T
tuu--ce
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.601
canım karamel tonlarında değil kahverengimsi tonlarında bır sonuc alırsın. karamel bıldıgım kadarıyla 7 numaraın tonlarındaydı senin ise saçın elindeki boyayla boyadıgında 5 ile 6 arasında bır ton olucak. uzatmadan dıyeceğim kapaktakınen daha koyu ve daha kızıl bır sonuc alıcaksın. ve istemedigin bır sonula karşılaştıgında değiştirmende iyce zorlaşacak şimdi hazır elinde boyasız dogal saçların varken ıyıce duşun derim. boya zıyan olmasın deyıpte boyamak mı yoksa saçım zıyan olmasın deyıp gidip bır kutu daha alırım mı dersin?
lorealin çıkolata kahvesinin (veya benzer tatlı bi kahve)numarası kaç oluyo?ve dogal siyah olmayan koyu kahve varmı?kolestonda kahveler siyah çıkıyomuş.allahtan şuana kadar başıma gelmedi ama bi arkadaşımın saçlarını kolestonun siyahına boyadım yurttta. gerçekten akmadı gibibişey saçlarını orealle açtırdı oda saçlarını çok yıprattı.şimdi kendi saç rengine dönmek istiyo onun için sordum.cvplarsanız sevirim.küllümango loreali çok ii biliyosun sende yardımcı olursan sevinirim.
güneşimmm bize niye kimse cevap vermiyo(
ya arkadaşlar kumrala boyanmış saçlarımı tekrar koyulaştırmak istiyorum..
şöyle akmayan ve dayanan ama simsiyah yapmayan bi renk arıyorum
aklıma palette 5.0 veya loreal excellence creme 5.0 var.....hangisini alayım ?
koleston 5.0 simsiyah ediyor..
şimdi gördüm varmış ama 6.35.....yok bana yaramaz bu da doreli
neyse önerilerin için sağol canım :)
kızlar benim saçalrım kestane rengiydi..yani koyu kahve gibi bşy..saçımda hiç boya yoktu ve geçenlerde tamamen doğal olan saç rengimi kumrala boyattım kuaförde..şimdi akmaya başladı ve aktıkçada bakır rengine dönüşüyor..şuan ki renginden hiç memnun değilim..şöyle doğal bir renk istiyorum kahve tonlarında..sizce ne yapsam hangi renge boyatsam..ikinci boyama işlemimi 1 ay sonra filan yapıcam saçım biraz dinlensin..ama bu renkten kurtulmak için ne yapabilirim bilmiyorum..
ararkadaşlar bayan parkerin bu renk garnier'den ancak ben hangi renk olduğunu bulamadım.yardımlarınızı bekliyorum
arkadalar fikirlerinizi almak için burdayım,şimdi doğal saçım açık kumral (doğal hali),beyaz tenliyim göz rengimde yeşil kahve arası...saçlarım çok mat acaba hangi renler uyar, koyultmalımıyım yoksa renginimi açmalıyım...simsiyahmı yapayım karamelmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?