• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç baş giristik.

Benim telefonuma zarar verecek teyzenin koltuğunu bıçakla deşerim... Dermişim. :KK48:

Çok saçma sebepten kavga çıkmış, bence bahane.
Sanırım yollarınızı ayırma vakti gelmiş...

Ne demek istediğinizi anlamasam da çocuğun anneye ait olduğunu düşünmüyorum. Baba da anne de eşit oranda sorumludur bence. Tabi toplumda ağalar gibi yetişmiş erkeklerden dolayı babalar yan gelip yatar, zerre sorumlulukları yoktur. En fazla alt değiştirir, bir kaç saat bakıcılık yapar.
Böyle babaya ben de bırakmam.

21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.

Maalesef. 20 senedir birlikteyiz. Aslinda eglenceli evet ama iste bazen böyle oluyor. Zamanında annem daha radikal kararlar alabilseydi keske diyorum bazen ama KADER sanırım

Cok sacma bir bahane bence. zamaninda oyle karar verilmis olacagi bi daha asla değişmeyeceği anlamına gelmez. arada eğlenceli olsa bu tarz durumlar yeterli evleri ayirmak için. Ayni evde boyle bir insanla yaşamak mantıksız. çıkın kendi evinize rahatiniza bakın.

banlandı galiba küfürden falan herhalde.

buraya yazamayınca hızını teyzede almasın da.
Onlar daha birbirine girer bence, o teyze özür dilemez. Bu kızcağız da o lafları unutamaz. Biz de Ban yemeyiz inşallah kaynatıyoruz diye:dondurma:aslında biz konu sahibi yokken konusunu devam ettiriyoruz,faydalı bir iş yapıyoruz :eğlence:

böyle teyze olmaz olsun. o büyük olduğuna
göre sana daha saygılı olması gerekir ağızda bozukmuş bu huyunda dolayıda hiç bir erkek onla evlenmez. işin zor keşke ayrı odan olsaymiş yüzü görmesende olur
sana örnek olacağına kendinen tiksindiriyor

Onlar daha birbirine girer bence, o teyze özür dilemez. Bu kızcağız da o lafları unutamaz. Biz de Ban yemeyiz inşallah kaynatıyoruz diye:dondurma:aslında biz konu sahibi yokken konusunu devam ettiriyoruz,faydalı bir iş yapıyoruz :eğlence:

kaynatmıyoruz ki :)

konu sahibi okuyorsundur, sakin ol ve bir daha üzerine gelirse kaç fiziki kavgaya girme. kızar ederse ortamı yatıştır kendini düşün yazık gencecik kızsın sana zarar vermesin. banın kalkınca bakarız neler yapılabilir.

Çok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..
Canım anlattığına bakılırsa sanırım senin teyzen zaten evli değil onun içinde biriktirdiği çok şey vardır emin ol yaptıklarından sonra içten içe pişmanlık duyuyordur ama gururuna yedirip hem özür dilemezler hem de aynı davranışları devam ettirirler bence teyzen kendi davranışlarına çeki düzen vermek isteyeceği bir erkekle tanışasıya kadar vaziyet bu gibi yada sen işte annenle farklı eve çıkarsın.

Çok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..
Teyzen tam tedavilik valla Allah kolaylık versin. Üstüne atlamış falan tövbe:KK53:

Teyze bunalıma girmiş,karşısında genç umut vaadeden mesleği olan bir genç kız,farkında olmadan kıskanıyor olabilir

Yarin karakola mi gitsem diye düşündüm isler büyüsün diye. Sonra aman annesnnem üzülür eder hic bulasma dedim kendi kendime. Ama ben bu mevzuyu buyutucem. Herkes ya x cok huysuz şöyle böyle deyip karsilarini alıp konusmuyolar buda ortaligi bos bulup kime dişlerime gecirsem diye düşünüyor.
Bence gidip şikayetçi ol birdaha cesaret edemez,ortalığı boş bulmuş at koşturuyor teyze hanım

Nasıl insanlar var ya ben yiğenlerimin kılına bile zarar veremem ağzı bozukluğa bak ne değişik insanlar var ben o kelimeyi ağzıma almayı bırak lügatımda yok ben senn yerinde olsaydım öncelikle acil iş bulurum bi kaç ay pars biriktirip 1+1 ev tutar çıkarım annemle.. annesi onun annesi isterse anneannende gelir bi yalnız kalsında görsün evde annanenin üzerineyse zamanı geldiğinde satın verin hakkını kalanıyla da ev alırsınız kendinize ben dayanamazdım o kim ki be ne zannediyor kendini bakmasaymış allah allah

21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.
Nasil bu saatten sonra zor? :işsiz:
Sanki elden ayaktan dusmussunuz 80 yasina gelmis gibi, teyzenize muhtac gibi konusmussunuz.
Asil bu saatten sonra daha kolay, mesleginiz de varmis.
20 sene oncesinde ayri eve cikmaniz daha zor olurdu? Hatta imkansizmis (1 yasinizda muhtemelen altiniz bezli geziyordunuz). :KK66:

Her evde kavga olur tartışma olur .bir defa olsun sessizliği dene söylesin söylesin dursun sen sus bak bu defada üstüne atlayabiliyor mu ? Sana bagirsada cevap verme kalk git yanından mecbur kalmadıkça konuşma baktin hala aynı başka yollar bulursun...hemen acele etme.

Belki menapoza falan girme donemi baslamistir, belki 40li yaslar sendromudur. Belki kadinin genel mizaci budur. Ama ortada net sey var ki kadin senin alt edebilecegin tipte biri degil. Ayni evde yasamaya devam edeceksen tartismadan kacacaksin. Ben bu isi boyle birakmam uzaticam demissin. Bu kadin sana pabuc mu birakacak? Hakarete ugrasmissin, dayak da yemissin, telefonun hasat olmus, sinirlerin de yipranmis, sen ondan bi telefonunu bile geri alamamissin. Uzatirsan yine aynilari olur. Madem baska evde yasamak istemiyosun hic muhatap olma. Montonu istese cerceveletip duvara assin karisma sen keyfine bak. Uzatmaya devam edersen daha cok yipranirsin

Back
X