Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

:lepi:küllü mango bana da cevap yazcaktın ama kaç gündür beklıyorum saçımın rengınıde koydum saçımda röfle var ama ben kumrala yada açık kahveye boyamak ıstıyorum ne önerirsin

eğer kendı kendıme yapacağım guzel bi sarı varsa onuda yapabılırım ama olmazsa die ben açık kumral ıstıyorum kendı saçımın rengı bakaç sayfa onde var bırazdan ıstediğim renklerıde koycam

Son düzenleme:
küllümango slm.sen bu boya işinden anlıyorsun arkadaşım.bana da bir fikir verir msn.saçım açık kahve kızıl.yani çok koyu değil.bazı arkadaşlar garnier nutrisse boya serisini çok övdüler.kendi saç rengim kumral.şimdi extra küllü koyu kumrala boyasam kızıllık gider bej bir kumral elde edebilir miyim.koyu kumral diyorum çünkü denize gidecem bir kaç gün sonra tatile.zaten akıyor denizde boya.şimdi soruyorum bu renge boyasam nasıl sonuç alırım.şimdiden tşk ler .

yani doğal kendi rengine dönmek istiyorum artık yoruldu saçım.kendi rengi orta kumral.cevabını bekliyorum arkadaşım.

canım ben sana özelden msj atmıştım uzun zaman once. sanırım almadın

canım ben garnıer boyasını hiç önermiyorum. yanı kadınlar kulubundede begenen çok kişi var ama ben önermıyorum kendimce. şuandakı saç rengin tahmınımce kızılımsı yansımalı bır renk. ve denize gideceğim diyorsun. bırak denizde ıyıce aksın saçından renk. en son ne zaman boyamıştın? denizden geldikten sonra yeterınce akmışşa saçın ve kendi saçında normal kumralsa sen saçındakı kızıllığın azalması için loreal exelence krem boyanın 7.1 ını onerırım. malesef market boyalarında ekstra kullu kumral 7.11 rengini bulamazsın. eğer bulunduğun ilde kozmetık urunleri satan bır magaza varsa orda loreal majırel ın ekstra kullu kumral 7.11 boyasnı bulabılrsın.

cnm ayın 3 inde kardeşimin düğünü var.güzel olsun istiyorum saçlar boyatalı bir ay oldo zaten kızıllık aktı diyebilirim.uçlarda az diplerde biraz daha yoğun.küllü doğal bir kumral istiyorum.tabi çok açık da olmasın çünkü akacak.çok koyu da olmasın tabi.bu aradasaçım çok işlem gördü.en son siyahtı 2 ay önce açtırıp açık kahveye boyamişlardı.artık bıktım anlayacağın doğal bir renk istiyorum.antalyaya gidecem tatile belki orada bulurum şu7.11 i.bu renge boyarsam sonuç ne renk olur.bulamazsam ne yapayım.hangi rengi alayım.

canım ben sana kendi saç resmini koyduğun gun özelden msj yazmıştım. ama okumamışşın. yanlış anlama cevap vermediğimi sanıp:)
canım resmını yolladığın saç rengi sanıyorum dore kumral. emin değilim.senin saçlarında oldukça koyu. sen saçını loreal exelence çok açık kullu sarı 03 rengiyle boyarsan resmini yolladığın tondan daha sarımsı br ton elde edersin. ama merak etme çok açılmıyor. sapsarı olmuyor yanı. çünkü kendi saçın koyu. şimdi sana dediğim boyayla boyarsan elde edeceğin renge yakın bır renk göstermeye calışcam bulursam. begenırsen ona göre daha detayllı yazarım. ama senin gösterdığın renk hakkında ne desem yalan olur. ben bırebır sonuç aldığım renkler uzerınde konuşuyorum çünkü ve bu rengi hiç kullanmadım

iyigeceler bende aranıza katılmak istiyorum saçlarımla çok uraşıyorum özellikle rengiyle bitürlü istedimgibi olmuyo banada bi fikir verirseniz mutlu olurum

canım kendi saçların kumralsa ve doğal bı renk ıstıyorsan koyu kullu kumrala boyasan ve aksa bıle yınede kızıllık kalır saçında. çünkü koyu kullu kumral hem koyu kumral dıye geçer hemde açık kahve dıye geçer. zaten saçındada suanda kızılımsılık varmış azda olsa.o yuzden saçında fazladan kızıllık yaratmıcak en koyu renk senin için kullu kumral 7.1 dir. denize gitmeden önce boyamasan ıyı olur bence çünkü akıcak yıne. ama boyamam gerek dıyorsanda denizden geldikten sonra yıne uzerınden aynı boyayla geçsen renk oturmaya başlar yavaş yavaş.
buyuk kozmetık magazaları yada loreal urunleri kullanan kuaforlerden de alabılrsın 7.11 EKSTRA KULLU KUMRAL LOREAL MAJIREL dıye. fiyatı 11 ytl cıvarı. kuaforler pek satmak istemeyebılır gel kendimiz boyayalım dıye:) ama bulamazsan da yıne loreal exelence 7.1 kullu kumralı al. ve her zaman soyluyorum saçınızdakı kızıllıktan sıkayetcıysenız kullandığınız boyanın içine çok az mavı boya koyun dıye. yıne dıyeyım. aldığın boyanın içine selektive mavı boya alıp saçının uzunluğuna göre 1 yada 2 fındık buyukluğu kadar koy . en kolay bulunan selektive markasının mavı rengi çünkü. başka markanın mavısını bulsanda olur.

tşk ler boyadıktan sonra sonucu bildiririm.tekrar tşk.

anladıgım kadarıyla bu konuda güzin ablamız küllümangoa.s.banada yardım edermisin küllümango şimdi benim saçlarım bakır rengi kuaföre para vermekten sıkıldım ve ewde boyamaya karar verdim pallette kumral bakır 5.7 yi aldım arkadaşıma boyattım.ilk başta koyu geldi gözüme ama akınca çok beyendim tam istediğim renk oldu:teytey:şimdi tekrar boyamam gerek dipleri çıktı iyice ama aynı renk alırsam saçlarımın rengi oturdugu için koyu çıkar diye korkuyorum:çok üzgünüm:napsam açık tonu alsam lütfen bana yardım et

saolun bana guvendığınız için. canım ana saç rengin neydı? ve şuandakı saç rengin nedir? istediğin renk nedir yanı. ona benzeyen bir foto koyarsan memnun olurum. çünkü bakırın çok farklı tonları var

iyi akşamlar banada yardımcı olurmusunuz ben esmer bir bayanım saçım koyu kestane ben bugün lorael sarı boyasından aldım boyadım ama istediğim gibi olmadı ben biraz daha açık istiyorum tekrar aynısından alsam üstüne boyasam hemen yanarmı fikir verirmisiniz şu anda saçım açık kestane oldu ne renk alırsam istediğimgibi olur

lorealın hangı rengini ve hangı serısını kullandınız kutunun ustunde recital mı yoksa exelence mı yazıyor ve saçınızda ne kadar sure beklettiniz?

ya kutuyu attım şampuan hediyeli ve tam sarı idi yarım saaat yazıyordu yarım saaat kaldı
ben fındık kabuğu alcaktım tutmaz tam sarı alırsınız sonrada istediğiniz renge boyarsınız dedi istediğim gibi olmadı şimdi tekrar boyasam saçım yanarmı biraz beklememmi gerek ve önerdiğiniz boya varmı şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…