Y
yakamoz_16
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.581
saol cnm bn 2 senedir kızıla çok meraklıyım heveslendim annemleri zor ikna edip aldım.bugünde alerji testini yaptım beyaz tenliyim kaşlarımda seyrak boyasam kötü durmaz hemde heveslendim ama 3 sonra sonra fln koyusuna boyarsam renk oturur die düşünüyorumfisfisfiscanım benım şahsi fikrimi sorarsan ben aşk alevini ve sarap kızılını hiç sevmiyorum. memleketimdeki kadınların yuzde 90 ı boyamıştır heralde bu renge:) turkler olarakta koyu tenliyız kara kaşlıyız yakışan yakışmayan herkes bır doneminde bu renkleri yapmıştır yanı.
oklda başlıyor dıyorsun ben hiç önermiyorum beyaz tenli açık ela yeşil vey mavı gözluysen yap derim ama değilsen hiç tavsıye etmem. hele koyu renk saç uzerınde yapacagın uygulamadan sonra boya aktıgında dahada kötu bozarık kahverengimsi kızılımsı tuhaf bır renk çıkacak ortaya ve sende surekli boyanı tazelemek zorunda kalıcaksın buda hem saçına hemde maddı durumuna rahatsızlık verecek oğrenciyim dıyorsun dıye dıyorum. en kötusu bu durumdan sıkılıpta saçının rengini değiştirmeye kalktıgında hep bu kızıllık başına dert olucaktır.
yınede sen bılırsın canım:)
cnm benımde başıma geldi kolestonun kahvesine boyadım ve siyah oldu bnde siyah renginden hiç hoşlanmıorum daha sora kolestonun çikolata kahvesine boyadım cok glz bi kahve oldu ılk günler biraz daha koyuydu ama siyah degıldı en azındanselam kızlar , yeni üyeyim , siteniz gerçekten çok güzel, boyayla ilgili yazılanların hepsini okuyamadım , aynı seyi sorarsam kusura bakmayın. yardıma ihtiyacım var. saçlarımı uzun süre koleston ask aleviyle boyadım , beyaz tenli ela gözlüyüm, çok da yakıstıgını söylüyorlardı ama sıkıldım , kapatmak için koleston açık kahveyle boyadım, resmen siyah oldu:roflol: siyah asla istemediğim bi renk kendime yakıstıramıyorum:1no2: ben rengini kumral yapmayı düşünüyodum dogrusu, iki hafta oldu akar diyolar akmıyo benneyaptımki
simdi kumrala falan boyayıp rengini acamaz mıyım acaba , daha önce böyle bişey yasayan oldu mu yada bu konuda bilgisi olan biri var mı , yardımlarınızı bekliyorum
selam kızlar , yeni üyeyim , siteniz gerçekten çok güzel, boyayla ilgili yazılanların hepsini okuyamadım , aynı seyi sorarsam kusura bakmayın. yardıma ihtiyacım var. saçlarımı uzun süre koleston ask aleviyle boyadım , beyaz tenli ela gözlüyüm, çok da yakıstıgını söylüyorlardı ama sıkıldım , kapatmak için koleston açık kahveyle boyadım, resmen siyah oldu:roflol: siyah asla istemediğim bi renk kendime yakıstıramıyorum:1no2: ben rengini kumral yapmayı düşünüyodum dogrusu, iki hafta oldu akar diyolar akmıyo benneyaptımki
simdi kumrala falan boyayıp rengini acamaz mıyım acaba , daha önce böyle bişey yasayan oldu mu yada bu konuda bilgisi olan biri var mı , yardımlarınızı bekliyorum
kızlar adetli iken saç boyandığına boya iyi tutmazmış deniyor.Ne derece doğru bu ?
evacım bende kahve yaptım siyah oldu ya, sen nasıl kumral yaptın evde, bilgi verebilir misin , bende kumral olsun istiyodum çünkü
daa öncede yazmıştım saçımı boyamayı düşünüorm die bugün loreal recital 6.23 aldm saç rengim yukardaki gibi aldıktan sonra acaba daa açığını mı alsaydım die düşündüm kutunun üzerindekinin aynısı olmaz biliorm ama kutudaki renk hoşuma gitti sizce bu renk nasıl olur saçımın rengi koyu çıkan renk nasl olur küllümango sen bu işlerden anlıosun cvp yazarsan sevinirim
canım baktım şimdi dedigin loreal 6.23 rengine.mevcut saçınıda küllü kumralla boyadıgında yıne elde edecegin renkte dore kullu arası olucaktır. birde aldıgın boyada ayrıca dorelık oldugu için kapaktakıden daha kızılımsı ve daha koyu bır sonuç elde edeceksin. senin saçında fotoda gördugum kadarıyla zaten 5.1 gibi .
kısacası eğer boyayı değiştirme sansın varsa git bır ton açıgını ve dore rengi içermeyenini al. yenı sunumda 7.23 var mı bılmıyorum ama olsa dahı sen 7.00 numara al derim.yada 7.1 al .7.1 ile boyadıgında anca 6.23 kutusundaki renge benzer bır renk yakalayabılırsın.
tşkkür ederim ilgilendiğin için değiştirme şansım yok fişi kaybettimişim keşke baştan daa açık bi renk alsaydım bununla boyadığımda kızılımsı ve daha koyu bir renk elde edersin demiştn ya karamelimsi bi renk mi ortaya çıkar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?