- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemlerin kracilarla arasi iyidir. her zaman severler sayarlar annemi babami ama bu kadar yüz göz degiliz. sakin yanlis anlasilmasin kracilari asla kucumsemek degil niyetim. ama bir mesafe olmali. bence.Çünkü annem yüzünden aramızda bi ciddiyet kalmadı benim hakkımda dedikodu yapıp arkamdan konuyor ve bana trip yapyor çocuğuna bakmadım diye
Şunları yazdım her dakka elinde telefonu olan kadın hala cevap yazmadı umarım bi hadsizlik yapı annemi aramaz..FrKafka
-Her istediğinde çocuğa göz kulak oluyorum, bakıyorum ama ben bakıcı değilim !
Evet çocuğunu seviyorum, zor durumda kaldığın zaman bakarım fakat sürekli bana bırakıyorsun.
Bir kere bakmadım diye gidip benim dedikodumu yapıyorsan zaten bakmamakla en doğru kararı vermişim... Benim de kendime göre islerim oluyor. Aniden dışarı çıkmam gerekse çocuk ortada kalacak vs diye çıkamıyorum.
Bakmayada bilirim bu benim seçimim anlıyormusun ! Bir yere gidicem dedim gitmedim bu olaymı oldu şimdi ben bakmaya mecbur değilim !
Bundan sonra 9yle olucamEmanet 1 saat dahi çocuğumu veremem bırakmam emanette almam en büyük prensibim çok katıyım bu konuda sizde öyle olun
Kesinlikle benimde istediğim oydu hep..annemlerin kracilarla arasi iyidir. her zaman severler sayarlar annemi babami ama bu kadar yüz göz degiliz. sakin yanlis anlasilmasin kracilari asla kucumsemek degil niyetim. ama bir mesafe olmali. bence.
Yukarı çıktı ağladı zırladı şuçlu olduğundan ben açık açık konuştum bundan sonrada mesafeli olucam içimde rahatladı ama şuana kavga etmekten bağırmaktan beynim patlamak üzereAlkislaaar feraceliyee
Kız etiketi görmemişim
Boşver yazmasa da için rahatlar.
Bozulmuştur kesin. O buna bile trip yapacak kapasiteye sahip sanırım![]()
O sorumlulukta ayrı birşey işteEmanet alırsın hiç aklına gelmez çocuk koltuktan atlar bi yerini kırar al başına belayı
Peki yüz yüze konuşayım ozamn..
Yani bu sencede yüz göz oluş değilmi bana günlerce trip yapıyor çocuğunu bakmadım diye
Açık açık söyle ben kabul edemem de geç insanlarla mesafe her zaman iyidirO sorumlulukta ayrı birşey işte
İnan bilmiyorumBak benim aklıma hiç gelmedi bu. Bul feraceli gibisini baktir iki uç gün ohh ne rahat.
İki cocugumu 9 yılda bir kere acil hastaneye gitmek için mecburen bir arkadasa bıraktım bir kere de ev tadilattaydi acil silip supurup çabucak bitsin diye o kadar.
Bizim gibilere de feraceli gibi komşular değil de aman çocuğunu bana kakalayacak diye konuşmaya korkanlar denkgeliyor.
Size mi guvenmis de çocuk doğurmuş ya da siz olmasaniz ne yaparmış bu komşu?
Yukarı çıktı ağladı zırladı şuçlu olduğundan ben açık açık konuştum bundan sonrada mesafeli olucam içimde rahatladı ama şuana kavga etmekten bağırmaktan beynim patlamak üzere
Tamam canım çok teşekkür ederimHe suçunu bastıracak merhametinden yararlanacak güya.
Aman iyi olmuş boşver
Ilık suya bal karıştır iç düzelsin boğazın![]()
Trip attıracak kadar samimi olmayacaksiniz kardeşim.İnan bilmiyorum![]()
Ya güldürdün beniIyi demişsin boşver senin canin sikilacagina onunki sıkılsın ayrica
Kadına uzuldum simdi cocugu ortada kaldi![]()
Merhabalar şuan sinirden ve bağırmaktan sesim kısıldı artık..
Gene kiracı vakası artık bütün bdv benim kiracımı biliyor senede kaç kere konu açıyorum..Çocuğuna ilgisizliği,Salak kocası,kendi derken artık yoruldum zaten babamla konuştuk okullar kapanınca taşınmalarını söyledik
Gelelim şimdiki olaya..Olaysız bi günümüz kalmadı bu kiracı yüzünden artık çok çok sinirliyim...
Normalde kavga eden bağıran çağıran biri asla değilim bi insana küsersem,kızarsam susarım tek kelime etmem ! Ve şuana kadar kaç bin kez bu kiracıyla konuşmadım her seferinde sineye çektim sustum ama bu sefer gidip bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum (bu arada anneme bağırdım,kendi kendime bağırdım bu yüzden sesim kısıldı)
Şimdiki meselemiz kiracımızın çocuğu..çocuğu çook severim oda beni çok sever öperim sarılım bakarım,yediririm içiririm..
Sorun şu ki kiracımız çocuğu hep bana bırakmak istiyor ama heeeep
Düz ayak 5 dk lık kuafore bile bana bırakmak istiyor yahu ben yokken napıyordunda şimdi çocukla bir yere gidemiyorsun..
Bakın...
Geçen haftalarda haftada tam 3 gün çocuk bendeydi bir gün çarşıya,diğer 2 günde pazara gitti neyse baktım geçen aradı doktora gidicekmiş randevu almaya çocuğa bakarmısın dedi bende bir yere gidicem yalanını uydurdum yok diyemem asla insanlara..Neyse bu duymuş ve arkadaşına işte çocuğa bakmadılar falan demiş kadınla bugün kavga ettiler(dedikodu kazanı bunlar yeminle yoruldum) arkadaşıda hem çocuğuma bakmadılar diyorsun hemde onlarla oturuyorsun demiş kadın haklı aslında
Ya zaruri şeyler olur bakarım amenna severim çok çocukları ama herşeyin bir dozu var ben senin kızkardeşin değilim akraban hiç değilim ya mecburmuyum çocuğuna her zaman bakmaya
Mecburmuyum ya !
Sen kim oluyorsunda benim dedikodu mu yapıyorsun ya kimsin ya
Ben şimdi napayım bana akıl verin zira şuan sinirden mantıklı düşünemiyorum![]()