Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açtırma ve boya fiyatı nekadardır?

beniaffet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
138
0
0
İzmir
kızlarr saçımı açtırıp boyatıcam ne kadara maal olurrr bilen varmıı

yerine, kuaförüne göre değişiyor. benim sorduğum yerlerde 80 diyen de oldu 200 kadar fiyat veren de oldu. gidip sorman lazım

yerine, kuaförüne göre değişiyor. benim sorduğum yerlerde 80 diyen de oldu 200 kadar fiyat veren de oldu. gidip sorman lazım

canım 80 filansa iyiymiş gene.bizim burda bir kuaför var pek güvenmiyorum ona ama ucuz fiyat verdi bana tanış diye.bilemiyorum((

işte bende pek güvenemiyorum aslında biyerde 80 olup diğer yerde nasıl bu kadar uçuk fiyat olabiliyo o yüzden vazgeçtim boyatmaktan siyahtan dönmeye çalışıyorum kendisinin akmasını bekleyeceğim mecburen

sacının uzunluguna gore degısır cnm ve de rengıne gore ne renk yapcan ve uzunluk ne boyutta ?

ben açtırdım ve boyattırdım canım saçlarım belime kadar geliyor hatta birazck daha uzun 60 a açtı 60 a boyadı toplam 25 kutu boya gitti. Bilseydim bu kadar zor olacağını 150 derdim dedi kadın.:)

ben açtırdım ve boyattırdım canım saçlarım belime kadar geliyor hatta birazck daha uzun 60 a açtı 60 a boyadı toplam 25 kutu boya gitti. Bilseydim bu kadar zor olacağını 150 derdim dedi kadın.:)

ne zaman canım?topalmda 60 mı

toplamda 120 oluyor tatlım.60 tl ye siyah rengi akıttırdım ( saçımı daha önce siyaha boyatmıştım :)
60 tl ye de kızıl tarzı bi renge boyattırdım.

yaklaşık bir birbuçuk ay önce canım

sacının uzunluguna gore degısır cnm ve de rengıne gore ne renk yapcan ve uzunluk ne boyutta ?

mervişşş hatırladeım seniii:))) facebook durum beğenme olayından:))

saçlarım karamel gibi bişey.palettenin bakır rengine boyamıştım.saçlarımda şuan az bişey kaldı o boyadan.tam anlamıylada akmıyo bayada oldu yani(....aksa tamamen gene bişeyler yaparımda offf.şimdi dip boyasıda geldi.altı başka üstü başka olcak açarsam demi(

toplamda 120 oluyor tatlım.60 tl ye siyah rengi akıttırdım ( saçımı daha önce siyaha boyatmıştım :)
60 tl ye de kızıl tarzı bi renge boyattırdım.

yaklaşık bir birbuçuk ay önce canım

valla sanırım siyahdan döndüğü için o kadar zor olmuştur herhalde.yoksa bana kuaför 50 dediya.burda sevdiğimiz bir abla kendisi

evet siyahtan döndüğüm için. çok zor oldu çünkü açmak bir de saçlarım çok uzun ondan da biraz fazla tuttu

evet siyahtan döndüğüm için. çok zor oldu çünkü açmak bir de saçlarım çok uzun ondan da biraz fazla tuttu

ben boyatayımmı o zaman napayım.dönüşü zor bir renkde değil.ama kadın biraz başdan sağma gibi yapıyo.ondan güvenemiyorum(

saçlarının şimdiki resmini ve boyatmak istediğin resmi koyarsan fikir verebiliriz :) onun haricinde boyatma derim tabiki de yok dibim geldi yok rengi soldu derdin olmaz :)

konuyu hatılatınca ben de hatırlatım cnm :) cnm bende sole anlatıyım kendımden bı orenkler ben yaklasık bı sene once sarı yapmak ıstemıstım ama saclarımda sıyah boya vardı ve beyaz tenlı oldugum ıcın kendıme hıc ama hıc yakıstıramamıstım gıttım boyatmaya once saclarımı actılar bı kere sonra uclarını bı daha actılar ( bu arada sıyah sactan sarıya anı donus bı kere yapanlar varsa bı daha sakın yapmasın kesın yanar ! bı de donceksenız saclarınız guclu olması lazım benım aynı anda ıkı kere acıldı sac rengım ona ragmen Allah a sukur saclarımda hıc bı problemem yok ama kuafor bana sakın bı dahah ya sıyaha boyama begenmıceksen ya da boyarsan da akmasını bekle ıkı kere acma ıslemı gordun ben sacların yanar sanıyodum ama yanmadı bı daha bole bısey yaparsan yanar dedı cok korkmustum bı daha da sıyah mı tobe dedım ) benım sacalrım uzundu o zamanlar omsumu gecıyodu belımın bıraz yukarısıydı ve de ben 60 tlye boyatmıstım cnm kuaforden kuafore de degısıyo sımdıyse yıne baoylaı saclarım 50 ye boyatmıstım cok uygundu yanı ama saır yaptırcaksan ıyı bı kuafore gıt derım

evet cnm sarı düşünüyorum bende.altın sarısı filan.yada platin.dediklerin doğru cnm da ben şimdi kuaföre gidip açtırmak istemiyorum.çüknü saçlarım zaten çok zayıfff kopup elimde kalır sonra.kendim paletteyle açmak istiyorum.ama kaç tona kadar açarsam sonra boya atıcam üstüne o olayı çözümleyemiyorum:S

cnm ben sac renıgmı kendım acmak ıcın koleston en acık sarıya boyamıstım benım kendı sac rengım kestanedır ama bılemıyorum tabı sana olurmu bu arada sacalrın zayıfsa sarı yapma o zaman ıstersen cnm bı suru cok guzle renkler var sen kendın de acıcı kullırsan yıne elınde kalabılır bılmıyorum kı kuafore gıtsen danıssan daha ıyı olur bence benım saclarım bole bole zayıf desen acmadan yapamazmısınız desen kı sanmıyorum ya da koruyucu bıseyler varsa ondan surse saclarına sonra acıcı kullnsa cok ıyı oluy,r koruyucu bı urun varmı onu da bılmıyorum bence bı sor sen kuafore

bencede kuaföre git ne olur ne olmaz bilene danışmak lazım :) bu arada beniaffet yazmışsın ya üye adına neden öyle yazdığını merak ettim :)

cnm açıkcacı kuaföre sormak istemiyorum.gel ben boyayım ne soruyosun derse bide:dd

bende senin dediğin gibi düşünüyorum.üstüne renk atayım sonra bu rengi açayım diye.ama boya boyayı tutmaz by sefer rengarenk oluverir...
en iyisi ben kuaföre danışayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…