- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.561
bana mı dedin canım :)
ya benim derdim zaten kuaföre gitmemek...yani zaten koyulaştırma yapacağım..
iyi kötü hangi renk numarasının ne demek istediğini biliyorum artık (yansımalar yani)
bana numara olarak tavsiyede bulunabilirmisin canım...
mesela aklımda 6.888 var (sonbahar kızılı) yada 6.99 viyole....ne dersin canım ? (açıkcası palettenin 6.99 viyolesinde gözüm var)
5 yada 6 tonlarından birşey istiyorum
yada en olmadı 5.0
sonu hangi rakamlarla biten renkler küllü boyanmış saç üzerine uygulanabilir ?
bu konuda küllümango arkadaşım yardımcı olabilir sanırım....a.s.
bana mı dedin canım :)
ya benim derdim zaten kuaföre gitmemek...yani zaten koyulaştırma yapacağım..
iyi kötü hangi renk numarasının ne demek istediğini biliyorum artık (yansımalar yani)
bana numara olarak tavsiyede bulunabilirmisin canım...
mesela aklımda 6.888 var (sonbahar kızılı) yada 6.99 viyole....ne dersin canım ? (açıkcası palettenin 6.99 viyolesinde gözüm var)
5 yada 6 tonlarından birşey istiyorum
yada en olmadı 5.0
sonu hangi rakamlarla biten renkler küllü boyanmış saç üzerine uygulanabilir ?
Ya arkadaşlar kızılı viyoleyi de bi kenara bırakırsak..küllü boyanmış saçın üzerine ne tip renkler uygulanabilir...bunda fikriniz var mı ?
mesela küllü üzerine dore olmazmış....
mn54 bnde snnki gibi bi soru sormak istiorum foruma önceden yazdım ama bi cvp alamadım bnmde saçlarım siyah ama hiç boyamadım önceden.bnde tatlı bi kahveye boyamak istiorum biras araştırdım 7/37,5/37,7./3 ve 5/3 gibi renkler kafama yattı ama yardımınızı istiorum acil olarak:bbo:
kullumangocum benm rengim guzel olduda diplerim daha acık birde sanki turuncu gibi. bu boyle mi kalıcak yoksa yıkadıkca gider mi
saol küllümangocum ya bnm kafam iyice karışmış durumda :bbo: şimdi bn koleston aşk alevi aldım özenerek şimdi boyucam siyah saçıma 2 3 hafta sonra da bunun bi koyusu var ona boyucam o zmn renk tutar mı nası görünür malum okul da başlıo :bbo:
küllümagocuğum dediğini yaparak kızıldan kurtuldum saçımdan resmen aktı gitti beyaz sabun işe yaradı küllü tonlarla boya demiştin katoloğa baktım ben siyah saçı sevmiyorum beyaz tenliyim fazlaca kaşımgözüm kara ama ne hikmetse koyu kahve ve siyah hoşuma gitmiyor koyu kumrallar resmen siyah oluyor saçta palette 7,0 kumral ile boyasam saçım nasıl olur acaba bana açık kumral tonlarda birşeyler önerebilir misinı
kızlar ben saçımı boyamak istiyorum.şu an saçımda hiç boya yok.koyu kestane rengi.ten rengim beyaz.üniv son sınıfta okuyorum bi değişiklik istiyorum.sizce siyaz yapsam yakışır mavi siyah falan.yorumlarınızı bekliyorum lütfen benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?