- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #4.681
cnm senın sac renqın acık suan zaten kuaforde ısdedıqın renqe anında cevırırler bende resımlerdekı qıbı ısdıyorum ama benım sacımda sıyah boya var bu ay yapdırcam sarı 200 tl dedı kuaforumama yapdırcam hevesımı alcam beyaz tenlıyım sarı yakısacaqını dusunuyorum senın sac renqını acmaları ıcın tek ıslem yetecekdır buda sana en fazla 80 tlye maal olur
kız bende hamıleyım deqısıklık ısdıyorum yazın solaryuma qırmek ısdıyom bronz tene cok yakısıyo sarı sac ayyy bu aralar heves sardı kocama dedım 200 tl cıkk evden atıcakdı benı ama ıı yapdır hevesını al dedısımdı yapdırcam yaza stıl deqısımı bronz ten falan quzel oluyo Allah kahretsın
saçımın rengi açıldı evde boyamak istiyodum aslında ama istediğim tonlarda tutmaz heralde kuaförler açıcı çok kullanıyolar daha önce röfle yaptırmıştım saçım çok yıprandı yandı korkuyorum şimdi kuaförde boyatmayı benimde hevesim var sarı saçta daha önce röfle yaptırmıştım yakışmıştı şimdi bu tonlarda istiyorum bende beyaz tenliyim beyaz tenlilere çok yakışıyo sarı saç bide yazın çok hoş duruyo iç açıcı
Bende bundan 3 hafta önceydi hrh saçimin rengini açtirmak istedim küllü sari istiyodum.. Kuaförde sagolsun kafamin teni öyle bi yandiki tirstim artik diyorumki kadina yahu kafam yaniyo dayanamiyorumnormal o diyo.. doktorluk oldum resmen yanik melhemi kullandim sürekli neyseki saçlarim düzeldi bi süre sonra ama suan tekrar boyatmaya korkuyorum
işte kuaförlere bu yüzden ben güvenmiyorum 2 defa röfle yaptırdım saçlarım yandı şimdi korkuyorum tekrar yapmaya açıcıyıda çok kullandılar sanırım saçlarım çok yıpranmıştı neyseki geçmiş cnm güvenilir iyi bikuaför bulmak lazım
kuaförler nedense hep 50-60 ytllık şeyleri öneriolar..hepte loreal..anlaşmalımıdrlar yoksa gerçekten mi işe yarıyor bilmıorm..
ben dove kullanıorm boyalı saçlar için olanı(pembe) çokta memnunum
merhaba kızlar ben saçımı yaklaşık 1 sene önce akaju kızıl kestaneye boyamıştım tekrar o tonlarda yapmak istiyorum akaju olmayan sadece kızıl kestane boya var mı varsa hangi markada var yardımcı olabilirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?