Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç bakım önerisiiii :S

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

eylul_adonis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
3
1
Kızlar merhaba,
Uzun saçlı olmayı çok seviyorumm. Ama saçlarım şuan ışıltısını ve canlılığını yitirmiş durumda ve dökülme problemimde varr. Saçlarımı güçlendirmek ve canlandırmak için ne yapmalıyımm. Eskiden yumuşacık saçlarım vardı. Şimdi çalı süpürgesine döndü. Hep çabuk yağlanan hemde uçları yıpranmış bir saça sahibimm. Önerilerinizi bekliyorummm

Banyoda saçlarını şampuanladıktan sonra 1 litre suya eklediğin yarım kahve fincanı elma sirkesini komple kafana döküp kafa derine masaj yap. Bir kaç dakika bekletip durula ve sonrasında saç kremi veya maskeni kullan.

Haftada iki kere badem yagi, zeytin yagi, hindistan cevizi yagi ya da argan yagi gibi saca faydali olan yaglarla maske yapabilirsin. Ben bunlari kullaniyorum ama aktarlara sorarsan baska karisimlarda onerebilir. Saclarin isil isil ve yumusacik olacak. Ayrica gratisde kapali bayanlar icin bi sampuan vardi markasini hatirlayamadim simdi. Ustunde gunes gormeyen saclar icin falan yaziyodu ve icinde 5 cesit yag var. Oda saclarini yumusacik yapiyo ama zor köpuruyo :KK43: Dokulme ve yaglanma icin cam terebentin yagini kesinlikle kullan. Burda bi cok kisi kullandi ve memnun kaldi. Bende burdaki kizlarin tavsiyesi uzerine kullanmaya baslamistim. Sampuanina biraz katip kullaniyosun onu (tam ne kadar oldugu kutusunun ustunde yaziyo).

X