Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac bakiminda kesin cozum :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lazkiziyizbiz

kokoşşş
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
92
32
88
arkadaslar ben iki yildir her hafta sacima birer ampul bemiks evigen bepanthen , bir kac damla cam terebenti ve yarin sise badem yagi varsa bir yumurta karisimini uygulayip 3 4 saat bekletiyordum. fakat son 5 aydr sampuanimin icine bu ampullerden birer tane , cam terebenti ve badem yagini ve yani sira 5-10 arasi dogum kontrol hapini ezip koydum. gercekten inanilmaz derece de hizli sacim uzadi bunu size tonlrla para harcamis ve sacima bin bir turlu maskeler bakimlar uygulamis biri olarak soyluyorm inanin bana cok etkili bir yontem. hem sacim gurlesti hem cok hizli uzadi ve ele gelir tok bir hal aldi. horman destegi sayesinde kucuk kucuk saclarim cikti ve uzadilar bile tek sikintii sampuani vucuduna yada yuzunuze degdirmeden yikamaniz gerekiyor tuylenme olmamasi icn. ben her dusumda sampuan sisesini 1 dk calkalayip basimi egerek saclarimi yikiyorm cok cok cok etkisini gordum bu konu da cok ugraslar verdm ve bunda abit kaldim arrtk herkese tavsiye ediyrm. ekte de saclarimin boyunu gorebilirsnz

Eklentiler

• 12189851_1069130603111314_43934985905581337_n.webp
    12189851_1069130603111314_43934985905581337_n.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 948
ite ondan korkuyorum yüzümde tüylenme var saç tallerini kalınlaştırıyomu

Yaa masallah:nazar:
Sadece cam terebentin bile bende sac fiskirtmisti ama alin hizamda da minik bebek saclari cikinca birakmak zorunda kaldim:110:

benim saçlarım gür sayılır ama çok inceler açıcı boyada var yetmezmiş gibi

bunu şampuanla değilde başka bi yolla denemenin yolu varmıdır acaba

tabi ki
her hafta sac bakimi yapiyorm ben 1er ampul bemiks evigen bepanthen kiriyorm bir kaseye uzerine yarin sise badem yagi hint yagi varsa zeytin yagi ve bir kav damla cam terebenti yani sira iki tane de hap kir icine iyice karistirip sac diplerine sur mumkun oldugunca beklet ben 3-5 saat bekletiyrm

tabi ki
her hafta sac bakimi yapiyorm ben 1er ampul bemiks evigen bepanthen kiriyorm bir kaseye uzerine yarin sise badem yagi hint yagi varsa zeytin yagi ve bir kav damla cam terebenti yani sira iki tane de hap kir icine iyice karistirip sac diplerine sur mumkun oldugunca beklet ben 3-5 saat bekletiyrm
meerhaba size bir kaç şey sormak istiyoruum.. bemiks evigen bepanten ampullerin fiyatı ne kadar ve reçetesiz alabiliyor muyuz ? D. kontrol hapının markası fiyatı nedri ayrıca onu da reçetesiz alabiliyor muyuz?ve de kullandığınız yağlara ek hindistan cevizi yağı ve çam terbentini yağı eklesem olur mu acaba? ayrıca yağların markası ne? ay çok sordum ya:KK53:

meerhaba size bir kaç şey sormak istiyoruum.. bemiks evigen bepanten ampullerin fiyatı ne kadar ve reçetesiz alabiliyor muyuz ? D. kontrol hapının markası fiyatı nedri ayrıca onu da reçetesiz alabiliyor muyuz?ve de kullandığınız yağlara ek hindistan cevizi yağı ve çam terbentini yağı eklesem olur mu acaba? ayrıca yağların markası ne? ay çok sordum ya:KK53:
yok hic onemli degilanlayabliyorm seni cunku bende cok cok cok arayislara girdim. hindistan cevizinin yiyeceklerde de kullanilabilir kavanozda satilir sekli var bak beyaz kati bir halde o cok yararli saca. sadcee onu bile sursen dehset bir etki sagliyor.

