- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.141
küllümangocum şu hollywood sarısımı diyorlar nedir kadının saçları bana gider miiiiiiiiiii_????
canım bu hollywood sarısı evet guzel bır renk ve sana gider. ama ben dıyorum kı sen zaten soluk telnlisin saçın bıraz canlı olsun o yuzden de sana senin bana göstermış olduğun renkten çok az daha dore bı renk sundum. senin gösterdığın renk 9 numara duz sarı.benım dediğim renk 8.31 koyu kullu dore sarı. yınede sen bılrsın.ama diplerini boyadığında bayagı bı turuncumsu bı sonuçla karşılasırsın dıye içinde aynı zamanda kullu de olan bı ton onerdım ben sana
küllümangocum şu hollywood sarısımı diyorlar nedir kadının saçları bana gider miiiiiiiiiii_????
canım bu hollywood sarısı evet guzel bır renk ve sana gider. ama ben dıyorum kı sen zaten soluk telnlisin saçın bıraz canlı olsun o yuzden de sana senin bana göstermış olduğun renkten çok az daha dore bı renk sundum. senin gösterdığın renk 9 numara duz sarı.benım dediğim renk 8.31 koyu kullu dore sarı. yınede sen bılrsın.ama diplerini boyadığında bayagı bı turuncumsu bı sonuçla karşılasırsın dıye içinde aynı zamanda kullu de olan bı ton onerdım ben sana
canım 8,31 bulabilir miyim direk yoksa koyu küllü sarıya dore sarı mı karıştırmalıyım nasıl yapabilirim bide o rengi yaptığımda diplerim açılır mı yoksa önce diplerimi açıcı ile mi açayım ne yapayımmm ben yaaaa kafamçokkarıştı
canım loreal recital preference serısınde 8.31 chıcago rengi var zaten. koyu dore kullu sarı dıye geçiyor. yanı karıştırmana vs... gerek yok.
eğer saçın koyuysa dıpleri . bu dediğim boyanın yanında ayrıca bır tanede koleston yuzde 9 luk peroksit al. hanı beyaz oluyor. oksidan sutu falan denıyor. boyanın yarısını bu yuzde 9 luk peroksitle karıştırıp dıplerine sür. bence bırısınden yardım iste. dıplerini boyadıktan sonra kafan poşet geçir 20 dk kadar ısı ver. ardından geri kalan yarım boyayıda kutunun içinde mevcut olan yuzde 6 lık peroksitin yarısıyla karıştır uçlarına sur. bu şekildede 15 dk bekle. yıkamaya 1o dk kalada kalın dışlı bı tarakla duzgunce tara saçını. bu sekilde yaparsan açıçı kullanmana gerek kalmadan gayet ıyı sonuç alırsın
canım loreal recital preference serısınde 8.31 chıcago rengi var zaten. koyu dore kullu sarı dıye geçiyor. yanı karıştırmana vs... gerek yok.
eğer saçın koyuysa dıpleri . bu dediğim boyanın yanında ayrıca bır tanede koleston yuzde 9 luk peroksit al. hanı beyaz oluyor. oksidan sutu falan denıyor. boyanın yarısını bu yuzde 9 luk peroksitle karıştırıp dıplerine sür. bence bırısınden yardım iste. dıplerini boyadıktan sonra kafan poşet geçir 20 dk kadar ısı ver. ardından geri kalan yarım boyayıda kutunun içinde mevcut olan yuzde 6 lık peroksitin yarısıyla karıştır uçlarına sur. bu şekildede 15 dk bekle. yıkamaya 1o dk kalada kalın dışlı bı tarakla duzgunce tara saçını. bu sekilde yaparsan açıçı kullanmana gerek kalmadan gayet ıyı sonuç alırsın
canım çoooooooooookkkk teşekkür ederim hakkını helal et canım ya vallahi hepimize yetişmeye çalışıyorsun seni canı gönülden kutluyorummmm :1hug:
canım bide bişey daha sorucam eğer hollywood sarı alıp boyamaya kalksam aynı işlemimi uygulamam lazım yani diplere boyanın yarısını 9 luk peroksitlemi uyguluyayım
canım zaten boyayalı 1 ay oldu diplerden siyahlarım çıktı.... hatta yani kendi saç rengim 1 cm sonra da hafif kızıl kahve gibi başlıyo... dip boyayı da bunla mı yapmalıyım
miktarlarını ne kadar koyucam çok açık olsun istemiyorum
doğla dursun yakışsın istiyorum bi daha değiştirmicem fikrin nedir?
limon suyunun saç rengini açtığını duydum acaba uygulayan felan varmı kızlar
Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim yeni konu da açamıyorum burda söyleyeyim dedim.
Saç ve kaş rengi farklı olan var mı?:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?