Sabrımı sınayan kp

Zaten sadece hakaretle kalmamıştı üstümede yürümüştü daha ileriside olabilir bazı geceler tek kalıyorum kızım ve ben bide kp.Korkuyorum valla gelir bişey yapar diye.Kapılar eski kilitte yok dua edip uyuyorum mecbur.Böyle giderse heran bişey olacak stresinden kafayı yerim zaten
Kusura bakmayın ama eşiniz çok genişmiş.
Ben ahlaki olarak da dini olarak da kayınpeder ile gelinin aynı evde yalnız kalmasını doğru bulmuyorum. Yahu o onun babası olabilir ama sizin için yabancı bir erkek sayılır evinizde uzanırsınız veya bi anda müsait olmayabilirsiniz adamın belki dikkatini çekecek?
Ay gelemiyorum böyle şeylere ne münasebet ya gece aynı evde yalnız kalma.
Benim kayınpederim bana elini bile vermez kaldı ki eşim kayınvalidem evde olmazsa kapıda durur gelmez içeri rahatsız olmayayım diye.

Babanızın yerine koyma sebebinız ne?
Neden anne babanızla akran diye babanız yerine koyuyorsunuz
Baba gıbı davranan insanlar baba yerine konur baba yarısı denir. Sırf babanla akran diye degıl.

Kocanla sorunun olsun bence. Ustune yurudugunde cuhela babası, alıp seni gitmeliydi
El kızı, kocanın psikopat babasına katlanmak zorunda degıl cunku. Seven koca mahcup olur evı ayırırdı. Net.
Babam kocamın ustune yuruse, kocamla babamı bir daha asla muhattap etmez uzun Bı surede kendisini görmek istemezdim.

Yaslanınca ne olur bilemeyiz hayat bu.
Belki sen yarın öleceksin? Evde rahatca dus alamadıgınla kocanın babasından cekındıgınde kalacaksın. Deger mı. Vallahi degmez
Sal gitsin.
İlla birilerine ezilcem diyorsan onu bilemem tabi

Kusura bakmayın ama eşiniz çok genişmiş.
Ben ahlaki olarak da dini olarak da kayınpeder ile gelinin aynı evde yalnız kalmasını doğru bulmuyorum. Yahu o onun babası olabilir ama sizin için yabancı bir erkek sayılır evinizde uzanırsınız veya bi anda müsait olmayabilirsiniz adamın belki dikkatini çekecek?
Ay gelemiyorum böyle şeylere ne münasebet ya gece aynı evde yalnız kalma.
Benim kayınpederim bana elini bile vermez kaldı ki eşim kayınvalidem evde olmazsa kapıda durur gelmez içeri rahatsız olmayayım diye.
Kayınpeder dinen baba hükmündedir. Hatta taraflar boşansa dahi dinen nikah düşmez. Kanunen de böyle. Tabi kayınpeder yanında rahat edilmez baba gibi ama yabancı bir erkek sayılmaz elbette. Kayınpederinizin size elini vermemesi daha büyük bir sorun bence 🤷🏻‍♀️

Kayınpeder dinen baba hükmündedir. Hatta taraflar boşansa dahi dinen nikah düşmez. Kanunen de böyle. Tabi kayınpeder yanında rahat edilmez baba gibi ama yabancı bir erkek sayılmaz elbette. Kayınpederinizin size elini vermemesi daha büyük bir sorun bence 🤷🏻‍♀️
Bilemiyorum bizde öyledir uzak durur kendi çocuklarıylada mesafeli biri. Ama yinede ben doğru bulmuyorum. Dinen de öyle olduğunu bilmiyordum bize öyle derlerdi. Araştırmadım açıkcası önemseyip de

Bilemiyorum bizde öyledir uzak durur kendi çocuklarıylada mesafeli biri. Ama yinede ben doğru bulmuyorum. Dinen de öyle olduğunu bilmiyordum bize öyle derlerdi. Araştırmadım açıkcası önemseyip de
Yani sizin kendi aile dinamiğiniz ama geniş falan dediğiniz için yazma gereği duydum ben. Böyle keskin laflar etmek için araştırmak gerekir çünkü. Ahlaken dinen kanunen baba neyse kayınpeder o.

Yani sizin kendi aile dinamiğiniz ama geniş falan dediğiniz için yazma gereği duydum ben. Böyle keskin laflar etmek için araştırmak gerekir çünkü. Ahlaken dinen kanunen baba neyse kayınpeder o.
3.sayfalarda kayındeper haberleri de malum. Ya ben açıkcası garipsiyorum. Bana göre bir yorumdu bu. Dinende böyle olduğunu bilmiyordum bilseydim de zaten dinen yazmazdım.

62 yaşında bir adamla niye aynı evde yaşamakta zorunlu tutuluyorum ve buna da evlilik diyorum?
Kusura bakmayın.
aile yerine konur elbette eşin ailesi... elbette beraber de kalınır tatil, o ya da bu için ama 2 yıl, evliliğin ilk anından itibaren olmaz!
Emekli maaşı var mı? Çok ama çok iyi, sosyal olanakları yüksek bakım evleri var. Yek kalamıyorsa orada kalsın maaşı karşılığı. Gidin ziyaret edin. Berber bir şeyler yapın. Ama aynı evde olmaz

Back
X