Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

bu konuda küllümango arkadaşım yardımcı olabilir sanırım....a.s.

canım viyole yıkandıkça mor olur iyice.ben bir kere denemiştim.pek de memnun kalmamıştım.
sonbahar kızılı daha güzel ve 2 boyamadan sonra tutuyor rengi.2 yıl o rengi kullandım ben.tavsiye ederim.

Ya arkadaşlar kızılı viyoleyi de bi kenara bırakırsak..küllü boyanmış saçın üzerine ne tip renkler uygulanabilir...bunda fikriniz var mı ?
mesela küllü üzerine dore olmazmış....

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar kızılı viyoleyi de bi kenara bırakırsak..küllü boyanmış saçın üzerine ne tip renkler uygulanabilir...bunda fikriniz var mı ?
mesela küllü üzerine dore olmazmış....

canım küllü üzerine yansıması olmayan renkler 6-0 ,7-0 gibi ya da kızıl tonları yapabilirsin diye biliyorum.
kızıl genelde her tonun üzerine tutuyor.

selam kızlar kestane akaju nasıl bir renk bileniniz var mı saçım koyu kumral beyaz tenliyim yakışırmı ki cevaplarınızı acilen bekliyorum-tatlicadiarzu-

slm arkadaşlar.saçlarım kızıllımsı kahveye boyuyodum oda hemen akıp başta karamel gibi sonra sogan kabuğu rengini alıyodu. artık tatlı bi kahve rengi istiyorum kolestonun çıkolata kahvesine boyadım yine turuncu olmaya başladı kafam yaa ne yapmam lazım?tatlı bi çıkolaata kahve nasıl olucak acaba??boyadıktan sonra neden turuncu oluyoki???

mn54 bnde snnki gibi bi soru sormak istiorum foruma önceden yazdım ama bi cvp alamadım bnmde saçlarım siyah ama hiç boyamadım önceden.bnde tatlı bi kahveye boyamak istiorum biras araştırdım 7/37,5/37,7./3 ve 5/3 gibi renkler kafama yattı ama yardımınızı istiorum acil olarak:bbo:

canım saçın sıyah boyasızsa istedigin de kahve tonlarıysa loreal recitalın koyu saçlar için özel serisi var. çok guzel sonuç alırsın bence onları bı araştır derim.

kullumangocum benm rengim guzel olduda diplerim daha acık birde sanki turuncu gibi. bu boyle mi kalıcak yoksa yıkadıkca gider mi

saol küllümangocum ya bnm kafam iyice karışmış durumda :bbo: şimdi bn koleston aşk alevi aldım özenerek şimdi boyucam siyah saçıma 2 3 hafta sonra da bunun bi koyusu var ona boyucam o zmn renk tutar mı nası görünür malum okul da başlıo :bbo:

kullumangocum benm rengim guzel olduda diplerim daha acık birde sanki turuncu gibi. bu boyle mi kalıcak yoksa yıkadıkca gider mi

canım diplerinin daha açık olmasının ve turuncumsu olmasının sebebi 9.0 numarayla boyayıp uçlarına pek ısı vermemenden kaynaklı olabılır. kafa derimiz daha sıcak oldugu için boya burda daha fazla çalışır ve dığer yerlere oranla daha fazla açılır. ayrıca koyu saçı acarken turunculaşma istemiyorsanda küllülerle çalışman gerekirdi. yıkadıkça pek değişeceğini sanmıyorum çünkü zaten 9 numarayla boyamışşın.
sana tavsıyem bır dahakı boyamanda loreal 8.1 al ve diplerini boya bununla. yıkamaya 10 dk kalada uçlarına yay saçının kalın dişli bı tarakla. bu şekilde turunculuğunu azaltmış ve diplerdeki açıklıgı gidermiş olursun

canım benım şahsi fikrimi sorarsan ben aşk alevini ve sarap kızılını hiç sevmiyorum. memleketimdeki kadınların yuzde 90 ı boyamıştır heralde bu renge:) turkler olarakta koyu tenliyız kara kaşlıyız yakışan yakışmayan herkes bır doneminde bu renkleri yapmıştır yanı.
oklda başlıyor dıyorsun ben hiç önermiyorum beyaz tenli açık ela yeşil vey mavı gözluysen yap derim ama değilsen hiç tavsıye etmem. hele koyu renk saç uzerınde yapacagın uygulamadan sonra boya aktıgında dahada kötu bozarık kahverengimsi kızılımsı tuhaf bır renk çıkacak ortaya ve sende surekli boyanı tazelemek zorunda kalıcaksın buda hem saçına hemde maddı durumuna rahatsızlık verecek oğrenciyim dıyorsun dıye dıyorum. en kötusu bu durumdan sıkılıpta saçının rengini değiştirmeye kalktıgında hep bu kızıllık başına dert olucaktır.
yınede sen bılırsın canım:)

küllümagocuğum dediğini yaparak kızıldan kurtuldum saçımdan resmen aktı gitti beyaz sabun işe yaradı küllü tonlarla boya demiştin katoloğa baktım ben siyah saçı sevmiyorum beyaz tenliyim fazlaca kaşımgözüm kara ama ne hikmetse koyu kahve ve siyah hoşuma gitmiyor koyu kumrallar resmen siyah oluyor saçta palette 7,0 kumral ile boyasam saçım nasıl olur acaba bana açık kumral tonlarda birşeyler önerebilir misinı

canım ben palettenin kumrallarını bılmıyorum. o yuzden bırsey dıyemem. ama saçındakı kızıllık akmışken ve sende bundan rahatsızlık duyuyorsan yıne dıyorum mutlaka kullu tonlar kullan. paletteye guvenıyorsan küllü kumral rengiyle boya. ben market boyalarında en ıyısı olarak loreal exelence küllü kumralı onerırım ama belki palettedir bılemıyorum. ama düz kumra yanı 7.00 numara kullanma bunun yerıne 7.1 kullan. zaten dahada aşağılara ınersen dedigin gibi koyulaşır saçın.

kızlar ben saçımı boyamak istiyorum.şu an saçımda hiç boya yok.koyu kestane rengi.ten rengim beyaz.üniv son sınıfta okuyorum bi değişiklik istiyorum.sizce siyaz yapsam yakışır mavi siyah falan.yorumlarınızı bekliyorum lütfen benneyaptımki

canım sana gecici boya öneririm. forumda da başlık var zaten bu konuda. ben kullanmadım ama kullananlrın çogu memnun. sende boyasız saçlarını sıya renkle mahvetmemiş olursun hemde hevesini alırsın. begenırsen de kalıcı saç boyasıyla boyarsın ama ılk once sana tavsıyem geçici saç boyasıyla sıyaha boya. en çok pişman olunan saç boyasıdır sıyah çünkü

kızlaaar benım sacım cıkolata kahve ama yıkadıkca acılıo rengı sımdı palettenın kestane rengıne boyamak ıstıorum hafıf kızıllık olsun ıstıorum kullanan varmı ıstedıım gıbı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…