Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slmlar. canım onu yazanda benim:)
ben saçımı bu dediğim şekilde yapıp 2 ton açtım ve mumkun olan en doğal halınde duruyor.diplerim geldi ama kötu durmuyor yınede. eğer saçın kumral tonlarındaysa yanı guneşte açılan cinstense dediğim gibi yapabılrsın. ama 1 gun sonra değil 2 gun sonra. saçına sıkıp guneşte bekleyeceksin 1 saat. bu şekilde yavaş yavaş açılır.

arkadaşlar birşey danısmak istiyorum bir arkadaşım için açık dore kumral bır boya var mı pallette koleston yada dığer markalarda?

çok komik olmuş yalnız :S bi de sordum fikrini ya olaya bak :bbo::S:S onu da deniycem ben:sm_cool:a.s.

Küllümango slm.bir konuda daha bilgine fikrine ihtiyacim var arkadaşim.belki daha önce söylemişsindir ama sayfalar çok uzun hepsine bakamadim.saç bakim kremi olarak pantenenin nem veren serisini ve defne garli kasede bakim kremini kullaniyorum.şampuanim elidor kina özlü.saçlarim yapi itibari ile kuru.güneş daha da kurutuyor.saçin neme ihtiyaci var öyle görünüyor.bana bakim kremi ve şampuan ne önerirsin.şimdiden tşk ler.

Bu arada majireli bulmaya çalişiyorum.gidene kadar bulamazsam antalya da bulurum herhalde.antalya da yaşayan arkadaşlar,loreal majirel serisini nerede bulabilirim yardimci olur musunuz.

küllü mango acaba loreal pref. serisinden 6,3 nasıldır? bilgin var mı :) kesin vardır :))
tabi bildiğin gibi röflenin üstüne :)

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey danısmak istiyorum bir arkadaşım için açık dore kumral bır boya var mı pallette koleston yada dığer markalarda?

slm sana lorealı onerırım en ıyı marka loreal. lorealde dore kumral var 7.3 sanırım 8.3 te var yanı açık dore kumral. ama mutlaka lorealı tavsıye ederım

canım ozel msj durumun kapalı olmasaıdyı özelden msj yazacaktım çünkü bu konu sampuan konusuna giriyor . ben elidorun hiçbir urununu begenmıyorum boşa gitmiş para geliyor bana. sampuanı hele saç kremleri çok kötu.arkadaşım almış saçları açılmıyordu bıle. benım saçım saglıklı ben kullanayım dedim. benımkılerde feci oldu. elidorun her urunu kötu ne yazık kı.
ben elimde glissin kahve renkleri için fındık yağlısını kullanıyorum. ama bıtınce mutlaka glissin sarı renkli olanını yada yaban gullu pembesini alıcam. bır bak ıstersen onlara kullananlarda çok memnunmuş. içinde özel yağlar var sampuanların ve kokularıda çok guzel birisi sarı seffaf diğeride pembe seffaf. ayrıca yıne glissin sarı saç kremini mutlaka kullan. çok ıyı ve saçı çok kaygan yapıyor. saç bakım maskesi olarakta ben lorealın pembe kaplı olanını kullanıyorum saçı oldukça yumuşatıyor. pembe kaplı hanı ışıltısını yıtırmış saçlar için olanını.

Bu arada majireli bulmaya çalişiyorum.gidene kadar bulamazsam antalya da bulurum herhalde.antalya da yaşayan arkadaşlar,loreal majirel serisini nerede bulabilirim yardimci olur musunuz.

loreal majırelı buyuk kozmetık magazalrında yada kuaforlerde bulabılrsın canım. antalyada vardır heralde kuaforlerın alışverış yaptığı depo gibi yerler oralarda tekl iolarak satılıyor genelde

işte bunlar gibi bişe ıstıyorum beeeen ((

canım bu ustte koyduğun resim gibi olur zaten dediğim sekilde boyarsan ama 6.3 ile koyu bır sonuç elde edersin. evet haberı okudum. mutlaka alerjı testi yaptırmak gerekli diorum. ve loreal feria artık turkıyede satılmıyor resmini koymuşşun ya yukarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…