Saç Bakım Ürünleri Saç bakımında en etkili yağ hangisi?

sindy_06_94

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
32
0
611
Ankara
yha herkes saç için bir çok yağın etkili olduğunu sölüyor bn de denemek istiyorum saçlarımın parlak ve yumuşak olması için sizce hangisini denemeliyimm???CADIARZU şimdiden teşekkürlerrrrrrrr

fairylike bu arada kullandıysan saçına olumsuz bir etki yaptımı??? bazıları saçlarım daha fazla döküldü diyor bazıları dökülmesi azaldı diyor bazıları yumuşattı diyor bazıları çok sertleştirdi diyor şaşırdım kaldımm bu arada bn lokman aktar kullanıyorum onun dışında başka bakım da yapmak istiyorum

parlak ve yumuşak olması için kesinlikle badem yağını öneririm. yılan, hint ve badem yağının hepsini kullandım ben. turp forumunda yazmıştım bakabilirsin. en yumuşak ve parlak olanı; badem yağı ve çamterebentini (1 çay kaşığı) karıştırıp, 1 saat bekledikten sonra yine çamterebentinli şampuanla yıkadıktan sonra elde ettim.

kesinlikle turp suyu kürü...
yağ olarakta badem yağı ve ısırgan tohumu yağı derim!

kızlar tatlı badem yağı ve argan yağı (hakiki argan yağı olcak) benim yıpranmış saçarımda bir mucize yarattı her duştan önce saçlarımın tamamına sürüp 1 saat beklettikten sonra yıkadım ve her duştan sonra nemli saçlarımın uç kısımlarına hafif sürüp kurumaya braktm sadece 2 ayda saçlarım eski sağlığına kavuştu şiddetle tavsiye ederim ;))

Back
X