Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bnm için değil kardeşim için doğal saçları var hala benimkiyle aynı renkte ikiz gibiyiz zaten koyu kestane oluyo

koyu kestane saçta oldukça dore bır sonuç verir kutunun uzerındeki renkten daha koyu ve daha dore bır renk olucaktır.
kardeşin nasıl bır renk istiyor?ona göre yardımcı olmaya çalışrım.

açık kumral istiyor ama sonradan saçlarını bakırımsı bir renkde yapabilirmiş ondan küllü kumralı tercih etmek istemiyor ben 9 luk peroksit kullanmıştım oda boyayı öyle kullanmayı düşünüyor

şu kızın saçının aynısı gibi

canım bu fotodakı kızın saç rengi 8.1 kullu açık kumral. bunu loreal 7 nosuyla elde edemezsiniz.ama şöyle yapın derim kardeşinin saçında beyazları yoksa bence loreal recital serısını kullanın daha canlı daha parlak bır sonuç alırsınız. ve loreal recital 8.1 serisini alın ve boyanın içine fındık buyukluğu kadar selektive mavı boyasını alıp koyun.ama iyice karışmasını saglayın çünkü loreal recital jel boya seletvi mavı ıse krem iyice yedırın boyayı ve o sekilde surun saçına.boylece bıkaç yıkamadan sonra resimdeki kızın saç tonuna yakın bı renk elde edersiniz o kadar sarımsı olmaz ama doreliğide engellemiş olursunuz.
ayrıca daha sonra bakır tonlarına dönmeyı duşunuyorsa da korkmadan kullu tonları deneyebılrsınız.çünkü küllü de tıpkı kızıl gibi çok cabuk akan bı renktır.benim saçım kullu kahve ve iki haftada bır mavı boyayla cila atıyorum kulluluğunu koruması için.

peki küllünün üzerine karamel uygulanırsa kötü bir sonuç olmazmı ki? bakır yada karamel yapabilirmiş sonra yanımda şimdi birlikte yazıyoruz beyazlarıda yok 18 yaşında daha

o kıza ne kadar yakışmış o renk öyle işte ALLAH herkesi ayrı ayrı yaratıyor kaşına gözüne ne kadar uygun bir renk bana olsa o renk hiç öyle kendini göstermez:)

peki küllünün üzerine karamel uygulanırsa kötü bir sonuç olmazmı ki? bakır yada karamel yapabilirmiş sonra yanımda şimdi birlikte yazıyoruz beyazlarıda yok 18 yaşında daha

canım sana soyle dıyeyım. market boyalarındaki kulluluk oranını çok az tutuyorlar. kuaforlerde kulluye boyarken çoğu zaman destek boya koyuyor ıçıne. ben 4 yıl kadar pıyasadaki tum kullulerı denedim. en kalıcısı loreal olmasına ragmen ham saçın uzerıne dırekt surulduğunde bıle küllü kumralsa bıle 2 haftaya kadar kumral oluyor saç.
sonuçta kardeşin en az bır ay kullanır değil mi o saçı? canım eğer duz kumrala boyarsanız o resimdeki ile kardeşinin saçındakı sonuç çok alakasız olucaktır yakınından bıle geçemezsiniz:) oldukça dore bı kumral olur saçı.derse ki dore olsun önemli değil derse de ve kararsızsa yınede kullu konusunda siz bılrsınız?
bu arada sen saçından memnun musun canım herhangi bir değişiklik yıpranma solma var mı?

o kıza ne kadar yakışmış o renk öyle işte ALLAH herkesi ayrı ayrı yaratıyor kaşına gözüne ne kadar uygun bir renk bana olsa o renk hiç öyle kendini göstermez:)

canım resimdki kızın kendi doğal saç rengide bır ton en çok ıkı ton koyusudur. bizde kendi saçımızdan en çok iki ton açığını boyasak bızde oldukça hoş oluruz. ama ne bızler nede kuaforlerimiz boyle bır ton ıkı tonluk oynamayı başaramıyor fazla

yok hayır rengi gayet güzel benim değiştirmeyi şu an düşünmüyorum senin sayende oldu kardeşime gelince eger çok beğenirse o saç renginde kalmayı düşünüyor tabi benim kardeşime güven olmuyor değiştirebilirde o zaman ya karamel yada bakır yapcakmış ikiside tutarsa o renk üzerine sorun yok yani 4-6 ay sora karamel yada bakır uygulayabilir o zaman da tutarmı?

rıca ederim:)tahmınımce kardeşin daha sarımsı tonları sevıyor yoksa dırekt senin gibi bakır tonlarında boyardı. oda sanırım ıkızlerden dığeri gibi olmak istiyor(saç rengi):) ve yakışması hoşuna gitmesi içinde mumkun olduğunca kullu yapması gerekli saçını. o zaman gerçekten begenır. ama arada çok az kullu olan dore bı kumral çıkarsa saçı pekte memnun kalmaz sonuçtan. o yuzden siz bırkaç foto daha bakın kardeşinizle istediği renklerden başka varsa koyabılceğiniz sevınırım.sonuçta saç bu bı kere karar verilip boyanması çok daha ıyı olucaktır.
çok begendiği ve kendine de çok yakışacağını duşunduğu bır foto koyarsanız daha ıyı olur

biz bakıp koyalım ama genelde bu kızın saç tonlarını çok beğendik..

bu rengi beğendi sadece ama sıkılırsa 7 aydan daha az bir süre olmaz bu bakır yada karamel

biz bakıp koyalım ama genelde bu kızın saç tonlarını çok beğendik..

bu rengi beğendi sadece ama sıkılırsa 7 aydan daha az bir süre olmaz bu bakır yada karamel

hım hepte aynı oyuncunun fotosu:) bence siz dediğim gibi yapın ama sonuçtan çok çok emin değilim. yanı ıstedığıne yakın bır sonuç çıkar sadece.çünkü koyu renk saçta sarımsı ton elde etmek zordur bıraz. hiç olmazsa yapacağınız işlemle dore bı renk olmaz. 8.1 den daha koyu boya secerseniz saçınız çok koyu kalır beklediinizden. eğer daha açığını uygularsanızda saç oldukça turuncumsu olur . 8.1 kullansanız yınede bıraz turuncumsuluk kalır bunuda en aza indirgemek için içine bir fındık buyukluğu saçınız uzunsada 2 fındık buyukluğu kadar mavi boya koyun

ay evet mischa barton duymuştum çok doğal bir imajı var saç rengi ona çok yakışmış küllümangonun dediği gibi o zaten kumraldır en çok koyu kumraldır o yuzden bu renk çok doğal olmuş tam oturmuş:)

uzun saçları yanlız 9 luk peroksit kullanıcaz sanırım dimi yoksa içinde 9 luk peroksitmi war

canım loreallerin 10 numaraına kadar hep yuzde altılık peroksiti. yanı kendi saçına uyguladığın gibi yuzde 9 lukla çalışın. ancak eğer loreal recital serısınden kullanırsanız saçı daha parlak ve canlı görunecektir.ve saça ısı vermeyıde unutmayın. ama yıne burdanda soyluyorum turuncumsuluk kalacaktır saçta. en aza indirgemek içine mavi koysanız ıyı olur. ama sakıncası yok dersenizde koymayın.
resımdeki modelin saç rengini tek aşamayla ulaşmanız koyu kahve saçta mumkun değil.ona yakın bı renk çıkar ortaya sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…