Saç Rengi ve Saç Boyama saç açma işlemi soruları

Bence hiiiç gerek yok. Saç rimelleri var beyaz saçlar için bugün watsonsda gördüm 27 tl olmasa alcaktım. Al bence onla boyasan yeter. Zararsız onlar her banyoda çıkıyor. Hem saç boyamaktan kırtulursun hem de doğal kusturma işlemi uygulamış olursun :)
Onlar çok iğrenç pütür pütür oluyor:)

ben duble yoğun biriyim. eve gitmem 7,30 u buluyor.. sabah 6,45 te çıkıyorum evden.
kuaföre gidecek vaktim gerçekten yok. el becerim yemek vs şeylere çok yatkın.
bir gün bir arkadaşın saçını gördüm "ne güzel olmuş nerede boyattın" dedim. kendim boyadım dedi. ee nasıl açtın rengini falan?
aça aça gitmiş.
baktım kafama yattı..
benim de saçım koyu kestane..
açık kumralla başlayıp gide gide rengi kendin açabilirsin. ya da yakın tonları karıştırabilirsin. renk durumuna göre yıkarsın. en kötü ihtimal beğenmezsen ki zaten hemen açmıyor saçı istediğin tona gelmesi 6-7 boyama sonrası ama giderek açarsın. olmadı kahveye boyarsın yine. çok eğlenceli oluyor. kuaför için ekstra zaman gerekmiyor.
ben saçım boyalı evdeki işlerimi falan yapıyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim benim saçımda kumral ve 16 yaşından beri beyazlıyor bizde ırsi .. Ben köpük boya kullanıyorum son aylarda lorealin çık memnunum saçlarımda yumuşacık 1,5 -2 ay dayanıyor bana ki yaz ayındayız her gün hatta günde 2 kez duşa giriyorum kışın 2 aydan fazla dayanır gibime geliyor bir dene istersen

gecen ay korkarak bi cesaret saclarimi kendim acmaya karar verdim.simsiyah saclarimi evde 15 dk da sapsari yaptim.ustune de o renge uygun boya atip bakir kizili yaptim.kuaforde hem saatlerce bekleyecek hemde bi suru para verecegime kendim yaptim gayette guzel oldu

5-6 sene koyu kahve boyanmis saclarimi sadece birkac ton actirdim. Ona ragmen saclarim cok yiprandi eski parlakligi gitti. Simdiki aklim olsa hayatta boyamam. Degisiklik icin yaptim ama pismanim. Saclarin yandi mi dersen yanmadi çünkü baya iyi bir kuaföre gitmistim. Ama eskisi gibi sekil almiyor.
Bir de en onemli sorun eskiden sac kremi bile kullanmazdim. Actirdigimdan beri mecburen kullanmak zorunda kaliyorum. Dusta kalma suremi uzatiyor.
Koyu renk boyanin saci yiprattigini hic gormedim aksine acik renk boyalar daha cok yipratiyor bir d acici varsa isin icinde yipranmamasi mumkun degil.

Kızlar bakırdan sarıya nasıl dönebilirim yardımcı olur musunuz ? Evde kendim boyama yapıcm

Back
X