Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açtırma ve boya fiyatı nekadardır?

anladım canım bence yarın bır kuaföre git ve bıze yenı saç rengının resımlerını at :)

sadece danıscan cnm ılla boyatmak zorunda degılsınkı gel ne soruyosun ben boyayım turden dıyebılır evet de sole der bence hep bana mı ole denk gelıyo bılmıyorum da gel bakalm ben kuaforum daha ıyı bılırım senın yuz tıpıne ne gıdıyo oma gore ben boyayım sen begenmezsen gerı degıstırırız derler ama kullıyen yalan :) boyadıktan sonra ay cok guzle oldu actı senı derle hep :) bende mecbur begenmıs gıbı yaparım :) sen once ordakı dergılerden bak hangı rengı ıstedıgını sole problemını anlat ona gore acmadan olmaz der kesın ama sen de dersın tamam acın ama bı koruyucu krem tarsında ya da ne bıloım ona benser bı urun uygulayıp ole acsanız dersın

anladım canım bence yarın bır kuaföre git ve bıze yenı saç rengının resımlerını at :)

cnm ben bakdım az öncee kk da ...bir arkadaşımız kızıldan dönmüş palette açıcıyla sarıya..bende denicem.baya anlatıklarını okudum.bence benmkininde sonucu aynı oalbilir.zira kuaföree yok yüksek istiyorr...kuaföre danışmama bile gerek kalmadı sanırım:)))....

ben biryerlerden flash bellek bulup atıcam cnm resmini:))

:)))) en son bişiler yazdım cnm bakk onaa.çok sevindimmm

acayip heyecanlanıyorum ya saç boyama konusunda neden bilmiyorum hatta şimdi git al msn den kamera aç boya bile diyebilirim utanmasam

80'e yapmışlardı bana. sonra saçım kısa bir süre sonra koparak kısaldı ve kestirmek zorunda kaldım. gold marka açıcı en kötüsü. iyi bir kuaföre yaptır bence. ya da kendin yap.

80'e yapmışlardı bana. sonra saçım kısa bir süre sonra koparak kısaldı ve kestirmek zorunda kaldım. gold marka açıcı en kötüsü. iyi bir kuaföre yaptır bence. ya da kendin yap.

:))) valla kuaförde bozabiliyo işin aslı...kendimde yapsam lanet bişey olabilir.

tüh yakın olsan gelir açardım ben senin saçının rengini hadi git boya al kamera da aç izliym boyayalım beraber haha

tüh yakın olsan gelir açardım ben senin saçının rengini hadi git boya al kamera da aç izliym boyayalım beraber haha

syy koptummm koptummm...ne şekersinnnn

cnm az önce ablama fiyat vermiş bizim bu dediğim kuaföre 50 lira röfledd
bende koşa koşa ona boyatıcammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…