• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç baş giristik.

Bu saaten sonra zormu ??? :)
Gören 51 yaşındasın drdin zanedecek
Asıl bu saaten sonra olur....tövbe yarrabbim
Herkes 16 da evden ayrılıyordu zaten...sen geç kaldın
Yaş olarak demedim ki ben. Anlayamadiniz sanirim. 20 sene önce annem gelmis. Simdi ben ne diyeyim hadi kalk anne topla valizi gidiyoruz mu ?

Oww bir hayal ettim de, berbat bir durum... Havada uçuşan sözler hele ki daha da vahim...

Ev teyzenin evi mi?? siz teyzenin evin demi kalıyorsunuz??
Bu karar niye verildi??

Kadın belki yalnız kalmak istiyor...
Hayır teyzemin değil. Annemde ortak. Baba evi yani. Zamaninda calisilmis edilmis alinilmis bir ev sadece onun katkisi yok. Mizac olarak aslinda böyle. Bugun kuzenim geldi onada bi çıkışta felan. Degisik ya. Benle konusmaya çalışıyor da ben pek konuşamıyorum 2 gun once kavga ettik simdi hic bi sey olmamis gibi davranmak tuhaf

kaynatmıyoruz ki :)

konu sahibi okuyorsundur, sakin ol ve bir daha üzerine gelirse kaç fiziki kavgaya girme. kızar ederse ortamı yatıştır kendini düşün yazık gencecik kızsın sana zarar vermesin. banın kalkınca bakarız neler yapılabilir.
Işte tek derdim kendim olsan keşke. Genel tavri insanlara karşı böyle. Mesela annem kiloludur ben yeme anne kendini dizginle yeter derim. O da yedin yedin öküz gibi oldun vs vs anneanneme karşıda böyle. Eve misafir gelse onada böyle. Bunlar çok sınır noktasina getiriyo beni.

21 yaşındasınız ve 45 yaşındaki teyzenizle o şekilde mi kavga ettiniz? İnanamıyorum size. Teyzenizin yaşına yakınım ve sizin yaşınızda yeğenim var. Benimle böyle bir diyaloğa girse kahrımdan ölürüm. Sizin bazı hareketlerinizden o da rahatsız demekki. Ya o evden gidin yada uslu durun. Unıtmayın teyze anne yarısıdır. Ne olursa olsun kibar davranmak zorundasınız.
Iyi siz yigeninizle örnek idol oluverin o zaman

Işte tek derdim kendim olsan keşke. Genel tavri insanlara karşı böyle. Mesela annem kiloludur ben yeme anne kendini dizginle yeter derim. O da yedin yedin öküz gibi oldun vs vs anneanneme karşıda böyle. Eve misafir gelse onada böyle. Bunlar çok sınır noktasina getiriyo beni.

ee?

bu durumda değişmeyecek. o zaman savaşmayıp yeni çözüm bulacaksın.

birlikte yaşanmaz bu insanla.

bak şu an bu saatte kavga sesi duymamak için kulak tıpası takmış biri yazıyor sana bunu.

önce kendini düşün kendi bedenin önemli zarar verdirme, eğer senden güçlüyse kavga çıkartmasına izin verme, alttan al bi süre, sonra kendi psikolojin önemli, onla aynı yerde durma, müzik dinle boşver naparsa yapsın ne derse desin, sonra o evden çıkmanın yolunu bul.

ölene kadar değişmez o. değişmek istese psikiyatra gitse değişebilir ama bu kafada insan değişmez.

evi satın bence teyzen kendi başına eve çıksın. sen de ananenle anneni al bi eve yerleştir evlenene kadar birlikte yaşayın.

en iyisi bu.

Nasil bu saatten sonra zor? :işsiz:
Sanki elden ayaktan dusmussunuz 80 yasina gelmis gibi, teyzenize muhtac gibi konusmussunuz.
Asil bu saatten sonra daha kolay, mesleginiz de varmis.
20 sene oncesinde ayri eve cikmaniz daha zor olurdu? Hatta imkansizmis (1 yasinizda muhtemelen altiniz bezli geziyordunuz). :KK66:
Yazdigim yanlis anlasilmis ifade edememisim sanirim kendimi. 20 seneden beri annemle biz bu evdeyiz. Bir duzen ottuturulmus. Alışılmış. Simdi ben cikipta anne kalk gidiyoruz diyemem ki ? Ya da o ozguvenim yok..

