Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

tamam anlaıdm galiba ben nedense kumrla diyince hiç kahve olmadığını düşünmüşümdür.yani ben o reismlere bakınca kahve görüyorum ama dediğiniz gibi kumral sa.5.1 i kesinlikle değil diyorsunuz?6.1 diyorsunuz kızınki ben bide sadece kutu renklerini ibliyorum 6.1 e de baktım bugün kumral ama üstlerinde sarı var gibi gelmişti.
benim tam siteidğim renk öpüştükleri resimdeki saçı kumral ama doğal kahve gibi duruyo bu renk nedir?6.1 ultra açıcı serisi mi?

canım öncelikle saçında boya var mı?varsa ne renk yoksa doğal saçın ne renk?
bunlar sıcak renkler olduğu için illa ki hafif turunculuk olacaktır yani dore içerikli tonlar ama kötü bir turunculuk değil sen nasıl bir renk sitiyorsan bir araştır bir foto bul onu koy o zaman daha kolay olur bir de kendi saçına çok yakın bir foto bulursan daha net bir şeyler diyebiliriz eğer bulamazsan da o zaman örnekle anlatabilirsin mesela yasemin ergene nin saçında istiyorum kendi saçım tuba büyüküstün ün saç rengi gibi şeklinde olabilir :)))

şimdi loreal 7.1 e baktımda çok sarı gibi durmuyomu?

canım keşke o boya kutularının ustundeki gibi çıksa saç boyandığında da. oyle sarı çıkması için anca saçının oldukça açık renk olması gerekli. canım ultra açıcı mı demişşin bence eğer saçın çok koyu değilse hiç ultra açıcı serisine bulaşma. çünkü onun ıçındeki peroksit yuzde 7.5.yanı boşuna saçını yıpratma. benım doğal saçım 3.1 ile 4.1 arası bır renkti senin koyduğun saç rengi var ya doğal olan onun gibi. loreal 6.1 i aldığımda senin istediğin gibi olmuştu opüştükleri resimdeki gibi. ama ışığa göre değişiyor tabı.

önceki mesajlaırmda koydmuştumhem kendi doğal rengimi hem boyalı halini hemde siteidğim rengi.şöyle diyim saçım çikolatakahve istediğim renkse tam olarak erkekle kıızn öpüştükleri resim

canım eğer o fotodaki renk,gi istiyorsan 6 uygundur derim neden mi o fotodaki renk açık kahve olsa bile boya olduğu için 5.0 ile boyarsan daha koyu ve yapay durma riski var o yuzden 6 daha uygun geldi bana yani küllümango daha iyi bilir 6.1 diyor o sanırım yani 6.1 e ya da 6 .0 a boyayabilirsin bence ama sana tavsiyem bir şey yapma saçına uzasın boyalar iyice uçlarda kalsın o zaman boya üzerine boya yıpranmış görüntü veriyor da o yuzden eğer illa bu rengi istiyorum dersen karar senin tabi ama şu anki saç renginde güzel devam edebilirsin bence

küllümangocum saçım koyu değil işte çikolata oldukça açık hani böyle çok ışıkta sarımsı duruyo o derece açıldı rengi personel bana dediki 5.1 ve 6.1 senin şuanki saçından daha koyu oyüzden tam olarka çikolatakahveyi kapatır

biş isorucam lost dizisini izledinizmi hiç orda kate var (evangeline lily) onun saçı gibi işte tam çok doğal bir renk normalde kumral hani ama güneşte açık kahve gibi duruyo isterseniz resim de eklerim

cnm zaten çikolata kahve koyu kumral sınıfına giriyor yani sadece senin boyayacağın renge göre daha kızıl kahve ama ikimizin saçında da daha kumral gibi duruyor renk 6.1 de karar kılındı :)

saçımda boya yok
bu resmdekii gibbii aslındaa istiorumm

cnm yaa boya ile direk bu rengi elde edebilir misin bilmiyorum ve zor bir renk bu golden karamel ve dore karamel bence riskli çünkü hem karamel hem bakırlık var ama bir saniye saçında boya yok ama saçın koyu mu orta mı açık mı?golden karamel başlığında bir arkadaş loreal in bir boyası ile direksaçı açılmadan bu renge boyatmış tierra bitkisel bir boya ve orda 8.4 gayet açık karamela ya da karamel diye bir renk vardı küllümango arkadaşımız da arkadaşının saçını koyu renk olmasına rağmen direk bu markanın başka bir rengine boyayarak direk o rengi elde ettiğini yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama bu boya her yerde bulunmuyor sanırım ya da loreal recital preference da altın sarı yani 9 no gibi sarı tonuna boyarsan da böyle bir ton karşına çıkabilir küllümango canım sen ne öneriyorsun :)?

bu resimide yeni buldum

son yolladığım 2 res,m ayn ızamandalarda çekilmiş ve ışık ne kadar fark ediyo
şimdi bu 2 de 6.1 diyorsunuz öyle değilmi?
peki kendi görüşünüzü alsam ben en hoş kumrla tonu hangisi sizce genç işi

Son düzenleme:
cnm 6.1 ile çok yakın bir sonuç alırsın bence ilk baş koyu olursa sonuç üzülme yıkandıkça hemen açılacaktır çünkü zeminin açık
evangeline lily nin saçı da koyu kumral lost taki saçı tabi koyu kumral açık kahve ile sarımsı kumral arasında bir renktir normalde koyu görünür ama çok orta bir koyuluk insanın yüzüne sert bir ifade vermez güneşte de sarı parlar çünkü içinde dorelik hemen hemen yoktur doğal bir renktir market boyalarında da çok az bir küllülük olduğunu arkadaşımız yazdı o yuzden bence bir sorun çıkmaz cnm ama çok tereddütlü isen boyayı önce görünmeyecek bir tutama sür sonra yıka sonuç istediğin gibi olursa komple uygula ama fazla koyu filan çıkarsa ya da beğenmezsen uygulamazsın

cnmm saçım orta kahve tonundaa cok koyu ya da cok açık deıl yanı..ya iştee ben aslında acık bir renk ıstıodumm özellıkle bu senenn modası bal renggii karamell iştee hernesea.s ama ılk defa boyatıcağmm için korktummm bari bunların koyusu olsun ddedımm..ama ben hala kaşlarımla uyuyymayacağı için kararsızım:çok üzgünüm:

cnm son koyduğun da koyu kumral ama ışıktan farklı çıkmış biraz küllülüğe takılma çok küllü bir renk çıkmaz sanırım 6.1 ile daha nötr doresiz olur sonuç ki senin istediğine yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…