Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

değiştirme sansın varsa loreal 8.1 ını kullan. koleston oldukça yapay bır sonuç bırakıyor ve saçı yıpratıyor.

ama lorealinkiyle ilgili olarak da hep koyu çıkıyor,iyi sonuc vermiyor diyorlar.Benm aldığım yerde lorealin, excellence cream serisi var sadece,ondaki 8.1 de,koyu küllü sarı olarak geçiyor ama kolestondaki açık küllü kumral olarak geçiyor..lorealinki de iice sarı olmasın renk tonları aynı mıdır?bi de duydugum gibi loreal daha koyu yapar mı kolestona göre?

cvbını bekliorum dört gözle:))

ama lorealinkiyle ilgili olarak da hep koyu çıkıyor,iyi sonuc vermiyor diyorlar.Benm aldığım yerde lorealin, excellence cream serisi var sadece,ondaki 8.1 de,koyu küllü sarı olarak geçiyor ama kolestondaki açık küllü kumral olarak geçiyor..lorealinki de iice sarı olmasın renk tonları aynı mıdır?bi de duydugum gibi loreal daha koyu yapar mı kolestona göre?

cvbını bekliorum dört gözle:))

açık küllü kumral ile koyu kullu sarı aynı renktir. zaten hep denilir ki renklerin isimlerine bakmayın önemli olan numaralarıdır. ikisininde numarası 8.1. ve yanlış duymuşun sanırım.çünkü kkda da koleston kurbanı çok arkadaşımız var kahverengi alıpta aylarca sımsıyah saçlarla gezen. koleston koyu çıkartıyor ve ıçınde amonyak oranı daha yuksek.
canım ayrıca 8.1 ile saçın nasıl olucak bılmıyorum. ben sadece senin sorudguun uzre 8.0 mı yoksa 8.1 alayım soruna 8.1 al dedim ve kolestonu duyunca kesinlikle loreale değiştir dedim. yanı demem şudur ki saçın istemediğin gibi olursa bunun nedeni loreal 8.1 değil:) koleston 8.0 veya 8.1 ile boyasaydın daha kötu bır ton elde edecektin.
loreal preference nemli saça uygulanan jel kıvamlı bır urundur ve daha canlı renkler çıkaran bır urundur ve genellikle gençler kullanır çok canlı tonlar oldugu için.kullanımı daha kolaydır nemli saça uygulandıgından. ama loreal exelence krem kıvamlıdır ve daha mat sonuçlar verır bua orta yaşlı hanımlara avantaj saglar daha dogal bır gorunum elde etmeleri için. yanı mat derken loreal preferencea göre yoksa mat dğeildir kesinlikle. loreal preference jel kıvamlı oldugu için saça saydam bır hava katar ve daaha fazla guneş ışığı almasını saglar. bu yuzden beyaz saçı çok olanda genelde loreal exelence onerılır farklı yansımalar çıkmamaıs için.

kızlar saçlarımı röfle yaptırcam ama zemıne hangi renk yaptırsam karar wermedım bana yardımcı OLURMUSUNUZ?:(

küllümangocm tesekr ederm uzun uzun yazmıssın..ama ıstediğin gibi olmazsa rengi demişsin..benim kendi sacım uclara kadar orta kumral uclarsa acık kumral gibi.ben sımdı loreal excellence 8.1 acık küllü kumralla boyarsam,yesillik falan olmaz di mi??ılk yorumlarda bu tarz seyler okudum korktum bıraz cunku ılk kez kendım evde boyuycm sacımı onceden kuafore gıtmıstım hep.Özel bir yöntem var mı boyarken dörde mi boleyım sacımı?

57026301qa5.png

küllümangocum ya biliorum cok oldum bende ama benim sacımın orjinali bukadar koyu böyle siyah görünüo işte.. simdi buda siyah degilmi.. yada bu renk baska bi sekilde elde edilirmi..

küllümangocm tesekr ederm uzun uzun yazmıssın..ama ıstediğin gibi olmazsa rengi demişsin..benim kendi sacım uclara kadar orta kumral uclarsa acık kumral gibi.ben sımdı loreal excellence 8.1 acık küllü kumralla boyarsam,yesillik falan olmaz di mi??ılk yorumlarda bu tarz seyler okudum korktum bıraz cunku ılk kez kendım evde boyuycm sacımı onceden kuafore gıtmıstım hep.Özel bir yöntem var mı boyarken dörde mi boleyım sacımı?

yeşillik olmaz merak etme. market boyalarındakı kulluluk oranlarından korkma yeşillilk yapcak oranda değildir. yanı oyle bır ton ii ton açılmalarda boyalar bazen ıstenilen sonucu vermıyor o yuzdenbelki olmaz dedim ben denemedim çünkü kumral açı 8.1 e boyamayı. ama ıyıde olabılır. ben genelde burda cevpladıklarım hep daha onceden uygulamış oldugum şeyler oldugundan kesin seyler yazabılıyorum . ama dediğim gibi kumral bı rengi 8.1 e boyamadım. ama kesinlkle yeşil olmaz korkma

canım bu sıyah değik koyu kahve. benım bı arkadaşımın ablası loreal 4 numarayla 3 haftada bır boyuyor dıpleri çok geldiği için aynı boyle saç rengi. ben ınanamıştım hatta 4 numarayla boyadıgına kutusunu gördukten sonra anladım boyanın. sende 3 numarayla bıkaç kere boyasan sanırım oldukça koyu bı renk alırsın.

