- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
ya kutuyu attım şampuan hediyeli ve tam sarı idi yarım saaat yazıyordu yarım saaat kaldı
ben fındık kabuğu alcaktım tutmaz tam sarı alırsınız sonrada istediğiniz renge boyarsınız dedi istediğim gibi olmadı şimdi tekrar boyasam saçım yanarmı biraz beklememmi gerek ve önerdiğiniz boya varmı şimdiden tşkler[/
lorealın bı fazla açıcı sarı serısı var bırde pek açmayan bır sarı serısı var. o yuzden eğer rengin ne olduğunu tam soyleseydınız daha ıyı cevap verebılrdım.ama her halukarda 3 hafta beklemeniz gerekli. loreal uzmanları da en az 3 hafta beklenmeli diyor zaten. şuanda sarının en açık rengine boyasanız dahı pek bır açılma yapmaz yenı işlem görduğu için. 3 hafta sonunda koleston çok açık kullu sarı 12.1 ile boyarsanız şuandakı halınden daha açık bır ton elde edersiniz. çünkü pıyasada market boyalarında açma gucu en çok olan koleston sarıları. ama yıpranmasın daha kkoyuda olabılrı derseniz loreal çok açık kullu sarı 03 rengıyle boyayabılırsınız.
bu arada recital ve excelence arasındaki fark nedir. hangisi daha iyi . ben iliside aynı sanıyordum
saol canım ben koyu degilde acık istıyorum cünki sacımı actırmak için bu kadar zarar vermişken tekrar koyu istemıyorum aslında. acık kestane yi begenmiştim. ayrıca 1 aya yaklastı nerdeyse boyamadım bekledim. lorealın yenı cıkan serisi var ondan boyamıstım .o renk hosuma gidiyor toskana yazıyodu üzerinde acık kestane. ama tutmadı işte. şimdi boyasam tutarmı acaba. ilgilendigin içinde tşk ederim canım. ALLAH gönlüne göre hayat mutluluk versin sana. aminnn
küllümango merak içindeyim benimle de ilgilenir misiiin :):çok üzgünüm:
saçımı küllü kumrala senin tavsiyenle boyadım başkalarına yazmıştın :) inş bu renge de senin sayende boyuycam ama hangi renk ki bu ?? kızın saçındaki açık değil koyu renk ?
http://www.hilaryduff-fans.com/gallery/Hilary_Duff_22.jpg
canım yazını gördum ama daha once rofle deneyımım olmadığı için bu saçtakı gibi birşey yazmak istemedım. resımdekı başka bır arkadaşında dediği gibi röfle var koyu olan yerınde de. ama saçın kullu kumralsa ve kendi ana saç renginde kumral idiyse şuanda saçın dorelık yoktur değil mi yanı turuncumsuluk? oyleyse koleston 12.1 çok açık kullu sarısını alıp duzgunce boyayabılırsın saçını.yanı heryerını eşit oranda açabılcek sekılde. çünkü açık renge boyanırken saç kuaforler dahıl çoğu zaman dıplerini daha açık çıkartıyolrar. en çok açan saç boyası kolestonundur. loreal daha kalitelı ama açma gucu kolestonunki kadar değil.
saçını en son ne zaman boyamıştın en az 1 ay geçmesi gerekli çünkü.
istediğin renge yakın bır sonuç elde edersin.zaten ıstemediğin bır sonuç olursada cila atarsın kolayca saçına.
bır sorum sorcam bende. saçın kumralken neden kullu kumral yaptın?
bilmem kutunun üstündeki rengi çok beğendim.. :çok üzgünüm: yani biraz yıprattı ama şimdi toparladı :) 1 aydan fazla oldu
sen küllü renkler kısmındaki hani alman turistlerin tatlı saç renginden bahsediyodun hatırlıyo musun :) saçımın o renk olması için açık küllü kumrala mı boyamam lazım yoksa küllü kumral mı kalsın ? saçımda turunculuk yok
bi de küllü renklerde recital var mı varsa onu mu alayım ?çok soru sordum
ben recital boyamısım evet acık kestane ama kuru saca yapmıstım . demek nemli saca oluyodu :))))acaba onmdanmı tutmadıı kii .
slm hayalli dm´ den aliyorum taniyorsun degilmi? rossman drospa gibi :)) SANTE PFLANZENFARBE ismi beyazlar icinde birebir annem de kullaniyo vecok güzel kapatiyo ,benim sacim cok kuru cok matti ama simdi cok güzel yumusak ve parlak bana iyi geldi ...selam karakız bende almanya da yasıyorum . nerden aldın bu boyayı isim verebilirmisin . bide dogal boya dedıkleri cinsten mi acaba. beyazları kapatıyormu ki. gerci ben loreal den cok memnunum ama sacımın artık dayanacak gücü kalmadı dili olsa yeterrrrrrrrrrrr diye bagıracak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?