• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç baş giristik.

Konu sahibi teyzenizin asıl derdi siz değilsiniz sanki.
Zamanında sizide alıp yanlarına gittiğiniz için annenize hırsı.
Yaşayamadığı şeylerin hıncını anneniz yerine sizden çıkarıyor.
Hoş belki siz olmasaydınızda evlenemiyecekti ama hazır suçu atıcak birileri varken işine öyle geliyor.
Ben böyle hissettim konunuzu okurken.

Konu sahibi teyzenizin asıl derdi siz değilsiniz sanki.
Zamanında sizide alıp yanlarına gittiğiniz için annenize hırsı.
Yaşayamadığı şeylerin hıncını anneniz yerine sizden çıkarıyor.
Hoş belki siz olmasaydınızda evlenemiyecekti ama hazır suçu atıcak birileri varken işine öyle geliyor.
Ben böyle hissettim konunuzu okurken.
Genel olarak aslinda evlilige karsi bir seyi var icinde ukte sanırım ki diger kardeslerinin evliliklerine cok laf eder. Gelinlerimize karsi da pek normal degil. Insanlar laflarindan anlayip geri duruyor. Keske evlenseymis mutlu bir yuvası olsaymis bunu isterdim.

Genel olarak aslinda evlilige karsi bir seyi var icinde ukte sanırım ki diger kardeslerinin evliliklerine cok laf eder. Gelinlerimize karsi da pek normal degil. Insanlar laflarindan anlayip geri duruyor. Keske evlenseymis mutlu bir yuvası olsaymis bunu isterdim.
Tamam işte evliliği falan sevmediğinden değil evlenemediği için kendine istemiyorum,sevmiyorum lafını kalkan yapmış.

Iste bende küfüre gelemiyorum. Hele o ithama hic gelemiyorum. Ben kendimi savunurken kavga ederken küfür etmiyorum etmem de. Orda baska bi laf soyleseydi belki konu bu kadar buyuyup uzamayacakti.
Anne annane de boyle agzi bozuk tavırlar sergiliyor mu hic?

Iste bende küfüre gelemiyorum. Hele o ithama hic gelemiyorum. Ben kendimi savunurken kavga ederken küfür etmiyorum etmem de. Orda baska bi laf soyleseydi belki konu bu kadar buyuyup uzamayacakti.

her küfür edeni dövmeye kalkarsak yandık. trafikte yolda vs biri küfretse vs napıcaksın. bu işi kendini sabrını geliştirmek için bi bahane olarak gör ve kendini zaptetmeyi öğren.

21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.
Bu saaten sonra zormu ??? :)
Gören 51 yaşındasın drdin zanedecek
Asıl bu saaten sonra olur....tövbe yarrabbim
Herkes 16 da evden ayrılıyordu zaten...sen geç kaldın

Böyle zor bir insanla yaşamak eziyet resmen kavga gürültü huzursuzluk... tek çözüm al anneciğini yanına küçükte olsa bir ev tutun birlikte el birliğiyle geçinip gidersiniz cnm..

Back
X