E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
canım ne güzel anlatmışsın. ben de öğrendim bunları fakat deneme yanılmayla. saçım röfleliydi. sarı. diplerden çıkmıştı tabi koyu renk saçım . gittim kolestonun sarısını aldım. röfleler daha çok açılır. renk tonu. diplerde koyu ton açık tona dönüşür dedim. ama röfleli saçlarda hiçbir değişiklik olmadı. dipteki koyu tonda nasıl diyeyim kızılın bir tonu mu kumralın bir tonu mu öyle bişey oldu. ilk defa komple boyandı saçlarım boyadım yani. bilmiyorum napıcam şimdi bekliyorum biraz zaman geçmesini.tatlım,
boyanın üzerine açık renk boya tutmaz.
kahve tonu boya varmış saçında ,bunun üzerine sarı tutmaz.
ya bekleyeceksin kesilip uzyacak,ya da saçın orealle açılacak.
ya da her boyamada saçındaki rengin bir açık tonunu boyayacaksın.yavaş yavaş açılacak.
canım ne kadar oldu siyaha en son boyayalı?siyah saçtan kurtulmanın en ucuz ve güvenli yolu saç uzadıkça kesmek zaten kendi rengin biraz daha açıkmış tamamen ya da iyice saçların uzasın illa değişiklik istiyorsan sonra yaparsın siyah boyanın üzerine bir şey yaptırma bence
arkadaşlar saçı boyarken boyaya biraz badem yağı katıldığını okumuştum burada boyayı bozar mı sizce? karışık bakım yağı katsak olur mu mesela 1 tatlı kaşığı ?
kızlar bir sorum var,jel boyalar mı daha iyi yoksa normal fırça ile sürülen krem boyalar mı?bir kere palette 7.0 ı jel boya gibiydi yani sıkıyorsunuz boya çıkıyor öyle uygulanıyor:) ama daha etkisiz oldu gibi geldi biraz bana böyle bir sorunu bir tek ben mi yaşadım acaba?
kızlar bi sorum alacak saçımı boyarken aralarda boyadığım rengin biraz açık renginin olmasını istiyorum sizce bunu nasıl elde edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?