- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
birisi bu forumda kolestonun en açık sarısını 4te 1 oranında hazırlayıp fısfıslı şişenin içine koyun üstüne 1 çay bardağı su koyup saçınıza sıkın 1 saat bekletip yıkayın yazmıştı yapsam güzel olur mu acaba ? :S 5 gün sonra 1 daha yapın yazmıştı bi de aynı şekilde hazırlayıp
gözümde küllü kumralın üstünde sarı teller canlandı ama o kadar abartı olmaz heraldeışıltı gibi olur diye düşünüyorum :S
sizce?
mesela küllümango sence :)
slmlar. canım onu yazanda benim:)
ben saçımı bu dediğim şekilde yapıp 2 ton açtım ve mumkun olan en doğal halınde duruyor.diplerim geldi ama kötu durmuyor yınede. eğer saçın kumral tonlarındaysa yanı guneşte açılan cinstense dediğim gibi yapabılrsın. ama 1 gun sonra değil 2 gun sonra. saçına sıkıp guneşte bekleyeceksin 1 saat. bu şekilde yavaş yavaş açılır.
arkadaşlar birşey danısmak istiyorum bir arkadaşım için açık dore kumral bır boya var mı pallette koleston yada dığer markalarda?
slm sana lorealı onerırım en ıyı marka loreal. lorealde dore kumral var 7.3 sanırım 8.3 te var yanı açık dore kumral. ama mutlaka lorealı tavsıye ederım
Küllümango slm.bir konuda daha bilgine fikrine ihtiyacim var arkadaşim.belki daha önce söylemişsindir ama sayfalar çok uzun hepsine bakamadim.saç bakim kremi olarak pantenenin nem veren serisini ve defne garli kasede bakim kremini kullaniyorum.şampuanim elidor kina özlü.saçlarim yapi itibari ile kuru.güneş daha da kurutuyor.saçin neme ihtiyaci var öyle görünüyor.bana bakim kremi ve şampuan ne önerirsin.şimdiden tşk ler.
Bu arada majireli bulmaya çalişiyorum.gidene kadar bulamazsam antalya da bulurum herhalde.antalya da yaşayan arkadaşlar,loreal majirel serisini nerede bulabilirim yardimci olur musunuz.
canım çok tesekkur ederım acaba bu dedıgın excellence mı?
işte bunlar gibi bişe ıstıyorum beeeen((
Küllümango bu dilekler sana
canım exelence evet ama buyuk ıhtımal recital prefreence serisinde de vardır. loreal exelence krem boya loreal recital preference jel boya.[/Qtamam canım tesekkur edıyorum hemen arastırıcam.a.s.
teşekkür ederim canım:) umarım dediklerim anlaşılmıştır bazen uzun uzun yazıyorum. Aarada kayboluyor soyledıklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?