Eski nişanlım yaşattı bana , son düğmesine kadar kapalı olan gömleğime karışır hala açık derdi , dar pantolan giyme dedi seviyorum dedim ispanyol giymeye başadım sadece, sonra ona da laf etti ne giymemi beklyosun ben çalışan bi kadınım şalvar giycek değilim ya diye tartışmalarımız oluyordu ki ben mutasıp giyinen biriydim ama o fazlasıyla kıskançtı. Fotoğraf çekip atmamı isterdi işyerinde ne giydiğimi görmek istermiş yine de ne yapsam memnun edemedim , ama bi yandanda bu ilişkiye emek verdim seviyorum dedim hadi gelir geçer dedim, ama bunların ardı kesilmedi kıyafet haricinde eski sevgilin ile el ele tutuştunmu cart curt bi de buna saldırmaya başladı benim iyice piskolojim bozuldu kayınvalidme değinmiyorum bile o oğlunu desteklerdi biz ayrılalım diye , ve kendisininde 2 ablası var benden farkları yoktu. Artık ben kendimi çok afedersin ama k.şar gbi hissetmeye başladım çok etkilendim , düşünsene bayramda bile güzel gözükmemi istemezdi günlüklerini giy derdi .Neyse işte ben artık bunun gbi sebeplerden dolayı nişan attım , çok üzüleceğimi düşündüm sanki onsuz yaşayamam gbi hissediyordum ama inan ki hiç öle şeyler yaşamadım. Nefes aldım , özgürce istedğimi alıp giydim , oje mi sürdüm , topuklularıma da kavuşmuştum , arkadaşlarımla tekrar bir araya geldim , turlara çıkıp dolaştım , üzüldüğüm tek şey değersiz birine verdiğim kıymetli zamandı. İyi ki de nişanı attım evlenmedim. Daha sonrasında karşıma eşim çıktı , inan ki karşılaştırdığım zaman o kadar zıt insanlar ki , dini bilgisi fazla , namazında , abdesinde eşim ama asla baskıcı olmadı , kıyafet konusunda ve başka konular olsun kalbimi kırmadı inanki şaun şükrediyorum. Sana tavsiyem eğerki evliysen sakın o adamdan çocuk sahip olma , benim kuzenimde o hataya düştü 2 çocukları var ama artık nefes alamıyor sadece çocuklar için sabrediyor kendini feda ediyor.