Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım ne güzel anlatmışsın. ben de öğrendim bunları fakat deneme yanılmayla. saçım röfleliydi. sarı. diplerden çıkmıştı tabi koyu renk saçım . gittim kolestonun sarısını aldım. röfleler daha çok açılır. renk tonu. diplerde koyu ton açık tona dönüşür dedim. ama röfleli saçlarda hiçbir değişiklik olmadı. dipteki koyu tonda nasıl diyeyim kızılın bir tonu mu kumralın bir tonu mu öyle bişey oldu. ilk defa komple boyandı saçlarım boyadım yani. bilmiyorum napıcam şimdi bekliyorum biraz zaman geçmesini.

ewt cnm rofle bakınca anlasılıyor ıkı renk kullanmıslar sanırım kendı sac rengının ustune atma olmamıs heralde ben acık olanı asadakıne yakın bşiler ıstıyorum kendı sacımın ustune atılcak boyamadım daha once orta kumral sac rengım ne cok acık ne cok koyu ıste bırde cıladan korkuom kızılımsı turuncumsu bı rofle olmasından kuafor cılada atarız demıstı aman kızıl olmasın sakın cıladan dedım yok yeıl olcaq dedısırnaşık şey

esmer tenliler için saç rengi??!

arkadaşlar saçlarımı bir dönem siyaha boyadım ama artık sıkılmaya başladım çünkü koyu renk yüzümü daha esmer gibi gösterdiğini söylüyorlar.acaba hangi rengi önerisiniz...saçlarım kendi rengi değil kendi rengi koyu kestane ama ben tutup siyaha boyadım:sm_confused:

canım ne kadar oldu siyaha en son boyayalı?siyah saçtan kurtulmanın en ucuz ve güvenli yolu saç uzadıkça kesmek zaten kendi rengin biraz daha açıkmış tamamen ya da iyice saçların uzasın illa değişiklik istiyorsan sonra yaparsın siyah boyanın üzerine bir şey yaptırma bence

4 ay olduı boyayalı.ben zaten çok ucuk bır sey ıstemıyorum kahve tonları ıstıyorum ama sordugum soru da suydu zaten esmer tenlılere ya da buıgday tenlılere hangı tonlar gıder??a.s.

esmer veya buğdaylara sıcak kahve tonları en açık fındık kabuğu olarak çikolata kahve bronz kahve sıcak kahve gibi boyalarda gördüğün hemen hemen tüm kahve tonları yakışır bence

kıslaarr bugün gördüm palette 8.65 kahve köpüğü die bi renk varmış yeni ürün diyo sizce nasıl bi renk bu kullanan bilen birileri var mı benim saçım küllü kumral bu rengi denesem nasıl olur acaba bide bu renkten loreal recitalde varmı acaba

arkadaşlar saçı boyarken boyaya biraz badem yağı katıldığını okumuştum burada boyayı bozar mı sizce? karışık bakım yağı katsak olur mu mesela 1 tatlı kaşığı ?

arkadaşlar saçı boyarken boyaya biraz badem yağı katıldığını okumuştum burada boyayı bozar mı sizce? karışık bakım yağı katsak olur mu mesela 1 tatlı kaşığı ?

Badem yağını ben de duymuştum boyanın zararlı etkilerinden koruyormuş saçı ama hiç denemedim :sm_confused:

hem de boya rengi daha parlak olur gibime geliyor denemek lazım :)ben deneyeyim size söylerim:))) ama sadece badem yağı mı olmalı yoksa tüm yağlar karışımı olur mu bilmiyorum

kızlar bir sorum var,jel boyalar mı daha iyi yoksa normal fırça ile sürülen krem boyalar mı?bir kere palette 7.0 ı jel boya gibiydi yani sıkıyorsunuz boya çıkıyor öyle uygulanıyor:) ama daha etkisiz oldu gibi geldi biraz bana böyle bir sorunu bir tek ben mi yaşadım acaba?

merhaba.eğer saçında beyaz çoksa krem boyaları tavsıye ederım.jel boyalar beyazlarda pek başarılı değil. ayrıca boyanın içine badem yagı vs.. eklemek boyanın aktıflığını etkilediğinden saça nufuz etmesini azaltır boylece boya pek ıyı sonuç vermez.aşırı yağlı bır saçı boyamak gibi duşunun

angelicc arkadaşım umarım burdan okuyabılrsın yazdığımı.çünkü özelden sana msj yazmayı denesemde başarılı olamadım. çikolata kahvesı ne kadar aksada saçında yınede dorelık oldukça fazladır.dediğin işlemi yaparsan saçında buyuk ıhtımal renk farklılığı olacaktır. ama istediğin renk çikolota kahvesı değilse boşuna tekrar boyayıp sonra istediğin renge cevirmeye çalışma saçını yorarsın. lorealın ultra açıcı serisinin peroksiti yuzde 7.5 o yuzden nasıl bır sonuç verir saçına emin değilim. ama kendi diplerim koyu kumral dıyorsan bende ultra açıcı serisi yerıne normal serılerden denersen daha ıyı sonuç alacağını duşunuyorum.sonuçta dip rengini açılmasına gerek yokmuş.sendende tek yapacağın çikolota kahvesı gibi sıcak bır rengi elinden geldiğince küllü ile nötrlemek

kızlar bi sorum alacak saçımı boyarken aralarda boyadığım rengin biraz açık renginin olmasını istiyorum sizce bunu nasıl elde edebilirim

lorealın dediğin gibi loreal expert serisi var ancak turkıyede satılmıyor.seninde bu yuzden aralara röfle atıp sonra boyaman gerekli başka sekilde yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…