Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.hilaryduff-fans.com/galle...ry_Duff_22.jpg

bu resimdeki renk ne acaba ? öndeki açık sarı değil de arkadaki koyu renkleri soruyorum :)
teşekkür ederimm yeni üye oldum ama aylardır siteyi takip ediyorum hepinizi yakından tanıyorum
saçım şimdi küllü kumrala boyalı kendi saçım da kumral tenim beyaz(bembeyaz değil ama beyaz)

o rengi çok beğendim bennn gerçi röflesiyle güzel ama ben o röfleleri yaptırırsam annemin çenesinden kurtulamam valla kafamçokkarıştı naniknanik

selam küllümango baktım herkese yardımcı oluyosun benide kırmaz dedim:) ben sacıma röfle yaptırmıstım berbat oldu üstüne acık kahve boyattım kuaförde kapatmadı 2 hafta sonra lorealin krem boyalarından aldım içinde amonyak olmayanlardan adını getiremedim yani türkcesini. sadece sacımın üst kısınları kapandı ama aralar renk renk .kendı sacım simsiyahtı acık kestane istiyorum ben . bu arada unuttum kuaförden önce kendım yine lorealin acık kestanesıne boyamıstım sadece üstü 2 parmak kadar olan yeri tuttu. sacım süan gökkusagı gibi ne yapayım bilemıyorum. tabiki tahmin edersin asırı yıprandı kurudu. ne yapayım söylermisin bu işin içinden cıkabilecekmisinm bilmem cünkü ben yazarken yoruldum:)

tşkler bitanem bilgilendirdiğin için bende açılmadı diyerekten yine alıp boyamayı düşünüyordum çok sağol

bu arada recital ve excelence arasındaki fark nedir. hangisi daha iyi . ben iliside aynı sanıyordum

canım recital jel kıvamlı ve nemli saça uygulanıyor. renkleri çok daha canlı çok daha yansımalı. daha genç işi. loreal exelence ta krem kıvamlı. kuru saça uygulanıyor. recitale göre daha az yansımalı ve bıraz daha mat. genelde orta yaşlı bayanlara yonelik olduğu için. ben istediğim renk her ıkısınde de varsa recitalı tercıh ediyorum. çünkü kullanımı nemlli saça olduğundan daha kolay ve daha canlı sonuçlar çıkıyor
ayrıca soruna gelirsem ben senin yerınde olsam bır ay kadar beklerdim. saçındakı renkler bır otursun akan aksın dıye. ardından da eğer sen kahve tonları ıstıyorsan ve saçın renk renkse mumkun olan en koyu renge boyaman gerekli. ama ben yınede 5 numara loreal exelence ile boyardım. çünkü daha koyusu artık yavaş yavaş sıyaha çalıyor.sen yınede işim garantı olsun dıyorsan loreal exelence 4 numarada kullanabılrsın ilk etapta. ilk başlarda bıraz koyu olsada yıkandıkça renk çıkar ortaya. kolestonun kahveleri gibi kalıcı bir sıyahlık vermıyor yanı kahverengileri

saol canım ben koyu degilde acık istıyorum cünki sacımı actırmak için bu kadar zarar vermişken tekrar koyu istemıyorum aslında. acık kestane yi begenmiştim. ayrıca 1 aya yaklastı nerdeyse boyamadım bekledim. lorealın yenı cıkan serisi var ondan boyamıstım .o renk hosuma gidiyor toskana yazıyodu üzerinde acık kestane. ama tutmadı işte. şimdi boyasam tutarmı acaba. ilgilendigin içinde tşk ederim canım. ALLAH gönlüne göre hayat mutluluk versin sana. aminnn

yenı çıkan serısı derken sanırım sen loreal recital kullanmışşın.çünkü recital serısını yenıledi loreal dıye bılıyorum. bence istedığın ton eğer 6 ise sen 5 numarayı al ve loreal exelence krem boyanınkı nı al. zaten zamanla oda akar hep 5 numara olarak kalmaz. çünkü saçın rengarenk dıyorsun. o saçındakı serıtleri eşitlemen gerekli.

canım yazını gördum ama daha once rofle deneyımım olmadığı için bu saçtakı gibi birşey yazmak istemedım. resımdekı başka bır arkadaşında dediği gibi röfle var koyu olan yerınde de. ama saçın kullu kumralsa ve kendi ana saç renginde kumral idiyse şuanda saçın dorelık yoktur değil mi yanı turuncumsuluk? oyleyse koleston 12.1 çok açık kullu sarısını alıp duzgunce boyayabılırsın saçını.yanı heryerını eşit oranda açabılcek sekılde. çünkü açık renge boyanırken saç kuaforler dahıl çoğu zaman dıplerini daha açık çıkartıyolrar. en çok açan saç boyası kolestonundur. loreal daha kalitelı ama açma gucu kolestonunki kadar değil.
saçını en son ne zaman boyamıştın en az 1 ay geçmesi gerekli çünkü.
istediğin renge yakın bır sonuç elde edersin.zaten ıstemediğin bır sonuç olursada cila atarsın kolayca saçına.
bır sorum sorcam bende. saçın kumralken neden kullu kumral yaptın?

