Sabrım tükeniyor:(

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba arkadaşlar benim eşim grip şuan. ağır geçiriyor. Derdim şu ne zman hasta olsa bana cok kötü davranıyor. Bağırıyor. Hiç bakmiyorsun diyor. Ne kadar baksamda aynı sözler.ve kendisi sürekli hasta olur bünyesi cok hassas.artik bunaldim.cok sıkıldım bu durumdan ..Benimle ayni sıkıntıyı yaşayan var mı :(

Son düzenleme:
Eskisini getir yenisini götür kampanyası var tavsiye ederim :))
Şaka Bi yana benim eşimde aynen böyle. Gündüz yaptıklarına dikkat etsin klima önünde çalışıyorsa falan. Yediğine içtiğine dikkat etsin

Merhaba arkadaşlar benim eşim grip şuan. ağır geçiriyor. Derdim şu ne zman hasta olsa bana cok kötü davranıyor. Bağırıyor. Hiç bakmiyorsun diyor. Ne kadar baksamda aynı sözler.ve kendisi sürekli hasta olur bünyesi cok hassas.artik bunaldim.cok sıkıldım bu durumdan .çözüm olarak ne onerirsiniz.
Evet size kötü davranması tabi ki iyi değil fakat eşiniz için bir şeyler yapın. .Demek ki bağışıklığı bayağı bayağı düşük..
Eşinize düzenli balık yağı prepati, ilikli kemik suyuna parça eti dediklerin sarımsak limonla yalancı paça çorbası içirin. Eczaneden D vit. Ampulü alıp minik bir parça ekmeğe döküp yedirin.
Sebze ,bakliyat çorbaları yapıp bol limonla içmesini sağlayın. Elma sirkesini suya ekleyin içsin..
Bağışıklığıni güçlendirin ki sık sık hasta olmasın.
Sık sık hasta olması, grip olması iyi bir şey degil..

Evet size kötü davranması tabi ki iyi değil fakat eşiniz için bir şeyler yapın. .Demek ki bağışıklığı bayağı bayağı düşük..
Eşinize düzenli balık yağı prepati, ilikli kemik suyuna parça eti dediklerin sarımsak limonla yalancı paça çorbası içirin. Eczaneden D vit. Ampulü alıp minik bir parça ekmeğe döküp yedirin.
Sebze ,bakliyat çorbaları yapıp bol limonla içmesini sağlayın. Elma sirkesini suya ekleyin içsin..
Bağışıklığıni güçlendirin ki sık sık hasta olmasın.
Sık sık hasta olması, grip olması iyi bir şey degil..
Hic sarımsak paça falan sevmez. Bu arada tskederim cevabiniz icin

Bende oyleyım hasta insan huysuz oluyor bagışıklıgı zayıflatan hastalıklar olabilir benim hasımato vardı ameliyat oldum daha ıyıyım çok şukur

Hic sarımsak paça falan sevmez. Bu arada tskederim cevabiniz icin
[/QUOT
Gerçek paçayla yapmayacaksınız ki ..ilikli kemik suyu ,parça kırmızı eti didikleyin bol limon az sarımsak kullanın. .Hafifte acı pul biber..
Bu çorbayı daha sevmeyeni görmedim.
Benim eşimle oğlumda gerçek paça çorbasını sevmez ama bu çorbaya bayılırlar. .
Eşinizin bağışıklığı demek ki çok düşük. .Böyle giderse iyi değil ki..

Seçmeden yemeli içmeli. .Yada iyi bir multivitamin kullanmalı, C vitamini almalı.

Bence dalga gecilecek bir konu yok
Bencede.. Keşke yaranabilseniz eşinize değilmi? Ama her hastalandığında yine size kötü davranıp, bağıracak malesef. Sizde üzüleceksiniz. Eşinize.. maruz bırakıldığınız davranışa değil. Keşke sabrınız tükensede ağzınızı açıp konuşsabilseniz..

komik olmayan diger seyde, sizin bu derece esinize katlanmaniz. kanser sanki.
grip olmus hizmet begenmiyorsa, bu kapi bu da sapi demeyi bilin. stres topu musunuz siz? kendisine iyi baksin durumdan mutsuzsa. siz grip virusu olmadiginiza gore, aciyi da sizden cikaramaz.
cikaramaz ama, buna sizin izin vermemeniz lazim. burdakilere komik degil diyeceginize kocaniza su halin asiri komik yeter artik demeyi bilin bence.

Merhaba arkadaşlar benim eşim grip şuan. ağır geçiriyor. Derdim şu ne zman hasta olsa bana cok kötü davranıyor. Bağırıyor. Hiç bakmiyorsun diyor. Ne kadar baksamda aynı sözler.ve kendisi sürekli hasta olur bünyesi cok hassas.artik bunaldim.cok sıkıldım bu durumdan ..Benimle ayni sıkıntıyı yaşayan var mı :KK43:
Ayni benim esimde oyle ben hasta olayim bir bardak su bile vermez eslerimizi secerken cok hata yapiyoruz kara kasina kara gozune kapilip gidiyoruz pesinden sonra pismanlik ama cok gec coluk cocuk derken omrumuz geciyor

Eşiniz size bağıracağına sık hastalanmamak için tedbir alsın.
Hastalığının sebebi siz olmadığınıza göre,
bu saçma kaprislerini çekmeyin ve
'yeter artık,lafını bil de konuş,bilmiyorsan da sus' deyin eşinize.
Ne tuhaf adamlar var,hayretle okuyorum şu forumda.

Back
X