- 14 Aralık 2015
- 92
- 32
- 88
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
arkadaslar ben iki yildir her hafta sacima birer ampul bemiks evigen bepanthen , bir kac damla cam terebenti ve yarin sise badem yagi varsa bir yumurta karisimini uygulayip 3 4 saat bekletiyordum. fakat son 5 aydr sampuanimin icine bu ampullerden birer tane , cam terebenti ve badem yagini ve yani sira 5-10 arasi dogum kontrol hapini ezip koydum. gercekten inanilmaz derece de hizli sacim uzadi bunu size tonlrla para harcamis ve sacima bin bir turlu maskeler bakimlar uygulamis biri olarak soyluyorm inanin bana cok etkili bir yontem. hem sacim gurlesti hem cok hizli uzadi ve ele gelir tok bir hal aldi. horman destegi sayesinde kucuk kucuk saclarim cikti ve uzadilar bile tek sikintii sampuani vucuduna yada yuzunuze degdirmeden yikamaniz gerekiyor tuylenme olmamasi icn. ben her dusumda sampuan sisesini 1 dk calkalayip basimi egerek saclarimi yikiyorm cok cok cok etkisini gordum bu konu da cok ugraslar verdm ve bunda abit kaldim arrtk herkese tavsiye ediyrm. ekte de saclarimin boyunu gorebilirsnz