Saç Bakım Ürünleri Saç bakımı için bakar mısınız???

Sweetdoctor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
24
3
28
kuzenimin Saçları çok yıprandı kırık falan var ve Saçları çok mat duruyor çok işlem gördüğü için ona loreal elseve Nutri gloss saç Bakım kremini aldıkta üstünde canlılığını yitirmiş saçlar için falan yazıyordu kullansın mı veya başka önerisi olan var mı ? Cevaplarınızı bekliyoruz

Faydası olur mu bilmem bugün at kuyruğu şampuani diye birşey duydum kuaforumden. Çok faydaliymis saçlara ve çabuk uzatiyormus. Tabi araştırmak lazım. Kuzenine gelince kullansın ama bikac şeyi karıştırmasın maazallah tamamen yanabilir

en dogal ve guzel cözüm zeytinyagi.. zeytinyagi,bal ve yumurta sarisi karistirip sürsün...

Sac bakimi çok zor.
Hele benim gibi çok sık kabarık ve yoğun dalgalı saçların varsa. Bana eziyet bu sac artik. Toplasan basın agriyor acsan rahat edemiyorsun.
Dustan çıkmadan önce yarim cay bardağı elma sirkesini koysun bir masrapaya üstüne de yaklaşık 1 lt su. Bunu saçına doksun 15 dk beklesin durulasin iyi gelir. Kökten uca kadar..

YUMURTA VE ZEYTİNYAĞI MASKESİ: Yumurtanın sarısıyla zeytinyağını karıştırıp saçına masaj yaparak sürsün haftada bir,yarım-bir saat dursun soğuğa yakın ılık su ile yıkasın durulama suyuna mesela bi kaba iki üç kaşık elma sirkesi koysun çıkarken en son onu döksün durulamasın ben bunu yaptım çok işe yarıyor.
BALLI MASKE:Zeytin yağı ve balla saça maske yapsın gene yaklaşık bir saat sonra yıkasın.
HAVUÇLU MASKE:Bu turplada olabilir rendeleyip kaynatıp suyuna yumurta sarısı ve zeytin yağı koyup diğerlerii gibi uygulasın bu da çok iyi.

Hepinize çok teşekkür ederiz .ŞUan sinemaki kürü uyguluyor hızlı uzaması için ,moralini bozuyor Saçları parlak ve sağlıklı görünsün istiyor bende yardımcı olmaya çalışıyorum işte kk sayesinde :)

body shopun üzüm çekirdeğinden yapılmış bir serumu var o güzeldi. birde zeytinyağı ve balı karıştırıp saça sürüp bekletmek iyi geliyor. bir arkadaşımda bepanten krem varya onu sürüyordu işe yarıyor diyordu.

en dogal ve guzel cözüm zeytinyagi.. zeytinyagi,bal ve yumurta sarisi karistirip sürsün...
sonrada o yağdan arınmak için bol bol kimyasal şampuanlarla yıkayın aynı şey artık bu çözüm değil ama yumurtaya katılıyorum bal ise gözünle arının o kovana girdiğini görmeden onu bal olarak gidip hiç biryerden bal aldım demeyin

Sinameki kuru yapmıştım sari sacimi turuncuya doğru çevirmeyebbaşladı diye birakmistim.ama sacimi yumuşak yapmıştı 2 defa yaptım içine bemiks de kirdim ben bir ampul.sonra buradan maya maskesi gördüm suyla karıştırıp yaptım o sanki sac derimi kuruttu saclarim dökülmeye başladı ilk denememde bıraktım.şuan ayni sorun bensedw var uçlar çit çit gidiyor.sampuanima sirke döktüm sacimi patlatıyor ama beslemiyor sanırım.en iyisi sarımsaklı zeytinyağı ama onuda kokucam diye yapamiyorum.sadece zeytinyagida kırıklaracçözüm değil gibi bende takip edicem bu konuyu şöyle güçlü upuzun saçlara gür saçlara ozeniyorum resmen.AA bu arada uzaması için bit otunu araştırdım ama oda zehirli mis.ya ilerde beynime işlerse diye korktum yapamadm.zaten piyasada da orijinalinibbulmak zormus onun.

Saclarima aktarda yaptırdığım yağ karışımı uyguluyorum.
Badem yagi hint yagi argan yagi hindistan cevizi yagi vs. Aktarım hazırlıyor . Bunu dustan sonra elimde ısıtıp önce uçlara yavaşça yukarı doğru suruyorum. Daha parlak yapıyor az da olsa yumusatiyor.
Ki benim saçların tahta gibidir normalde kupkuru sert...

Öncelikle cansız duran kısımları kestirmesi lazım maalesef ki bakım ürünleriyle sadece günü kurtarabilir.. Ancak Urban care argan oil sıvı saç kremi ve elseve mucizevi yağı tavsiye ederim. Urban kırıkları önlüyor ve saçı kırmadan taramamı sağlıyor. Elseve ise saça parlaklık verip cansız görünümü alıyor.

sonrada o yağdan arınmak için bol bol kimyasal şampuanlarla yıkayın aynı şey artık bu çözüm değil ama yumurtaya katılıyorum bal ise gözünle arının o kovana girdiğini görmeden onu bal olarak gidip hiç biryerden bal aldım demeyin

hakli oldugun noktalar var,o kadar dogal bir maskeyi cikarmak icin normalden fazla hatta hic bisey yapmiyorum,önce bir güzel suyunu akitiyorum sonra 2 kere sampuanliyorum,3 kere deneyip memnun kaldim ondan yazdim hatta , bal konusunda ise dogala en yakin ballari tercih ediyoruz.

Saç uçlarımda kırıklar ve yıpranma vardı bir süredir John Frieda Ağırlık Yapmayan Onarıcı Spreyini kullanıyorum yararını gördüm. Maskeside var fakat maskede durulamak gerekiyor spreyde durulama sorunu yok.

Saç uçlarımda kırıklar ve yıpranma vardı bir süredir John Frieda Ağırlık Yapmayan Onarıcı Spreyini kullanıyorum yararını gördüm. Maskeside var fakat maskede durulamak gerekiyor spreyde durulama sorunu yok.
Kırıklara çare yok derler, geçici olarak mı çözüm sağlıyor sizin için ?

X