Belki menapoza falan girme donemi baslamistir, belki 40li yaslar sendromudur. Belki kadinin genel mizaci budur. Ama ortada net sey var ki kadin senin alt edebilecegin tipte biri degil. Ayni evde yasamaya devam edeceksen tartismadan kacacaksin. Ben bu isi boyle birakmam uzaticam demissin. Bu kadin sana pabuc mu birakacak? Hakarete ugrasmissin, dayak da yemissin, telefonun hasat olmus, sinirlerin de yipranmis, sen ondan bi telefonunu bile geri alamamissin. Uzatirsan yine aynilari olur. Madem baska evde yasamak istemiyosun hic muhatap olma. Montonu istese cerceveletip duvara assin karisma sen keyfine bak. Uzatmaya devam edersen daha cok yipranirsin
Mantıklı düşününce aman birak ugrasma dedim. Abisinden cok korkar yani dayimdan ona soylicem diye düşündüm hatta gitsin tedavi olsun diye demeyi düşünüyorum. Bogazimdaki yaralar umarım hemen kapanmaz ki kapanacak gibi degil onlarida gosterdigimde olay zaten büyür

Çok kotuyum demek istemiyorum aslında çünkü değmez.
4 kisi yaşıyoruz kızlar ben annem teyzem ve anneannem.
Teyzem genel olarak tum sülale de fesat laf sokucu huzur kaçıran bir tipdir.
Bu aksam işten geldi mır mır bir seyler söyledi anlamadik ne diyosun deyince "siz anlamasanizda olur bilmem ne" diye söylendi. Neyse. Genel olarak dağınık bir tip montunu çıkardı salonun ortasına bıraktı ıslak ıslak. Oraya koyma koltugu islatiyosun sandelyeye asta kurusun bari dedim. Vay efendim demez olaydim. Sanane koltuk benim koltuk kalk gir s....r git baska yere otur kalk koltugumdan diye soylenmeye başladı. Bende cevap verince eşyalarını cikartip üzerime atti bende geri yere atinca iyice kudurmaya başladı. O..... vs diye soylenmeye başladı. Bende sana geri iade ediyorum deyince senden ala o..... olamaz dedi ve ben sarteller atinca sinir krizine girip avazim ciktigi kadar bagirmaya başladım. O da tabi ustume direkt atladi. Baya itistik kakistik zor ayirdilar. Telefonumu duvara firlatti cam gitti tabi. Boynum kocaman bir yarik icinde. Benim eski telefonumu kullaniyor o suan. Ver onu felann dedim malina sahip ciksaydin dedi. Sürekli kavgaya cagirir bir hali var. Hic bisey olmamis gibi sonra gittim salonda oturdum cay ictim tv izledim. Aglayip zirlayip onun eline koz vermek istemiyorum.
Bu zaten ilk olayimiz da degil ve bennartik cidden bir daha konusmak istemiyorum onla ama ayni evin icinde nasil olacak bilemiyorum.
Sadece icimi döküp paylasmak istedim. Canım çok sıkıldı bu gece bir paket sigarayı bitirdim..
Bari iyice dövseydin hırsını alana kadar öylede böylede kavganız çirkinleşmiş

ee?

bu durumda değişmeyecek. o zaman savaşmayıp yeni çözüm bulacaksın.

birlikte yaşanmaz bu insanla.

bak şu an bu saatte kavga sesi duymamak için kulak tıpası takmış biri yazıyor sana bunu.

önce kendini düşün kendi bedenin önemli zarar verdirme, eğer senden güçlüyse kavga çıkartmasına izin verme, alttan al bi süre, sonra kendi psikolojin önemli, onla aynı yerde durma, müzik dinle boşver naparsa yapsın ne derse desin, sonra o evden çıkmanın yolunu bul.

ölene kadar değişmez o. değişmek istese psikiyatra gitse değişebilir ama bu kafada insan değişmez.

evi satın bence teyzen kendi başına eve çıksın. sen de ananenle anneni al bi eve yerleştir evlenene kadar birlikte yaşayın.

en iyisi bu.
Evde daha bir kac kisinin payi var onlar evli barkli zaten. Hop satalim boluselim zor isler. Her seyi geçtim piskolojik sagligimi kaybediyorum galiba.

Evde daha bir kac kisinin payi var onlar evli barkli zaten. Hop satalim boluselim zor isler. Her seyi geçtim piskolojik sagligimi kaybediyorum galiba.

zaten biz de o yüzden git diyoruz.

yurt vs yok mu gidebileceğin evlenene kadar orda kal ya da iş bulunca eve çık stüdyo tipi olsa da olur

Yarın is görüşmem var eger olumlu giderse aklımda bir kac bisey var ona gore degerlendiricem bakalim..

hadi bakalım inş güzel gider. boynundaki yarayı sakla bari fondoten sür ya da yakanı kapatan bir kıyafet.

o teyzene de en güzel cevap bu olur emin ol. böyle her gün kavga edersiniz ama kendini yenmiş sayar.

sen başarılı mutlu olursan o bir kez ama temelli yenilmiş olur.

Back
X