- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
benim saç rengim bu renk boyasız doğal hali bu renk yani
senin resimdeki gibi değil istediğim renk küllü koyu sarı kutusundaki gibi
benmm saç rengmm ama ışık vurmşş parlamşş
cok saol cnmm bencede rsklı olabılırr özellıklee benm gıbı ılk defa boyayan bırı ıcınn...ama ben uyummlu olmasını cok ıstıorumm iştee kaşımm siyhh olduğu ıcınn altın sarısınaa hıc dokunmamm lazzm ama bı yandanda karamell rengı cok ıstıorumm orta yol olaraktaa koyu bır karamell düşünüoorumm ama yınede kararsızmm :Ssanırım 3 ya da 4 tonlarında doğal saçın canım o bakır karamel i direk hangi boya ile yakalarsın bilmiyorum ama karamel boya ile altın sarısını ya danormal bir sarıyı karıştırmak olabilir bu tonu bilmiyorum ya da direk altın sarısına boyamak da karamel tonlarında bir ton sağlayabilir yapan var ama riskli bence tuhaf bir renk de olabilir kuaför malzemeerli satan bir yer varsa git sor bu fotonun çıktısını al saçımın rengi açılmadan bu rengi nasıl elde edebilirm diye sor direk karamele boyarsan bu rengi elde edemezsin çok koyu kalır altın sarısına boyarsan da doreli bakır bir karamel gibi bir şey olur ama belki tuhaf da durabilir karamel ile altın sarısını karıştırmak fazla bakırlı turunculu olabilir ama bu renk te öyle canım gördüğün gibi tahmin yürütüyorum ancak senin gibi saçı olup da altın sarısı ile karamel bir renk elde eden iki kişi biliyorum saçalrını görmedim ama bu renk kadar turuncu değil de daha çok kızıl kahve gibiydi tülin şahin in saçına benziyordu bulabilirsem koyarım
bu renk??
eğer kullu kumrala boyarsan katıe helmosun saçından daha açık bır ton olur çünkü ve dıplerinle saç uçların tam olarak aynı ton olmayabılır. bız yıne burda saçını gormeden incelemeden soyluyoruz ama isteklerine göre en tatmın edıcı olanı soylemeye çaışıyoruz
ayrıca beyaz saç konusunu ben pek bılmıyorum. genelde nötr renkler kullanılıyor ama mhrmrclk arkadaşımız bılgılendirir sanıyorum .
cok kararsızımm yaa :1no2: napıcamm ben bu saçımı:smiley-cool:
cnm sen sür papatya saçın bir iki ton açılsın gayet de iyi olur saçın koyu değilmiş ki gayet orta hatta koyu kumral kumrala yakın bir renk sen iki ton açsan sana yeter hiç boyama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?