bencede kuaföre git ne olur ne olmaz bilene danışmak lazım :) bu arada beniaffet yazmışsın ya üye adına neden öyle yazdığını merak ettim :)
cnm açıkcacı kuaföre sormak istemiyorum.gel ben boyayım ne soruyosun derse bide:dd
bende senin dediğin gibi düşünüyorum.üstüne renk atayım sonra bu rengi açayım diye.ama boya boyayı tutmaz by sefer rengarenk oluverir...
en iyisi ben kuaföre danışayım.
anladım canım bence yarın bır kuaföre git ve bıze yenı saç rengının resımlerını at :)
sadece danıscan cnm ılla boyatmak zorunda degılsınkı gel ne soruyosun ben boyayım turden dıyebılır evet de sole der bence hep bana mı ole denk gelıyo bılmıyorum da gel bakalm ben kuaforum daha ıyı bılırım senın yuz tıpıne ne gıdıyo oma gore ben boyayım sen begenmezsen gerı degıstırırız derler ama kullıyen yalan :) boyadıktan sonra ay cok guzle oldu actı senı derle hep :) bende mecbur begenmıs gıbı yaparım :) sen once ordakı dergılerden bak hangı rengı ıstedıgını sole problemını anlat ona gore acmadan olmaz der kesın ama sen de dersın tamam acın ama bı koruyucu krem tarsında ya da ne bıloım ona benser bı urun uygulayıp ole acsanız dersın
:)))) en son bişiler yazdım cnm bakk onaa.çok sevindimmm
benı affetı ben de ızlıyorum cnm bırazdan baslıcak kısss :)
acayip heyecanlanıyorum ya saç boyama konusunda neden bilmiyorumhatta şimdi git al msn den kamera aç boya bile diyebilirim utanmasam
okudum cnm evet olabılır satılan acıcılar var ama ıns kopma yanma vs olmaz cok bekletmemen gerekıyomus ole acıcılarla sacını sanırım o konuda bılgım yok pek cnm
21 yasndayım istanbul canım sen?
80'e yapmışlardı bana.sonra saçım kısa bir süre sonra koparak kısaldı ve kestirmek zorunda kaldım. gold marka açıcı en kötüsü. iyi bir kuaföre yaptır bence. ya da kendin yap.
tüh yakın olsan gelir açardım ben senin saçının renginihadi git boya al kamera da aç izliym boyayalım beraber haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?