ikincisi ilaclar 11 lira fln tutuyor ucunun de icinde 5 ampul var yani 5 kullanimlik ben ayda bir kere aliyorm. cunku tam 1 aylik kullanimim benim 5 ampul. her hafta birer tanesini krip sac maskaesi yyapiyoorum birer tanesini de sampuanima karistiriyrm, recetesiz de satiliyor zaten eczacilar da cok alisik buna herks kullaniyor bu yontemleri :)
yaglari ben eczaneden aliyorm garanti olsun diye ama markaya bakmiyorm oyl :(

dogum kontrol hapinin yasmin diye bi marka var 26 tl idi ama ben 16 liraya daha uygun fiyatlisini buldum onu aldm. yine de isimi gordu.
herseyi eczaneden temin edebiliyorsun
bide sampuanina karistiracksan mumkunse dogal yapili sampuanlari tercih et yani dalin bebek sampuani al ona karistir. he bide sac kkremi al onun arkasi onemli degil en ucuzunu bile alabilirsin sadece saclarini tararken kirmaman icin onemli :)
insallah yardimci olabilmisimdr bende cok ugrastm o yuzden size bunlari tavsiye ediyrm

yok hic onemli degilanlayabliyorm seni cunku bende cok cok cok arayislara girdim. hindistan cevizinin yiyeceklerde de kullanilabilir kavanozda satilir sekli var bak beyaz kati bir halde o cok yararli saca. sadcee onu bile sursen dehset bir etki sagliyor.

ikincisi ilaclar 11 lira fln tutuyor ucunun de icinde 5 ampul var yani 5 kullanimlik ben ayda bir kere aliyorm. cunku tam 1 aylik kullanimim benim 5 ampul. her hafta birer tanesini krip sac maskaesi yyapiyoorum birer tanesini de sampuanima karistiriyrm, recetesiz de satiliyor zaten eczacilar da cok alisik buna herks kullaniyor bu yontemleri :)
yaglari ben eczaneden aliyorm garanti olsun diye ama markaya bakmiyorm oyl :KK43:

dogum kontrol hapinin yasmin diye bi marka var 26 tl idi ama ben 16 liraya daha uygun fiyatlisini buldum onu aldm. yine de isimi gordu.
herseyi eczaneden temin edebiliyorsun
bide sampuanina karistiracksan mumkunse dogal yapili sampuanlari tercih et yani dalin bebek sampuani al ona karistir. he bide sac kkremi al onun arkasi onemli degil en ucuzunu bile alabilirsin sadece saclarini tararken kirmaman icin onemli :)
insallah yardimci olabilmisimdr bende cok ugrastm o yuzden size bunlari tavsiye ediyrm
canım 17 yaşındayım şimdi gidip d. kontrol hapı istersem yanlış anlamaz mı ki :KK43: anneme falan aldırırım olmadı :KK48: hindistan cevizi yağını bir haftadır 2 günde bir sürmeye başladım hatta şu anda da var kafamda :KK45: peki d kontrol hapını bırakınca çok dökülme yapıyormuş diye duydum acaba bi bilgi var mı:KK64: ben aczane de yağ satıldığını bilmiyodum inan o zaman direk hepsini en yakın zamanada alayım inşaAllah ama d konrol hapından hala emin değilim dökülür mü bırakırsam yaao_O

canım 17 yaşındayım şimdi gidip d. kontrol hapı istersem yanlış anlamaz mı ki :KK43: anneme falan aldırırım olmadı :KK48: hindistan cevizi yağını bir haftadır 2 günde bir sürmeye başladım hatta şu anda da var kafamda :KK45: peki d kontrol hapını bırakınca çok dökülme yapıyormuş diye duydum acaba bi bilgi var mı:KK64: ben aczane de yağ satıldığını bilmiyodum inan o zaman direk hepsini en yakın zamanada alayım inşaAllah ama d konrol hapından hala emin değilim dökülür mü bırakırsam yaao_O
yok dokulme olmuyor ben arada bir zeytinyagli kalip sabunla yikiyorm cok fazla kimyasal yuklemesi olmasin diye ayrica eczaneye sacim icin aliyorm diyebilirsin sasirmazlar cunku hemen hemen butun eczacilar biliyor bu yontemi

Back
X