Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama& renkleri hakkında merak ettikleriniz

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
Bu aralar pek güncel cevap verilen bir konu baslıgı yook hanimlar bende eger bir merakiniz varsa konuda sorularini cevaplamaya calisabilirim :-)

saç açıcı kullanmadan sarışın olabılırmıyım baslık acmıstım ancak pek yardım alamadım sıze sorayım madem

saç açıcı kullanmadan sarışın olabılırmıyım baslık acmıstım ancak pek yardım alamadım sıze sorayım madem
Valla canim boyayla yapabilirsin dogal yollardan, papatya suyu var ama bunun icin mevsim yaz olmasi sart ve sabir gerektiren bir surec ben denedim anca bir ton aciyor cok koyu saca pek fayda etmiyor, bunun disinda limon suyu var ama limonda asitli sca zarar verebilir. Benjm onerim garniel bitkisel boyasiyla sacina sari renkle ombre gibi isilti katabilirsn

suan saçık kumralla sarı arası bır renk ama koyu sarı ben sapsarı yapmak istiyorum

Bu aralar pek güncel cevap verilen bir konu baslıgı yook hanimlar bende eger bir merakiniz varsa konuda sorularini cevaplamaya calisabilirim :-)
Meraba ben saçlarımı boyucam evde ama korkuyorum çok koyu bi renk çıkmasından. Saçlarım şuan karamelimsi bi rekte uçları daha sarı koyu kahveydi küllü hafif ama boya iyice aktı zemindeki açıcıcın rengi kaldı brezilya fönü ve güneş etkisiylede baya rengi açıldı saçlarımın üç parmak dibi geldi boyatmıcaktim dinlendiricektim ama renginden rahatsız olmaya başladım iki kutu 7.0 ile boyasam nasıl olur rengi tatlı bi kahve olsun istiyorum doğal dursun ne önerirsiniz lütfen yardım edin

Kuaföre gidiyodum dibim geldikçe gidiyodum en sonda kahverengiye boyattım hafif küllüydü uçları da şimdi kendim boyucam bundan sonra kendim boyamak istiyorum ne yapmlıyım

Kuaföre gidiyodum dibim geldikçe gidiyodum en sonda kahverengiye boyattım hafif küllüydü uçları da şimdi kendim boyucam bundan sonra kendim boyamak istiyorum ne yapmlıyım
zaten uçlarda sarı filan varmış 7.0 yerine 7.1 küllü kumral boyayabilirsiniz

Back
X