Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

peki turunculuk ne zaman kaybolucak mavi boya saçı uzun odluğu için 2 şeylk koyucaz ama bunun yararı nolcak saç çok mavi çıkmazmı ???

turunculuk bı haftaya kadar azalır ama yınede fotodaki tam 8.1 olmaz.
eğer kardeşiniz saçı çok açık sarı olsaydı ve mavı koysandın saçı mavı değil yeşil çıkardı:) yanı saçın mavı çıkmasından korkmayın.genellikle kuaoforler saçtakı kızıllığı turunculuğu almak için yeşille cila atarlar ama o zamanda saç yeşilimsi olur pek ıyı olmuyor yanı. mavi de saçın çiğliğini alacaktır.yanı katmasanızda olur tabı ama sonra çok dore gelebilir ortaya çıkan saç

şimdi mavilimsilik olucakmı saçta ?

gözle görulur bı mavımsılık olmaz kesinlikle. ben dun 5.1 ile 6.1 arası saç rengime mavi boyayı sulandırıp cila attım ve suanda saçım kesinlikle mavimsi değil.rengindede bır değişiklik yok sadece daha hoş bir renk oldu.
bu bahsettığım mavı boya kuaforler tarafındanda sıklıkla uygulanıyor. kendi deneyımlerin sonucu elde etmedim yanı.kararsızsanız sızı yanıltmak istemem yınede canım. ama ben olsaydım oyle yapardım. karar size kalmış.emin olmadığınız bırşey varsa sorun lutfen

tamam canım annemede sordum doğruymuş saman sarısını falande böyle elde ediyorlarmış 2 fındık büyüklüğünde olcaktı değilmi birde 9 luk peroksit fln saçı açma bende yıpranma olmadı ama kardeşimin saçlarının uçları kırık birşey olmaz değilmi

annen kuafor mu yoksa? evet yuzde 9 lukla çalışın. ama loreal recital seırısınden kullanın derim size ama loreal recital renklerinde yenılık yapmış 8.1 yok sanıyorum yenı versıyonunda. siz loreal krem boya ıle selektiveın mavı boyasını alın içine 2 fındık buyukluğunde mavı boya koyun. lorealın krem boyanın içinden zaten boyama öncesi bakım kremı çıkıyor onu uçlara ustu kısımlara sürün.o şekilde boyayın ve saçı boyadıktan sonrada bıraz evde kendiniz kırıklarını kesebılrsınız.sonuçta saç ne kadar saglıklı olursa boyama işleminden alacağınız sonuç o kadar ıyı olucaktır

bizim burda vardı gördüm sanırım olmassa şu 8 olan koyu sarı aynı etkiyi göstermezmi çok mu turunculuk yapar bu arada annem kuaför değil ama bilir azda olsa :)

bizim burda vardı gördüm sanırım olmassa şu 8 olan koyu sarı aynı etkiyi göstermezmi çok mu turunculuk yapar bu arada annem kuaför değil ama bilir azda olsa :)

canım zaten amac burda saçı mumkun olduğunca dorelıkten yanı turuncumsuluktan kurtarmak.çünkü kardeşinin istediği saç renginde kesinlikle turuncusuluk yok. o yuzden kullu çalışman gerekli.

bir sitede katolog renkleride vardı preferencenin 8.1 sapsarı excellencenin 8.1 ise griydi resmen korktum

canım o katalog resimlerinde ki gibi sonuç verse keşke boyalar ama oyle sonuç vermıyor ne yazık kı. o yuzden gırı gorunduğune bakma. loreal recital jel boyanın hem kullanımı daha kolay hemde daha çok parlar krem boyasına göre. krem boyası beyazları olanlar için sayılır. daha doğal daha az parlak loreal recitale göre.

tamam canım teşekkür ederim sonradan hep 8.1 ile mi boyamaya devam etsin yoksa 7.1 ile mi

canım eğer sonuçtan memnun kalırsa tabı kı yıne aynı şekilde devam etmesi gerekli.ancak ilk boyamadakı sonuçtan korkmayın. boyandıktan sonrada en az 3 gun boyunca saçı ıslatmayın fön çekmeyın yıkamayın ki boya otursun o zaman asıl renk çıkar ortaya. ilkin daha turuncumsu olur saçın uzerınde pullar açık halde bulunduğundan. 3 4 gun sonra anca kapanır o pullar. umarım mavıde koyarsınız içine:)

koyucaz canım çok teşekkür ederim aynı şekilde devam ederiz o zaman ama 9 luk peroksitle değil 6 lık olarak kullanırız sonradan diğer dipteki saçlar hemen boyayı alırmış çünkü peki boyarken hep mavi boya katıcazmı içine

canım eğer tum saçı yuzde 9 lukla boyamaya karar verdıysenız ileride de dip boya yaparken yıne yuzde 9 lukla çalışmanız gerekli dip bölgelerine. dıplerdeki saç evet daha cabuk tutar boyayı ancak istenilen kadar açılmaz ve arada renk farklılıkları oluşur bir kısım yuzde 9 bır kısım yuzde 6 lıkla boyandığı için.o yuzden ya yuzde 6 kullanın ki fazla açılmaz o zaman yada diplerin geldiğinde de sadece diplerini yuzde 9 lukla karıştırılan boyayla boyayın. evet yıne mavı kullanın dip boyasında da yarım ile bir fındık buyukluğunde. ama yıne summercım daha önce de dediğim gibi yazdıklarım aklınıza yatıyorsa uygulayın. yanlış karar vermenizi sonradan uzulmenizi istemem.ama tum bu yazdıklarımda daha onceden uyguladığım seylerdir

çok teşekkür edeim 2 fındık büyüklüğünde koyarız biz saçları çok uzun çünkü

kaç kutu kullancaksınız peki boya peki ona göre yazayım sıze. loreal recital nemli saça uyguladığından normalde 3 kutuyla boyanan saç 2 kutuyla da boyanabılıyor.ona göre ne kadar kutu kullancaksınz belirtirseniz sevınrım .

arkadaşlar konunuzla alakasız ama bir şey sormak istiyorum.duyduğuma gör ankarada sıhhıye taraflarında kuaför malzemeleri satan bir dükkan varmış ve piyasaya göre de oldukça ucuzmuş tam yerini ble varsa paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…