• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık sabun tozu mu dalin bebek deterjanı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kalıntı bırakmaması için Roxy sabun tozundan ne kadar koyuyorsunuz? Sanırım ben de rroxy alacağım
BEN YARIM ÇAY BARDAĞI KOYDUM BEBEĞİMİN KIYAFETLERİNİ 30 DERECE İLE YIKADIM YARIM ÇAY BARDAĞI DA DALİN YUMUŞATICI KOYDUM ÇİFT DURULAMA YAPTIM TERTEMİZ OLDU

ben doğumdan önce ilk kıyafetlerini sabun tozu ile yıkamak üzere dalinin sabun tozunu aldım ne yıkadıysam ne kadar yıkadıysam çift de durulasam 40derecede artık kaldı..
ama roxy dalan kalıntı bırakmıyor ondan memnun kaldım..
şimdi ebebek'te satılan baby&me marka deterjan ve leke çıkarıcı kullanıyorum..
bazen de güzel koksun diye dalin sıvı deterjan alıyorum..
yumuşatıcı önermem çünkü yumuşatıcı yıkama işleminin son suyuna alındığı için yeteri kadar durulandığını düşünmüyorum.. o sebeple çok sağlıklı gelmiyor bana..
ÇİFT DURULMA YAPARSANIZ DURLANIR

BEN YARIM ÇAY BARDAĞI KOYDUM BEBEĞİMİN KIYAFETLERİNİ 30 DERECE İLE YIKADIM YARIM ÇAY BARDAĞI DA DALİN YUMUŞATICI KOYDUM ÇİFT DURULAMA YAPTIM TERTEMİZ OLDU
Teşekkür ediyorum. Yumuşatıcı ilk etapta kullanmayacağım. Yenidoğan kıyafetlerini yıkayacağım, alerji falan yapar belki dalin bile olsa. Ama Roxy alacağım bu kesin ;)

arkadaşlar bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp hazırlamak istiyorum yavaş yavaş. annem hacışakirin granül sabununu al dedi. aldım ama üstünde 60 derecede kullanmak gerektiği yazıyo. bebeğin kıyafetlerine zarar vermesin renki pamuklu bir sürü şey var sonuçta. bilemedim acaba dalinin deterjanından mı alsam kullanan var mı ?
Bende hacisakirin aldim otomatik yazanlardan ama öyle bir şey görmedim o kadar bakmama rağmen. Hassas ayarda yikadim 30 derecede sıktırmadım makineye yani. Elimle biraz sıkıp astıp. Kalinti filanda kalmadi hic. Bir de üstüne utuledim katlayip koydum. Mis gibi oldular

ben de dalin aldım 30 derecede yıkadım tek durulamayla bile gayet güzel yıkandı.yumuşatıcıda kullanmadım yumuşacık oldu hem öyle parfümlü kokusuda yok hatta kokusuz diyebilirim ben şimdilik çok memnun kaldım

Dalan roxy aldım ama hiç memnun değilim kıyafetler hiç kullanılmadığı için 40derecede yıkadım hepsini belki de o yüzden hep kalıntı kaldı belki yüksek derecede kullanmak mantıklıdır ama ben sıvı deterjan alacağım. sabun tozu sağlıklı diye aldım ama içime sinmedi..

Ben rokx dalan aldım. İlk kıyafetleri on yıkama 40 derece yıka ve çok memnun kaldım. Ekstra yumuşatıcı gerek yok. Hem de çok güzel kokuyor

Back
X