ya saçı fönle kurutmayınca sinüzüt oluyomuş doğrumu ? saçı kurutmadan evde dursak gene sinüzüt yaparmı acaba
güneşcigim çok saol canım benim sana bi sorum olucak ;
benim saçım uzun nerdeyse belime kadar ama 1 ayda 0,5 cm uzuodur yada 1 cmye yakın yani çok az uzuyor bu şampuandan kaynaklanabilir mi yani saç dersini tıkadıgı için olabilir mi bide şampuanımda dimeticone var( saç kremimi diplerede sürüodum ondanda olabilr mi artık hepsini çöpe atıcam bebek şampuanı kullanmayı düşünüyorum sence nasıl bi düşünce ya yardım edersem çok sevinirim canım benm (
çok teşekkür ederim canım dün bebek şampuanıyla yıkandım saç kremide sürmedim daha şimdiden dokulmedi diyebilirm yani az dokuldu yok banyodan sonra tutam tutam saç topluyordum bundan olsa gerek artık hiç kullanmıycam kullanırsamda en uçlara surerim yani bu konu çok guzel olmuş yani herkes ayrı telden çalıyodu bütün bilgiler sanki birbaşlıkta toplanmış çok saol canım.. Bu bebek şampuanı kullanmam iyi bi fikir mi sence ?
çok teşkkürler güneşcim evet hem içinde sabun da yok yani şampuanlar kadar köpürtmüo köpürtmemesi bence dogal baktım içine çok az şey var benm eski şampuanla karşılaştırdım nerdeyse 3 katı diyebilirim :)))) onda hiç bişey yok dimeticone de yok ve benzeri şeylerde yok
harikasın valla canım sen güzellik uzmanı filan mı olsaydın neeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?