Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

tamam tşkkür ederima.s. yeni alırım veya boyamam ben düşüniim en iisi :bbo:

teşekkürler canım öncelikle:) ben saçlarımı bır sure loreal 4 numara ile boyuyordum. ilk boyandıgında koyu oluyordu ama hiçbir zaman sıyah olmadı bıkaç yıkamada da gayet guzel bır kahverengi oluyordu. ama benim bı arkadaşımın ablası 3 haftada bır loreal 4 numarayla boyuyor ve saçları sımsıyah.sık sık boyamak ta kahverengi olsada saçı koyulaştırıyor. ben denemedim ama yenı çıkan loreal castıng amonyaksız boyalarında gayet guzel kahve tonları var. çikolota kahvesıde vardı sanırım onunla boyamanı tavsıye ederım. hem amonyaksız saçı kurutmuyor hemde oyle tam kalıcı bır boya değil 28 yıkamaya kadar dayanıyor. kesinlike bı göz at istersen .forumda da bu konuda bılgıler bulabılrsın hatta.koyu renk boyalarıda peroksit yuzdesı ne kadar duşuk olursa o kadar ıyı .yuzde 3 lukte yeterlı koyulaştırma işlemlernde ama ne yazıkkı market boyalarında yuzde6 lık ve koyuluk saça yapışıyor.
TUUCE arkadaşım çok ıyı duşun bence. boyadıgında pişman olucagın ve uzun zaman kullanacagın bır saç elde etmen saçının saglıgı için çok önemli

Son düzenleme:
kızlar benim saçalrım kestane rengiydi..yani koyu kahve gibi bşy..saçımda hiç boya yoktu ve geçenlerde tamamen doğal olan saç rengimi kumrala boyattım kuaförde..şimdi akmaya başladı ve aktıkçada bakır rengine dönüşüyor..şuan ki renginden hiç memnun değilim..şöyle doğal bir renk istiyorum kahve tonlarında..sizce ne yapsam hangi renge boyatsam..ikinci boyama işlemimi 1 ay sonra filan yapıcam saçım biraz dinlensin..ama bu renkten kurtulmak için ne yapabilirim bilmiyorum..

ya arkadaşlar kumrala boyanmış saçlarımı tekrar koyulaştırmak istiyorum..
şöyle akmayan ve dayanan ama simsiyah yapmayan bi renk arıyorum

aklıma palette 5.0 veya loreal excellence creme 5.0 var.....hangisini alayım ?
koleston 5.0 simsiyah ediyor..

güneşimmm bize niye kimse cevap vermiyo (

canımm benim saçım röfleliydi gittim naturel colorsun altın kahve ve kahvesini karıştırdım röfleli saçım bile kapandı ayrıca o kadar doğal duruyordu ki herkes soruyordu boyayı.sen biraz daha açık rengini dene.saçın benimkinden koyuymuş çünkü

arkadaşım lorealin çikolata kahvesini dene.ya da ben kolestonun ışıltılı kahvesine boyamıştım o da çok güzel.koyu istemiyordum bende.ilk yıkanınca koyu oldu ama siyah gibi değil tabi sonraları açıldı ya da sanada naturel colorsu tavsiye edebilirim akmıyor ve organik.ben çok memnun kalmışrım.

lorealde çikolatalı kahve yok diye biliyorum...
neyse ben kararımı verdim...excellence creme 5.0 alıcam :)
natural colors 5.0 dan ablamın arkadaşı memnun kalmamıştı

canım saçını kumrala boyarken kuafor açmadıysa eğer o zama sana loreal 7.1 öneririm. saçındakı bakırlıktan memnun değilsen küllü tonları kullan herzaman. en dogal rengi bu sekilde yakalayabılırsın

ben kumral saçlarımı koyulaştırmaya karar verdim...eskiden doreli kumraldı ama üstüne sonradan küllü kumral da boyasam fayda etmedi...hem yeşillik hem de turunculuk var...
inşallah kurtulacağım

şimdi marketten loreal excellence creme 5.15 buzul kahve aldım çok heyecanlıyım..şimdi boyayacağım..
aslında 5.0 alıcaktım ama bu renk daha çok hoşuma gitti...bakalım hayırlısı
umarım doğru seçim yapmışımdır

arkadalar fikirlerinizi almak için burdayım,şimdi doğal saçım açık kumral (doğal hali),beyaz tenliyim göz rengimde yeşil kahve arası...saçlarım çok mat acaba hangi renler uyar, koyultmalımıyım yoksa renginimi açmalıyım...simsiyahmı yapayım karamelmi??

canımmm sakın siyah yapmaa.siyahtan dönmesi saçtan akması çok zor.kendi tonlarında boya derim ben.ışıltı katasın biraz saçını.karamelde güzel bir renk beyaz tenliysen ve kaşların çok koyu değilse güzel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…