Son düzenleme:
slm. loreal amonyaksız saç boyası çıkarmış. bugün marketi gezerken gördüm. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?

ben onları bayagı bı ınceledim ınternettende . saçın kullu tonlarındaysa veya normal tonlardaysa ve sen dore renkler ıstıyorsan onunla boyayabılrsın ıstedıgın rengine. ve içinde amonyak olmadıgı için belli bi zaman sonra saçtan çıkıyor yarı kalıcı boya. senin saç rengin nedir ve ne renk istiyorsun onu yazarsan belki kullanabılrsın dıye onerebılrım.

bir sorum daha olacak bayanlar,lorealin recital preference ve excellence cream serisi arasında ne fark var?recital preferencedaki renkler de güselmiş.

roreal recital serisi daha parlak likit boyası var ve uzerınde beyazları tamamen kapatmayabilir yazıyor ama excelance serısı cream seklinde ve mükemmel beyaz kapatıyor aradakı fark bırı beyazları tamamen kapatıyor dıgerı kapatmayabılıyor ama parlak ve hos renkler verebılıyor beyaz olmayan saclara...

kaydirigubbakcemile5
canım bu sıyah değik koyu kahve. benım bı arkadaşımın ablası loreal 4 numarayla 3 haftada bır boyuyor dıpleri çok geldiği için aynı boyle saç rengi. ben ınanamıştım hatta 4 numarayla boyadıgına kutusunu gördukten sonra anladım boyanın. sende 3 numarayla bıkaç kere boyasan sanırım oldukça koyu bı renk alırsın.

saol canım benimde saclarım siyah degil ama siyah gibi görünüyo.. cok koyu kahve...ya cahilligimden mi bilmiyorumda.. şimdi 4 numara koyu kahve ise 3 numara ne oluyo.. daha mı koyusu yoksa acıgımı:sm_confused::sm_confused:

kaydirigubbakcemile5

saol canım benimde saclarım siyah degil ama siyah gibi görünüyo.. cok koyu kahve...ya cahilligimden mi bilmiyorumda.. şimdi 4 numara koyu kahve ise 3 numara ne oluyo.. daha mı koyusu yoksa acıgımı:sm_confused::sm_confused:

cahıllık değil tabı sor ıstedıgını. 1 sıyah 2 sıyah kahve 3 koyu kahve 4 kahve 5 orta kahve 6 koyu kumral 7 kumral 8 açık kumral 8 sarı 10 açık sarı. yanı sayı arttıkça renk açılıyor. sende aslında 4 numarayla boyasan yıne elde edersin ama sık sık boyamak saçına zarar verırı o yuzden 3 numarayı onerdım. ve ben olsam senin yerınde loreal preference recital serısının 3 numarasını alırım. yanı saçındakı ışıltılar daha ıyı olucaktır daa saglıklı durur saçın daha çok parladıgı için. bikaç kere boyadıgında zaten koyulaşcak saçın olukça

cahıllık değil tabı sor ıstedıgını. 1 sıyah 2 sıyah kahve 3 koyu kahve 4 kahve 5 orta kahve 6 koyu kumral 7 kumral 8 açık kumral 8 sarı 10 açık sarı. yanı sayı arttıkça renk açılıyor. sende aslında 4 numarayla boyasan yıne elde edersin ama sık sık boyamak saçına zarar verırı o yuzden 3 numarayı onerdım. ve ben olsam senin yerınde loreal preference recital serısının 3 numarasını alırım. yanı saçındakı ışıltılar daha ıyı olucaktır daa saglıklı durur saçın daha çok parladıgı için. bikaç kere boyadıgında zaten koyulaşcak saçın olukça

saol canım ya valla sadece bu baslıkta degil diger baslıklardada yazdıklarını okuyorum.. tecrüben ve bilgine hayranım.. bilgilerinden yararlanıcam cok saol... :1hug:a.s.

Saç rengimi değiştirmek istiyorum.16 yaşındayım haftaya boyatıcam.Ama saçlarım koyu kestane çok açık tonda bişi yaptırırsam hem abartı durucak hemde diplerinden çok belli olucak çünkü ayda bir falan dip boyası yaptıramam.O yüzden koyu ama canlı bi renk seçmem gerek.Çok kararsızım..Lütfen yardımcı olun

üşenmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun ne güzel bir insansın sen maşallah,
ben merakımdan sordum sağol canım a.s.

çok haklısın. bazen takip ediyorum. herkese elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor. üşenmeden. böyle insanlar çok nadir bulunan kişilerdir. küllümangoda öylea.s.a.s.

kıslaarr nabersiniz? ya yardımınıza ihtiyacım var benim saçlarım loreal akaju kahve geçenlerde boyatıp memnun kalmamıştım ama açıldı baya rengi şimdi daha ii durumda neyse kii şimdii ben karamel rengine boyatsam kuaföre gidip rengi açmaları gerekir mi?bileniniz var mı acaba :)

merabalar kızlar ben bişey sorcaktım
ben buğday tenliyim ve saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum saçları röfleli olanlar önerirlermi bana?
saçları cok yıprattığını duydum doğrumu bu?
ayrıca röflenin hangi rengi sizce daha güzel?

Back
X