Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

senağlamasenağlamasenağlama

bi türlü istediğim rengi bulamadım bende yaa ooff
galiba yine kala kala siyah saca kalıcammm:1no2:
siyah yada kolestonun küllü yada kahvelerinden biri kapatmaz mı
turuncu parlıyo sacım resmen kaslar da siyahh offsenağlama

kendi sac rengim cok güsel altın kahve gbi acık renk ama kestirmeden geriye dönemicem galiba

neyse bakalım eger su cildim düzelirse kısa kestiririm kendi renginde uzatırım artık napalımm..mirmirmirmir

saol cnm yine de..

mangocum sonunda sacımı boyadım dedigin gibi excelence alıp önce dipleri boyayıp fön tuttum acık kestane boyamıstım ama siyaha yakın oldu anlamadım neden. cok koyulastı sacım

slm arkadaşlar ben yeniyim siteyi bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim. benimde bi derdim var saçlarımla daha doğrusu dert değilde bi değişiklik istiyorum ben esmerim simsiyah kaşlarım var saçım normalde kahve ama en son altın sarısı boyadım karamel gibi açık kahve tonlarında bişey oldu aradan bayada bi zaman geçti nerdeyse 1 sene olcak. şuan palettenin yoğun açıcı boyasını aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum çok sarı olurmu yada bana yakışırmı ne olur yardım edin arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum...

SELAM KIZLARRRRR

BENİM TEN RENGİM BEYAZ GÖZLERİM ELA BANA RÖFLE YAKIŞIRMI?
ŞİMDİ KOYU RENK BOYATMAK İSTİYORUMMM
AMA KAŞ RENGİM SİYAH OLUR MU?
TUBA BÜYÜKÜSTÜNÜ ANDIRIYORUM
ÇOK KARARSIZIM UZUN ZAMANDAN BERİ:çok üzgünüm:

Merhaba kızlar saçımda sarı röfle var hangi boyalar kullanıldı bimiyorum ama röfle saçımı çok döktü aslında doğum sonrası ilk 6 ay saç döküleleri olurmuş ikisi üst üste gelince baya yıprandı saçlarım yaptıralı 2 yada 3 ay geçti şimdi başka renge boyatmak istiyorum birde saçlarım da çok beyaz var yaşım 24 ama genetik bizde kızılı seviyorum fakat beyazlardan dolayı kullanamıyorum önerinizi bekliyorum

mangocum sonunda sacımı boyadım dedigin gibi excelence alıp önce dipleri boyayıp fön tuttum acık kestane boyamıstım ama siyaha yakın oldu anlamadım neden. cok koyulastı sacım

canım pek hatırlamıyorum ne dedigimi sana:) ama sanırım saçın renk renk ve bende tek renk olması için mi önerdim acaba? genelde açık kestane rengini pek onermem çünkü. ama bıkaç zaman sonra açılır rengi canım acele etme açılması için.

slm arkadaşlar.loreal exellencenin 7 numara kumral rengi var.çikolata kahvenin (baya aktı hafif karamelimsi)üstüne yaparsam kutudaki rengi elde edebilir miyim??çok güzel bi rengi var.. bence loreal kolestondan daha kaliteli.annemin saçlarını lorealle boyadım gerçekten daha hoş durdu daha doğal oldu... :D .bide lorealin karamel renginin numarasını bilen varmı? küllümango ve bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

slm arkadaşlar.loreal exellencenin 7 numara kumral rengi var.çikolata kahvenin (baya aktı hafif karamelimsi)üstüne yaparsam kutudaki rengi elde edebilir miyim??çok güzel bi rengi var.. bence loreal kolestondan daha kaliteli.annemin saçlarını lorealle boyadım gerçekten daha hoş durdu daha doğal oldu... :D .bide lorealin karamel renginin numarasını bilen varmı? küllümango ve bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

canım saçında karamellik varsa saçını 7.1 ile boyarsan anca 7 numaralı boya kutusundakı renk gibi bir renk elde edersin . yoksa dore bır saçı duz 7 numara ıle boyarsan nötr bı renk elde edemezsin.

ya banada kimse bişe demıo :(( son kez sorcam artık :((
kızlar şöyle tam bronz kahve rengi kaç numara oluyor?

Kızlar ben esmer tenlıyım saç rengim siyah ben saçlarımı çikolata kahve rengine boyatmayı düşünüyorum sizce esmer tene gidermi bu renk başka önereceğiniz renkler varmı ?

:utangac:
SELAM KIZLARRRRR

BENİM TEN RENGİM BEYAZ GÖZLERİM ELA BANA RÖFLE YAKIŞIRMI?
ŞİMDİ KOYU RENK BOYATMAK İSTİYORUMMM
AMA KAŞ RENGİM SİYAH OLUR MU?
TUBA BÜYÜKÜSTÜNÜ ANDIRIYORUM
ÇOK KARARSIZIM UZUN ZAMANDAN BERİ:çok üzgünüm:

KİMSE CEVAP VERMEDİ BANA:1no2:

denizcim bence sana röfle gider koyu rengi pek tavsiye etmem yakışmayacağı için değil hani beyaz tenli ela gözlüsün ya röfle dikkat çeker hoş olur bence yinede senin kararın

bak banada cvp veren yok yaw..

slm arkadaşlar ben yeniyim siteyi bayadır takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim. benimde bi derdim var saçlarımla daha doğrusu dert değilde bi değişiklik istiyorum ben esmerim simsiyah kaşlarım var saçım normalde kahve ama en son altın sarısı boyadım karamel gibi açık kahve tonlarında bişey oldu aradan bayada bi zaman geçti nerdeyse 1 sene olcak. şuan palettenin yoğun açıcı boyasını aldım ama bi türlü cesaret edemiyorum çok sarı olurmu yada bana yakışırmı ne olur yardım edin arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum...[/QUOTE

NEOLUR BİRİ CVP VERSİN

merhabalar.benim soruma kimse yanıt vermedi.beni de görün ve duyun:))yardımcı olursanız sevinirim.benim ilk saç boyatmam 1 ay önce saçımı röfle yaptırdıım begenmedim.şimdi platin röfle istiyorum aralara .kuaförüm 5 ay geçmesi gerekir bunun üstüne boya yapılmaz yıpranır saçın dedi.başka yere sordum bişey olmaz boyanır dedi.sizce hangisi dogru söylüyor.hiç bilgim yok bu konuda.eger boyanabiliyorsa boyatacagım en kısa zamanda 5 ay bekleyemem.benim gibi hale düşenler, tecrübeli olanlar lütfen yanıtlasın.teşekkürler ediyorum bu msj okuyan herkese

canım ustune değiil araya atar o olur dıyen kuaför o yuzden çok aşırı yıpranmaz , mutlaka yıpranır ama yanacak derecde değil onu da bakımlarla felan halledersin kadınlar klubunde biçok bakım var hem kuaförunde yapar...

arkdaşlar benim saç rengim şuanda resmdeki . önceden kızıl tonlarıydı üzerine koyu kahve boyadım ve şuan bu halde bende saçımı açmak istiyorum hiç bişeklde turunculuk kızıllık istemiyorum:( beğendiğim saç rengi bu tarz nolur biri bana yol göstersn:( ne yapmam gerekio??

Back
X