sabunla toz şekeri karıştırarak siyah noktalardan kurtuldum

ben yıllardan ber, clean&clear ın sabununu kullanıyorum. geçirmedi fakat baya azalttı. ayda bir ben de buhar banyosundan sonra tuzla peeling yapıodum, etkili oluyo fakat sonra cilt yağlanıyo. şekeri deneyeyim bir de.

Sekerle demekk, buda ilginc :)

Bende biraz önce YiNe sekerli birsey okudum a.s Bu iste seker en yararli olan madde sanirim :))

Benim okudugum soyle idi:

1 tatli kasigi yumurta beyazinin icine 2 tatli kasigi seker..
cirpiyorsunuz kopürene kadar..
köpuk kismindan burnunuzun ustune suruyorsunuz
5 dk kadar kurumasini bekliorsunuz..
yapisik bir hale gelince,agda yapar gibi surdügÜnÜz yere parmaginizi dokundurup cekiyorsunuz.

bunu yapan kisi haftada 1 tüm yÜzÜne peeling gibi de yapiormus,cilt ipek gibi oluormus :)

hafifi yanma olabilir,bi süre sonra geciyor..
3 gün ust uste yaparsanziz kesin sonuc diyor, denemedim ama denemeyi dusunuorum,simdi bu konuyu gorunce bunuda ekleyeyim dedim,cunki benim cildim kuru ve sabun kullanmak istemiorum..veya zeytin yagi sabunu olacak..

bunu yapmadan once buhar da cok iyi gelirr..

..

Son düzenleme:
huzur_lu şu yazdığın pelingi bende denedim ağda yapar gibi yüzüme burnuma ve sonuç olarak tahriş oldu ve burnumun üstü yara oldu...tavsiye etmiyorum yani

en güzeli şeker gibi..yada peling için kullanılan meyvalarda olabilir örn;armut,çilek vs bunlarla cildi sadece ovarak peling yapmak

siyah noktaları ağda gibi çekmek ciltte kalıcı zararlare yol açabilir

Yumurta beyazı ve şekeri karıştırıp burnumun üstüne sürüyorum ben.
Yumurta beyazı kuruyunca çekiyorum burnumdan, maske gibi çekiliyor zaten ve siyah noktaları söküp alıyor yerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…