Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım yardımcı olduğun için çok sağol ben saçımın bi anda turumculaşmaması için kipadan exelance 8.1 koyu sarı aldığım için değiştirebileceğimi sanmıyorum ikinci boyamada 9.1 preference boyasam renkte açılma ve yansıma olur mu bide en açık ton için kaç dk. beklemeliyim ısı versem sonuç farkedermi mavi boyayı kuaförlerden mi almalıyım bi ufak top
bide lorealin ultra açıcısıyla açıp ondan sonramı boyasamki şimdi içime sinmedi ya saçımda beyaz yok çok belli olmıcaksa boyamamın bi anlamı olmıcak offf ben ne yapacağım ya??

tamam cnaım ço kteşekkürler gönül rahatlığıyla alıp 6.1 yapıcam dediğim gibi etrafımd ao renkelre boyuyanb kimse yok bende kutuya bakıyorum napıyım ama güveniyorum sana ve küllümangoya.bugün kutuy görüp 6.1 i almamamın tek sebebi kutuda sarı gibi gözükmesiydi.he bide unutmadan dediğim gibi benim saçımı açmıycak 6.1 benim saçımdna daha koyu bir renkmiş yani ilk boyamada istediğim rengi alamaycağımı düşünme normalde koyduğum resimlere göre yapmam gereken 6.1 mi 5.1 mi

canım yıne yenıden dıyorum. çikolota kahvesı rengi içinde bırazda olsa kızıllığı barındıran bır renk. ve sen saçını 6.1 ile boyadığında saçın zaten tam 6.1 gibi olmaz. çok hafıf kullu koyu kumral olur.. ve sen kulluluğu sarımsılıkla karıştırıyorsun anladığım kadarıyla. ama daha sarımsı olmaz canım. sadece saçtakı kızıl yansımaları daha aza indirger ki senin istediğin saç renkleri o. düz 6 numaraya boyarsan saçın ıstedığınden daha kızıl çıkar.
ve 6.1 de karar kıldıysanda sakın yanlışlıkla ultra açıcı serısınden alma. normal loreal exelence krem boyanın 6.1 koyu kullu kumralını al. zaten boya kutusunun ustundeki rengi görursen senin istediğin renk olduğunu anlarsın

6.1 diyorum ya sanki kendimi mesuliyet almış gibi hissettim canım ama 5.1 de çok koyu bence epey koyu olur saçın ama 6.1 daha emin bir seçenek bence yani ikisinden 6.1 recital preference a mı boyayacaksın ben de dip boya olarak recital 6.0 düşünüyorum iyi sen yap beğenirsen ben de boyarım:)))

canım senın ıstedığın saç rengi yanı katıe holmesin saç rengi 6.1 :) kutudakı resım sarımsı geldiyse hiç korkma yıne dıyorum tıpatıp aynısı çıkmıyor.

canım eğer şimdi saçını 81 ile boyarsan ve daha sonrada 9.1 ile boyarsan hiçbir şekilde renk açılmaz. bıkaç ton farklılığında boyalar boyayı açmıyor çünkü. senin şuandaki saç rengin doğal rengi mi ve ne renk ayrıca sen ne renk istiyordun? bunları hatırlatır mısın canım? hazır saçını daha boyamamışken bilgi alışverışınde bulunalım

aaa küllümango ben deminden beri ultra açıcı 6.1 için söylüyorum o sarı gibi lafını : hay allah gidip onu alıckaıtm iyiki söyledi normal olandan diye:)
ben normal kumrallara da baktım ama hani onlar kumral ultra açıcıdaki doğal kahve yada küllü kahve olarka geçiyo ya nedense direk ultra açıcıyı düşünmüştüm
ultra açıcı küllü kahveylede aynı sonucu alamazmıyım

Son düzenleme:
saçım senin koyduğun topuzlu resimdeki gibi 6.1
şuan boyalı değil
elimde excalence 8.1 var
kutudakine yakın olsun istiyorum iki ton açılmaz mı
önce açıcılardan mı kullanmalıyım

şimdi o dediğin recital 6.0 a baktımda oda oldukça hoşmuş gerçekten doğal ve açık kahveleri ço kseviyorum çikolata kahveden soğumamın tek sebebi kızılımsı durması

şimdi o dediğin recital 6.0 a baktımda oda oldukça hoşmuş gerçekten doğal ve açık kahveleri ço kseviyorum çikolata kahveden soğumamın tek sebebi kızılımsı durması

canım kızılımsılığı sevmıyorsan senin 6.1e boyaman sart. zaten saçını 6.1 e boyadığında sonuç 6.1 gibi olmucak. çok hafıf bır kulluluk olur. ve sormuşşun ulra açıcı serıyle boyasam ne olur dıye. ultra açıcı serının içindeki peroksit yuzde 7.5 normal 6.1 de ise yuzde 6. yanı ultra acıcıda saçın hem daha çok açılır ve boyalı kısımların daha farklı bır renk alır hemde yıpranır boşuna.

saçım senin koyduğun topuzlu resimdeki gibi 6.1
şuan boyalı değil
elimde excalence 8.1 var
kutudakine yakın olsun istiyorum iki ton açılmaz mı
önce açıcılardan mı kullanmalıyım

canım senin şuandaki saç renginle istediğin saç renginin fotosunu bulup koyucam başarabılrsem. doğru anladıysam sende ona göre cevap yaz canım yardımcı olalım. resimli anlatımda çok daha ıyı yardım edebılıyorz.

hmm anladım inan ende yoruldum sizidaha çok yordum yardımların için çok minnettar olduğumu bilmelisin (zaten sadece güzle olduğunu düşündüm o renk yapmayı düşünmedim 6.0 ı )
peki biş isorucam neden 6.1 koyu küllü kumralla bouyorum sırf küllü kumral olmazmı?

he bide bunu şimidlik mi boyıycam yoksa devamlımı?

son olarakta annem bugün 5.1 le 6.3 beyendi birazcık beyazı var beyazları kaparmı ve kutudaki gibi çıkarmı annemin çok koyu kumral şuanki saçı ve bo ya değil ?
5.1 in kaite holmes ın saçıyla alakası yok değilmi?

Son düzenleme:

eğer kullu kumrala boyarsan katıe helmosun saçından daha açık bır ton olur çünkü ve dıplerinle saç uçların tam olarak aynı ton olmayabılır. bız yıne burda saçını gormeden incelemeden soyluyoruz ama isteklerine göre en tatmın edıcı olanı soylemeye çaışıyoruz
ayrıca beyaz saç konusunu ben pek bılmıyorum. genelde nötr renkler kullanılıyor ama mhrmrclk arkadaşımız bılgılendirir sanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…