- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.161
kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağıma bir türlü karar veremiyorum ve cesaret de edemiyorum en çok istediğim renk avrupa yakasındaki yaprak gibi kızıl layhayhoy ve aysun kayacının sarısı gibi sarı istiyorum ne renk boyasam acaba ya yardım edin:Saruboceq: saçım pelin karahanın saç rengiyle aynı modeli de ilk fotodakinin nerdeyse aynısıfisfisfis tipim de ona benziyo ama ben daha güzelim sırnaşık şey mavi gözlüyüm beyaz tenliyim yardııııımmmmm:uhm:
sarı ve kızıl arasında kararsızsan önce aysun kayacı saçından yaptır .baktın hoşuna gitmedi yakışmadı. o zaman kızla dönersin. yoksa kızıldan sarıya donmek çok zordur. ama sarıdan kızıla dönmek en kolay işlemdir.
canım çok saol yaa... valla ama 8.1 sarı diil mi... sarı mı alıcam.. bak ben kendi saçıma şu saçı koydum denedim güzel olucak gibi.. bu saçın kumral kısmından istiyorum tam olarak.. benim için en önemli şey şu anda çok açık olmaması gerektiği.. açıklık konusunda bişey söyleyebilirsen sevinirim gerçi saç rengimi de bilmiyosun ama kusura bakma canım yaa... bi de çok açık olmaması için bunu 7.1 e uygulasam mı diye düşündüm
ve canım son sorum =) tierrayı nerden bulabilirim...
kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağıma bir türlü karar veremiyorum ve cesaret de edemiyorum en çok istediğim renk avrupa yakasındaki yaprak gibi kızıl layhayhoy ve aysun kayacının sarısı gibi sarı istiyorum ne renk boyasam acaba ya yardım edin:Saruboceq: saçım pelin karahanın saç rengiyle aynı modeli de ilk fotodakinin nerdeyse aynısıfisfisfis tipim de ona benziyo ama ben daha güzelim sırnaşık şey mavi gözlüyüm beyaz tenliyim yardııııımmmmm:uhm:
sarı ve kızıl arasında kararsızsan önce aysun kayacı saçından yaptır .baktın hoşuna gitmedi yakışmadı. o zaman kızla dönersin. yoksa kızıldan sarıya donmek çok zordur. ama sarıdan kızıla dönmek en kolay işlemdir.
Ben senin yerinde olsaydım hiç düşünmeden avrupa yakasındaki yaprağın kızılından yaptırırdım, çok yakışacağından eminim. Karar senin tabikiyerimseniben
bakır rengi 9.44 kolestonmu?peki bişey daha sorucam çok olucak ama :) kuaförde bu renk için önce saç rengini açıyolar dimi?o saçı yıpratırmı?
işini bilmeyen bı kuaforse acarlar evet kı seninde buyuk ıhtımal oyle yaparlar. ama ben 3 numara saç rengine sahıp arkadaşımı rengini açmadan yuzde 9 luk oksidan kullanarak 8.44 yapabılıyorum rahatca.
kolestonda bu renk yok. profesyonel boya markalarında bulabılrsın
canım bu renk benimde çok hoşuma gitti yaaabana gider mi dersi bi de profosyonel boya markaları derken mesela loreal de falan var mı hangisinde var bende 9.44 alıp dipleri 9 luk ile boyasam olur mu ki?
http://www.nndb.com/people/833/000096545/Emilie_de_Ravin.jpg
mesela bu kızın tepesindeki renk kendinin sanırım..
biraz açıkmış bu ama gene de çok güzel bence
ne renkle boyasam elde ederim ?
kızlar bugun salon boyalarının satıldıgı bialışveriş yerine gittim. loreal koleston vella vardı. acaba onlardan boyasam dahamı etkili sonuç alırım. cünki bi kac atda sacımı sanırım 8 kez boyamak zorunda kaldım biride röfle hatta .sac diplerim siyah onun altı 5 cm lik bi kısım loreal in kestane rengi aralar röfle arka taraf ise lorealin 10 dk lık olan amanyoksız boyasından sadece o kısım tuttu. panayır gibi geziyorum:))artık market boyaları beni peklemez sanırsam. küllü mango bana excelence serisini önermişti. simdi ne der bilmiyorum:)
canım eğer elinde oyle bı yer varsa mutlaka profesyonel boyalardan lorealınkını kullan. ama onları kullanmak bıraz daha zordur.içine koydugun peroksit oranları saçta tutma zamanları farklıdır bıraz. bunlara dikkat ederım dıyorsan kesinlikle profesyonel loreal boyalarından kullan. market boyaları halka ındırgendiği için içindeki kimyasallar daha ucuz oluyor . kötu oluyor yanı. ama dediğim gibi daha bılınclı kullanmak zorundasın. market boyası gibi kullanılmıyor çünkü
canım cevabın için cok tşk ederim öncelikle satıcı bayan 9 luk perioksit önerdi ve 45 dk bekletmemi söyledi . bilmiyorum basıma bi iş acarmıyım acaba. korkmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?