- Konu Sahibi zeitgeist9
şu bahsedilen dalan roxsy hiç bi yerde görmedim ben ist olduğum halde dalin granül matik aldım çok güzel bi kokusu var..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dalan roxy kullandım .ekstra durulama yaptırdım ..
yumusatıcı kullanmadım..menmunum :)
Selam, benim oğlum 3,5 yaşında, şimdi de 7 aylık hamileyim. Tavsiyem bebeklerde hiç bir şekilde deterjan ve yumuşatıcı kullanılmaması. Cildini tahriş etmesi inanın çok önemli değil, krem sürülür geçer gider ama deterjanın içindeki maddelerin uzun vadede çocuğun hayatına nasıl etki edeceğini bilmek imkansız, çevremizde ne kadar çok kanser olan insan var,hem de her yaşta..
Moral bozmak için yazmadım inanın ama bırakın çamaşırlar kokmasın yıkandıktan sonra, bırakın lekeleri çıkmasın, atın gitsin, en azından içiniz rahat eder, hem tertemiz hem de zararsız bir giyeceği bebeğinize giydirdiğiniz için...
Hacı Şakir Granülmatik'ten çok az koymak gerekiyor makineye, 2 yemek kaşığı kadar, fazlası kalıntı yapabilir, ayrıca üstünde öyle yazdığına bakmayın çok yüksek ısıda yıkamaya da gerek yok, tertemiz çıkıyor ama dediğim gibi yumuşatıcı gibi ya da etkili bi bebek deterjanı kokmuyor, varsın kokmasın, evlatlarımızın mis bebek kokuları yeter...