- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi amannegerekvar
Ergen kayınpeder olur mu olurmuş örnekte görüldüğü üzereİyi geceler hanımlar.Ben biraz iç dökmek,birazda sizlerin yorumlarını almak için uzun zamandır dert ettiğim bir konuyu yazıcam.Ben 2.5 yıllık evliyim ve kp ile beraber yaşıyoruz (kv ben evlenmeden vefat etmişti).Sorun şu ki evlilikten kısa bir süre sonra kp oğlunu benden kıskanmaya,sürekli eşime sen evlendikten sonra çok değiştin diyip alttan bana göndermeler yapmaya başladı.Eşim ne alakası var baba falan desede adam sürekli bunu söyler eşimle tartışır sonra kapıları bi kaç gün sertçe kapatarak benimle dahi konuşmazdı.Yine böyle bize küstüğü bi gün bi gerginlik oldu aramızda arkamdan eşime bişeyler söylerken bende duydum ve siz ne diyosunuz ne istiyosunuz benden dedim bu kpde sen geldin evin huzuru bozuldu çık git evden istemiyorum seni dedi bende gitmiyorum dedim.Çünkü eşimle hiçbir sorunumuz yok çokta iyi anlaşırız ve adamın amacına ulaşmasını istemedim.Adamda delirmiş halde bana bağıra bağıra odasına girdi söylendi.Uzun bi süre konuşmadım ve kendi gelip konuştu hallettik sayılır sorunları.
Ta ki bi kaç hafta önceye kadar.Kp ve eşim bi konu hakkında tartışıp konuşmuyodular.Yemeklere kpyi ben çağırıyodum yemek yiyip odasına giderdi,eşimle tek kelime konuşmazdı.Kp bi anda evden ne zaman taşınıyorsunuz dedi.Biz şok olduk.Evin kredi borcunu yıllardır ödeyen eşim.Yıllardır çalışmayan evde oturanda babası.Ben bi yere gitmiyorum dedi eşim,kp de al karınıda çık git vs diyip hakaretler edip çıktı dışarı.Eşimde hemen evi satmak için siteye ilan verdi.Evin parasıyla biz kendimize ayrı ev artan paraylada kp ne istiyorsa onu yapacaktı.Ama bugün bize siz beni yanınızda istiyo musunuz istemiyo musunuz dedi.Tabi yine kavga oldu bu sorudan sonra.İşte eşime karın istemiyor biliyorum,senide dolduruyor falan dedi.
Ben artık bu adamla değil birlikte yaşamak yüzünü dahi görmek istemiyorum,eşimde bıktı bu kavgalardan.Biz kendimize ev alsak kp yaşlanınca ya yine yanımıza gelirse diye düşünüyorum.Evlenmekte istemiyor.Yani babamı yerine koyuyorum açıkçası tek bırakmak istemem kendi babam olsa ama bu kpnin yaptıklarını unutamıyorum.Siz olsanız ne yapardınız? Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin.Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada kp şuan 62 yaşında.