Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

inci tanesi peki yolladığım ilk fotodaki gibi mi istediğin saç rengi de?
eğer oyleyse sunları yazayım. öncelikle kendi saç rengin çok guzelmiş. keşke hiç boyatmasan. yok ılla boyatıcam dersen de 9.1 kullan ve içine selektivein mavı boyasından alıp fındık buyukluğu saçının uzunluğuna göre ıkı fındık buyukluğu kadar koy. bu saçının turuncumsu olmasına azaltır.
ve bence ilk önce altlardan bır tutam saçını boya eğer renk hoşuna giderse tum saçını boya. çünkü gerçekten guzel bır saç rengin var. hoşuna gitmezse çıkacak sonu. yazık olmasın saçına.
elindeki 8.1 boyada saçını çok az açar. şimdilik iyi geceler dliyorum hepinize

senin resimdeki gibi değil istediğim renk küllü koyu sarı kutusundaki gibi

canım kullu sarı kutusundakı gıbıyse istediğin renk aynı sonucu sen eğer 8.1 ile boyarsan dırekt alacağını ummuyorum. anca 9.1 ve bıraz mavı boya koyarak ona benzer bır ton yakalayabılrsın.ayrıca kıpaya fişinle gidersen değiştirmek yada iade etmek gibi hakların var. sorun çıkarmazlar. iade bıle etme hakkın var boyayı yanı.

çok sağol güzelim yardımcı olduğun için bi değişiklik olması için boyamak istemiştim vazmı geçsem ne?
son olarak o dediğin mavi boyayı nerden bulabilirim peki?

benmm saç rengmm ama ışık vurmşş parlamşş

sanırım 3 ya da 4 tonlarında doğal saçın canım o bakır karamel i direk hangi boya ile yakalarsın bilmiyorum ama karamel boya ile altın sarısını ya danormal bir sarıyı karıştırmak olabilir bu tonu bilmiyorum ya da direk altın sarısına boyamak da karamel tonlarında bir ton sağlayabilir yapan var ama riskli bence tuhaf bir renk de olabilir kuaför malzemeerli satan bir yer varsa git sor bu fotonun çıktısını al saçımın rengi açılmadan bu rengi nasıl elde edebilirm diye sor direk karamele boyarsan bu rengi elde edemezsin çok koyu kalır altın sarısına boyarsan da doreli bakır bir karamel gibi bir şey olur ama belki tuhaf da durabilir karamel ile altın sarısını karıştırmak fazla bakırlı turunculu olabilir ama bu renk te öyle canım gördüğün gibi tahmin yürütüyorum ancak senin gibi saçı olup da altın sarısı ile karamel bir renk elde eden iki kişi biliyorum saçalrını görmedim ama bu renk kadar turuncu değil de daha çok kızıl kahve gibiydi tülin şahin in saçına benziyordu bulabilirsem koyarım

canım işte uçlardaki renk gibi olmuş bir arkadaşın kuzeninin saçı senin saçın gibiymiş sanrıım ve palette altın sarısı ile ikinci boyamasında bu renk olmuş uçlardaki çağlanınki daha açık ve turuncu sarı bir renk bu ise daha kızıl karamel demek ki senin boyan daha da açık olmalı ama bence bu da risk araştıracağım gene ama bence riskli canım bilen arkadaşlarımızın görüşleri ile hareket etsen daha iyi olur

cok saol cnmm bencede rsklı olabılırr özellıklee benm gıbı ılk defa boyayan bırı ıcınn...ama ben uyummlu olmasını cok ıstıorumm iştee kaşımm siyhh olduğu ıcınn altın sarısınaa hıc dokunmamm lazzm ama bı yandanda karamell rengı cok ıstıorumm orta yol olaraktaa koyu bır karamell düşünüoorumm ama yınede kararsızmm :S

bu fotodaki renk tülin şahinin saçına daha yakın o zaman altın sarı gibi sıcak bir sarı tonunda boya al saçının bir tutamına dene ama palette i tam bilmiyorum recital preference çok açık iskandinav sarısı da olabilir mi acaba?küllümango arkadaşıma yönlendiriyorum senia.s

beyazlar için ana renkler kullanılmalıymış yani sonu 0 ile biten renkler 3.0,4.0 gibi ama moda renklerden beğendiysen o zaman yarım moda renk yarım da ana ton boya karıştırılmalıymış annen kendi saçının renginde istiyorsa belki 6 açık kaçabilir ama önerim 6.3 ü beğendiyse hem 6.3 alın hem 6.0 her ikisinden de yarım ölçek katın yani toplam gene 1 boya miktarı oluyor,o zaman hem istediği rengin yansıması olur hem de beyazları kapanır sadece yansıma renkler kapatmıyor beyazları benim genetik olarak beyazlarım var saçlarımın alt kısımlarında çikolata kahve ile işte onlar baktım tam kapanmıyor belli olmuyor ama bakınca tam diğer saçlar gibi renkli olmuyor o yuzden ana renkten destek almak gerekiyormuş istediği renk 6.3 se tabi küllüler de sorun yapmaz sanırım 5.1 i beğendiyse bence 5.0 ve 5.1 iki boya alabilirsiniz belki küllüler de beyazları tam kapatmıyordura.s

cok kararsızımm yaa :1no2: napıcamm ben bu saçımı:smiley-cool:

canım neden değiştiriyorsun ki saçının rengini gayet hoş bence kaşlarını boyatmak istemiyorsan o renkten vazgeç diyebilirm çünkü siyah kaşla uyumsuz olabilir çok keskin renkler kaşların açık olması gerekir ama her ay kaşlarımı boyarım diyorsan ve çok istiyorsan yap araştır balyaj gibi de deneyebilirsin bence röfledeki değişik sarı tonlarıyla siyah kaş daha uyumlu duruyor böyle bakır renklerdena.s

cnm sen sür papatya saçın bir iki ton açılsın gayet de iyi olur saçın koyu değilmiş ki gayet orta hatta koyu kumral kumrala yakın bir renk sen iki ton açsan sana yeter hiç boyama

arkadaslar cok acıl bılgılerınıze ıhtıyacım var butun boya markalarında kullu acık kumral 8.1 ancak palette de 9.3 aradakı fark nedır ve bıldıgım kadarıyla 3 aslında dore yansıma ben anlayamadım? yardım edermısınız?

arkadaşlar moralim çok bozuk lütfen bana yardım edin.dün saçımı loreal 6.45 ile boyadık daha öncede 6.45 akaju kahve ile karamel kahveyi karıştırmıştım saçlarım koyu olmuştu şimdi de düşündüm ki akaju kahve ile boyarsam daha açık olur ama yine koyu oldu böle bi değişik renk tekrar bakırlı bi renge boyasam kötü olur mu?Açılmasını beklemek zorundamıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…