- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
arkadaşlar mrk ettiğim birşey var şu lorealin 7 numaralı kumralı saçta nasıl duruyor?
bnm için değil kardeşim için doğal saçları var hala benimkiyle aynı renkte ikiz gibiyiz zaten koyu kestane oluyo
şu kızın saçının aynısı gibi
peki küllünün üzerine karamel uygulanırsa kötü bir sonuç olmazmı ki? bakır yada karamel yapabilirmiş sonra yanımda şimdi birlikte yazıyoruz beyazlarıda yok 18 yaşında daha
o kıza ne kadar yakışmış o renk öyle işte ALLAH herkesi ayrı ayrı yaratıyor kaşına gözüne ne kadar uygun bir renk bana olsa o renk hiç öyle kendini göstermez:)
yok hayır rengi gayet güzel benim değiştirmeyi şu an düşünmüyorum senin sayende oldukardeşime gelince eger çok beğenirse o saç renginde kalmayı düşünüyor tabi benim kardeşime güven olmuyor değiştirebilirde o zaman ya karamel yada bakır yapcakmış ikiside tutarsa o renk üzerine sorun yok yani 4-6 ay sora karamel yada bakır uygulayabilir o zaman da tutarmı?
biz bakıp koyalım ama genelde bu kızın saç tonlarını çok beğendik..
bu rengi beğendi sadece ama sıkılırsa 7 aydan daha az bir süre olmaz bu bakır yada karamel
uzun saçları yanlız 9 luk peroksit kullanıcaz sanırım dimi yoksa içinde 9 luk peroksitmi war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?