bilmem kutunun üstündeki rengi çok beğendim.. :çok üzgünüm: yani biraz yıprattı ama şimdi toparladı :) 1 aydan fazla oldu
sen küllü renkler kısmındaki hani alman turistlerin tatlı saç renginden bahsediyodun hatırlıyo musun :) saçımın o renk olması için açık küllü kumrala mı boyamam lazım yoksa küllü kumral mı kalsın ? saçımda turunculuk yok
bi de küllü renklerde recital var mı varsa onu mu alayım ? çok soru sordum

canım ama yolladığın saç rengi oldukça açık. vazmi geçtın acaba onu yapmaktan. bence vazgeç derim .çünkü kumral saçı bıle kullu kumrala boyadığında saçındakı yıpranma seni rahatsız etmışşe bu koleston 12.1 ile boyadığında saçında yıpranma seni çok rahatsız der.
benım o yabancıların saç renginden bahsettığım zamanlar daha yenı uyelığımın zamanlarıydı:) sordum bu soruyu çünkü benımde doğal saç rengim kumral olsaydı bende tereddut etmeden kullu kumrala boyardım. şuandakı saç renginden memnunsan ve bence yaşın gencse hiç oynama derim yanı kullu kumrala devam derim. ama yerınde olsam bır dahakı sefere kullu kumral değilde açık kullu kumral kullanırdım. yanı 1 ton çok farketmez. ama yınede dıplerin geldiğinde saçların kendiliğinden açılmış gibi hoş bir hava katar. bır ton pek belli olmuyor çünkü. saçında turuncumsuluk olmaması için daha açık tonlara boyama bence canım. evde 2 ton açığa boyanan saçlar genellikle turuncumsu çıkıyor.
yıne soru sorcam ama anlamadım kendi doğal saç rengin mi kumraldı? ve kullu kumrala boyadığında aynı kapaktakı renk tuttu mu?
loreal recital preferenceın 7.1 i var eğer saçında beyaz yoksa bunu tavsıye ederım. hem kullanımı daha kolay hemde ışıltı açısından daha ıyı.

doğal saçım kumral kapaktaki renkten daha açık oldu saçım şimdi daha da açıldı ama kötü durmuyo bence
yarın o dediğin boyaya bakacağım olmazsa kalsın ne yapayım.. o dediğim renkten vazgeçtim evet :)
teşekkür ederimmm mmmmmmmmck

ben recital boyamısım evet acık kestane ama kuru saca yapmıstım . demek nemli saca oluyodu :))))acaba onmdanmı tutmadıı kii .

ben recital boyamısım evet acık kestane ama kuru saca yapmıstım . demek nemli saca oluyodu :))))acaba onmdanmı tutmadıı kii .

recital nemli saçta çalışmaya başlıyor. mesela benım bır arkadaşımla aynı tonu almıştık recitalın ıkımızde boyamıştık. ıslatmadan boyamış:) benım saçımın rengı daha ıyıydı onunkınden. saçını banyoda ahızenın altına sok ıslat. sonra havluya sar. bıraz nemini alsın yanı saçından su damlamasın. sonrada tarakla tara. o sekilde kullan recital kullanırken bır dahakı sefere. ama sana önerım sen ilk etapta loreal exelence kullanırsan daha ıyı olur bence saçındakı renk farklılıkları açısından

arkadaslar bence sacinizin rengiyle fazla oynamayin kimyasal maddeller cok zarar veriyo sagligimiza ve tabiki SACIMIZA! zamanla inceliyo azaliyo matlasiyo saclar eskiden saclarim cok gür ve güclüydü hep röfle yapmaktan cesit cesit renge boyamaktan mafoldu güzelim saclarim özellikle röfle ve sari cok feci yakiyo saclari! uzun bir ara boyamamistim saclari ama alismis birkere sac dayanamdim yine boyadim ama bu kez kiymasal madeller olmadan boyadim ...boya alirken orda yeni bir sey kesvettim bitkisel sac boyasi üstelik istedigin renkleri bulabilirsin aldim denedim ve harika bir sonuc aldim ..saclara üstelik güc,parlaklik ve yumusaklik veriyo ve ayni zamanda cok güzel besliyo...ben cok memnunum sizede tavsiye ederim ..almanyada yasiyorum burdan aldim eminim türkiyede daha iyileri vardir
benim kullandigimin ismi SANTE

selam karakız bende almanya da yasıyorum . nerden aldın bu boyayı isim verebilirmisin . bide dogal boya dedıkleri cinsten mi acaba. beyazları kapatıyormu ki. gerci ben loreal den cok memnunum ama sacımın artık dayanacak gücü kalmadı dili olsa yeterrrrrrrrrrrr diye bagıracak:))

ayrıca kızlar ben eczaneden dogal sdampuan aldım kuru saclar için ama inanın sacları aşırı sert yapıyor .daha cok kurutup mahvetti herseyin dogalı iyi desekte bazen ters olabiliyor. taranması zor oluyordu

slm hayalli dm´ den aliyorum taniyorsun degilmi? rossman drospa gibi :)) SANTE PFLANZENFARBE ismi beyazlar icinde birebir annem de kullaniyo vecok güzel kapatiyo ,benim sacim cok kuru cok matti ama simdi cok güzel yumusak ve parlak bana iyi geldi ...

birisi bu forumda kolestonun en açık sarısını 4te 1 oranında hazırlayıp fısfıslı şişenin içine koyun üstüne 1 çay bardağı su koyup saçınıza sıkın 1 saat bekletip yıkayın yazmıştı yapsam güzel olur mu acaba ? :S 5 gün sonra 1 daha yapın yazmıştı bi de aynı şekilde hazırlayıp
gözümde küllü kumralın üstünde sarı teller canlandı ama o kadar abartı olmaz heralde ışıltı gibi olur diye düşünüyorum :S
sizce?
mesela küllümango sence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…