Kendimizi sabira siginiyoruz, isyan etmemek icine elimizden geleni yapiyoruz. Daha biraz önce esime araba dedimki, isyan etmeye saniyeler kaldi ama kendimi sonra toparlayip bizi düsünen seven rabbimiz var o yüzden bu imtihan diyorum ama keske bitse artik cok uzun bekledik sabir diye diye ha patladi ha patliyacak sonra bir sürü depresyon, esime kiziyorum ayrilalim diye bagiriyor cagiriyorum dayanamiyorum diyorum ama esim sagolsun beni toparliyor ve cocuk önemli degil sen varsin bana yeter diyor. Bazen bu laflar bile doyurmuyor beni, sevgi bu demek, fedakarlik bu demek, sadik olmak böyle biseymis. Allah esleriimizden bin kere razi olsun. Rabbim sabrimizin mükafetini verir insallah.
kızlar, ben de 2 yıl bekledim her gecikmede test yaptım tabii negatif her negatifte oturup ağladım bebeklere özlemle baktım hamileleri görünce ağladım bebek mevlitlerine filan gidemedim eşim boşver sensin önemli olan dedi bana da hep, ama insanın içinde bir brukluk oluyor kendimi bomboş hissettim.
dr.a gittim hsg filan, aşılama sonra da tüp bebek dedi moralim çok bozuldu evime çekildim her an bebek düşünüyordum çıldıracak gibiydim. sonra kendime soğan kürü uyguladım en azından içimi temizler dedim eşime de her ihtimale karşı keçiboynuzu kürü uyguluyordum hatta onun kürü bitmemişti. arkadaşım "ben de hamile kalamıyordum dr hamile kalman imkansız demişti ama ilişki esnasında ve sonrasında 20 dk ayaklarımı duvara dayadım sonrada 3-4 saat sağ tarafıma uzanıp cenin pozsiyonunda yattım bunu koca ay boyunca bir kez yapabildik ve o ay hamile kaldım." dedi bana umut verdi ben de hemen denedim adetim gecikti 3 gün ama önemsemedim hep gecikiyordu bu sefer test yapmıcam yoktur bişey, dedim önümüzdeki ay tekrar dr.a başlayacaktık çok umutsuzdum. annemle tel.de konuşuyorduk dün çarşıya çıktım ay hemen yoruluveriyorum nefes nefese kalıyorum dedim annem bi duraksadı kızım sen hamile olmayasın dedi yok dedim sanmam iki, gün daha bekledim bi sabah eşim daha uyurken test yaptım pozitifti, inanamadım 3 gün sonra bir daha yaptım pozitif dr. aradım 5 gün sonra çağırdı (10 gün gecikme olsun diye) keseyi gördük Rabbim size de nasipetsin arkadaşlar ama benim dediğim yöntemi bir deneyin ben amaan olmaz ki nerde bende o şans diyordum o ay, oldu
keçiboynuzu kürünü uygula o zaman bence bir dene ne zararı olcak ki ben öyle düşünerek hareket etmiştim.canım teşekkürler ..önce allah sonrada sebep gerek birşeyin olamsı için..ama benim kafama takılan şu;;problem bende değil eşimde sıfır sperm ,bu yöntemin çokda işe yarayacağını sanmıyorum yani olmayan spermden döllenmesini bekleyememkiii,,bilmiyorum bende bu ay denim dedim denedimde aslında ama sanmıyorum bu yöntemin bizde etkili olacağınııı
keçiboynuzu kürünü uygula o zaman bence bir dene ne zararı olcak ki ben öyle düşünerek hareket etmiştim.
canım seni okadar çok iyi anlıyorum ki benimde 5,5 yıl bizi bizden başka kimse anlamıyor yazacak birşey bulamadım allah bizimde gönlümüzün muradını verecek inşallah
canım bizim kiracımıza da olmaz diyorlardı,10 sene sonra Allah en sağlıklısından bir bebek kucağına koyuverdi.Allah umarım senin kucağını da boş bırakmaz.
biz keçiboynuzu kürünü 3 ay süreliğini denemiş sadece 1 ay uygulamıştık sonrasında hamile kalmıştım bilmiyorum ne derece faydası oldu ama eşim kendini çok iyi hissettiğini söyledi sig. da içiyor boğazına da iyi geldiğini söyledi bilmiyorum artık. bu arada canım sana bildiğim tüm yöntemleri yazdım umarım biri işinize yarar. umudunuzu kesmeyin benim annemin 12 yıl olmamış sonra bir düşük yapmış 5 yıl gene olmamış bir oğlu olmuş o da bebekken ölmüş sonra ablam 8 yıl sonra da ben olmuşum
üstelik ablamın da bir mucizesi var:
ablam iki çocuğa sahip bir tane daha düşünmüyordu. yaşı da 37... eniştem dr.a gidiyor dr diyor ki sizin bundan sonra çocuk sahibi olmanız tıbben imkansız. eh napalım diyorlar zaten var bizim çocuğumuz, Allah onlara ömür versin. dikkat etmiyorlar. ablam regl olmaya devam ediyor ama regli azalıyor dr.a gidiyor menopoza girdiğini sanıyor ama dr kızım sen 4 aylık hamilesin deyince şaşırıyor hiçbiri inanamıyor ama bizim ufaklık ultrasondan annesine el sallıyor:) şimdi bebeği 5 aylık, Allah'a sığınıp beklemek lazım. ben doktorların dediklerine pek inanamıyorum özellikle bu çocuk olması mevzuunda çünkü çevremde o kadar çok mucize var ki!
:Saruboceq::Saruboceq:Aminnn bi tanemmm Aminnnn..bence utanma sizlerde aşacaksınız emin olunnn,çünkü insan ne evreler yaşıyorr ,,hep bana Hülya 4 sene sonraşu kişi hamile kalmış 5 sene sonra kalmışş deiklerinde ..ayy çok uzunn nasılbeklicem okadar derdimmm ama tamıtamına 7 yıll oldu dile kolayy..şimdide 15 yıl sonra olmuş örnekleri veriyorlaaarr ,,ben de a.sa.s hı hıı doğrudur deyip geçiyorumm,,Artık büyük lokma yiyor büyük söz konuşmyorummm..:roflol:
birde herşeyişakaya vuruyorummm ,,insanlar yine şaşkınlıkla bakıyor bana ,,eşimide alıştırdımmm bu esprilere ..bir örnek vereyimmm
birinden eğer kazayla hamile kaldım haberini duyarsamm valla hemen patlatıveriyorummm(yanlışanlamayın lütfen,artniyet taşıyacak anlamda değil söyleyeceklerimm))espriyiii;
yahu nasıl oluorr ,,trafik kazasıda yapsak bizim olmuyorr deyiveriyorumvallaaaa..
çocuklar evdemi diyene yok ananedeee diyorumm,,eşime çocuk kaç yaşında diyenlere 15 yaşında oldu deyiveriyorrr..amannn hakediyorlar patavatsızlarrr ne yapalımmmm..artık şakaya vuruyoruz herşeyiii ..artıkbarıştık kaderimizleeee
sizdebarışın hayatınız kolaylaşsınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?