- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.201
görülmüştürrr........................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mangocummmmm nerdesin gıııı bak bi resmimeee. titreşim yollasayım geldi bi annnn:)
canım saç renginin ne tonda olduğuna bağlı birazda istediğin rengi tutturman mesela istediğin renkten biraz fazla koyuysa (ama siyah veya kahve gibi bi koyuluk değil) platin sarı yaptırabilirsin çünkü saçında o kadar çok açık durmaz ama doğal saçın daha açık renkse açık kumral iii olur gibi geldi bana nacizane fikrim![]()
küllümaangooo :):):) bana da yardımcı olur musuun değişik nicklerle 30 tane soru sordum sana hep de yardımcı oldun :) şöyle en doğal duracak sarışın rengi istiyorum ama iskandinav sarışını değil bildiğimiz karadenizli kız sarışınıaşağıdaki linklerdeki kızların tepelerindeki renk!ler ne renk acaba canım yardımcı olur musun hangi boyayla boyasam ??
saçım kumral tenim beyaz
arkadaşım bu ıstedıgın saç rengi yogun kullu sarı. ilk gösterdıgın resimdeki saç rengi çok çok guzel. ama bayagı açık sarıya gırıyor.
bu saç rengini kumralda elde edebılmen için yogun kullu sarılarla boyaman gerek saçlarını. piyasada market boyalarından benım en guvendiğim kulluler loreal exelence krem boyanınkıler. ama ne yazık kı seninde saçını tam olarak bılmıyorum keşke kendi saç rengini de koysaydım fotosunu. kumral ama nasıl bı kumral değil mi? eer kendi saç rengini ve yapısını ınce mı kalın mı ışıkta sarı mı dore mı parlıyor bunlarıda yazarsan daha ıyı yardımcı olmaya çalışrım
bende saçımı kızıla boyatmayı düşünüyorum hangisini kullanıyım kızlar bi türlü seçemedim sizden yardım alıyım dedim sizce ne kullanıyım ??????????????????
tatlım saçlarım çok açık kumral değil ama koyu kumral da değil ince telli ama ışıkta nası parlıyo hiç bilmiyorum valla :Sküllümaangooo :):):) bana da yardımcı olur musuun değişik nicklerle 30 tane soru sordum sana hep de yardımcı oldun :) şöyle en doğal duracak sarışın rengi istiyorum ama iskandinav sarışını değil bildiğimiz karadenizli kız sarışınıaşağıdaki linklerdeki kızların tepelerindeki renk!ler ne renk acaba canım yardımcı olur musun hangi boyayla boyasam ??
saçım kumral tenim beyaz
arkadaşım bu ıstedıgın saç rengi yogun kullu sarı. ilk gösterdıgın resimdeki saç rengi çok çok guzel. ama bayagı açık sarıya gırıyor.
bu saç rengini kumralda elde edebılmen için yogun kullu sarılarla boyaman gerek saçlarını. piyasada market boyalarından benım en guvendiğim kulluler loreal exelence krem boyanınkıler. ama ne yazık kı seninde saçını tam olarak bılmıyorum keşke kendi saç rengini de koysaydım fotosunu. kumral ama nasıl bı kumral değil mi? eer kendi saç rengini ve yapısını ınce mı kalın mı ışıkta sarı mı dore mı parlıyor bunlarıda yazarsan daha ıyı yardımcı olmaya çalışrım
bi de saçımda küllü kumral renk boya vardı sonra açık küllü kumral boya sürüp 10 dk beklettim çok açılır diye ama hiç açılmadıyani hala küllü kumral boyalı gibi..
YA KÜLLÜMANGO LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUN benim saçlarım birçok boyamadan sonra turuncu oldu ben böyle olmasını istememiştim ben sadece açık doğal bir kumral renk olmasını istemiştim ya ben şimdi hangi renge boyamalıyımsaçlarımı ki saçlarım kumral olsun LÜTFENNNNNNN YARDIM:çok üzgünüm:klava:
tatlım saçlarım çok açık kumral değil ama koyu kumral da değil ince telli ama ışıkta nası parlıyo hiç bilmiyorum valla :S
bi de saçımda küllü kumral renk boya vardı sonra açık küllü kumral boya sürüp 10 dk beklettim çok açılır diye ama hiç açılmadıyani hala küllü kumral boyalı gibi..
canım ben olsam senin anlattıklarından yola çıkarak lorealın 10.1 rengini alırdım. bu boyanın içinden çıkan peroksit yuzde 6 lık. ama sen bunun yerıne yuzde 9 luk koy. ve senin gösterdıgın fotolarda yogun kulluk var bunun için ekstradan gri koymanda gerekli. ve gri koymasanda saçında 45 dk kadar bekletmen gerekli. anca açılıyor çünkü.ama yınede gösterdıgın renklerden daaha turuncumsu çıkabılır saçın
çok sağol küllümango kuşuumm %9luk peroksiti nerden bulucam acaba ? cahilliğin gözü kör olsun![]()
boyayı aldıgın yere koleston marka yuzde 9 luk peroksit istiyorum dersen verir. 750 ykr kadar fıyatı. ama dediğim gibi piyasadakı boyalarla bu kadar kullu bı sonuç alman zor oldukça çıkacak renk seni pek memnun etmeyebılır.
külümango ben 29 yaşındayım saçımda beyazlarım artıyor.merak ettiğim balyaj beyazları kapatır mı?yada saçımı tümüyle mi boyatmalıyım?şimdiden teşekkürler.
şekerim sen bu işten baya anlıyosun. Bana da bi renk söylesn çok mutlu olurm. yüzüm sarımtrak (yani hasta gibi değil anrsın sen işte), şeftalli tonlarında allık kullanıyrm.teş. şimdiden
a.s.a.s.
cevabın için teşekkür ederim.peki avatar resmime bakarak bana hangi renkleri öneririsin?saçlarım ve gözlerim kahve tenim beyaz.mesela altın kahve tonunu bana önerir misin?