Saç bakımı

cankaplan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar evde kullanabileceğim kendi saçımı uygulayabileceğim bir keratin markası arıyorum tavsiye edebileceğiniz trendyol'dan alabileceğim bir keratin var mı iyi olan saçı dökmeyen saçtaki elektriklenmeyi alan saçı düzleştiren saça parlaklık veren vesaire

Ogx markasının keratin maskesini tavsiye ederim. Her yıkamada değil ama haftada iki kez şampuanı duraladıktan sonra saça sürüp en az 10 dk bekletince saçı çok iyi toparlıyor.

Ben kuaförde 2 kez düzleştirici keratin bakım yaptırdım. Elektriklenen, hafif dalgalı saçlarımı ilk seferde 1.5 yıl ikinci uygulamada 1yıl düz bıraktı. Ama kuaför garanti vermişti en az bir yıl düz kalıyor diye. Saç dökülmesi gibi bir olumsuz etkisi olmadı.

Bunu öldükten sonra saçlarımı düzleştirip yıkamam gerekiyor değil mi watson'da satılıyormuş galiba daha önce hiç görmemiştim teşekkür ederim yorum yaptığınız için

Bunu öldükten sonra saçlarımı düzleştirip yıkamam gerekiyor değil mi watson'da satılıyormuş galiba daha önce hiç görmemiştim teşekkür ederim yorum yaptığınız için
Peki saçları besliyor mu

Hayır o gönderdiğim maske normal saç kremi gibi. Banyoda yıkanıp durulanıyor.

Trendyol'da satılan keratinler çoook şans işi ben bir kere aldım asla faydası olmadı.

`