Saç boyama

Bilmece811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
466
1.059
63
Meraba kizlar. 9 haftalık hamileyim ve saçlarımda bir dünya beyaz çıktı. İki doktora gittim, biri 24 haftaliken diğeri 17, 18 haftalikken boyatabilecegimi söyledi. Bu konuda doktoru ile konuşan oldu mu? Çalıştığım için isyerinde bembeyaz saçlarla gezmek istemiyorum. Koyu renk spreylerim var beyaz kapatıcı ama onlarin da üzerine hamilelikte kullanimi ile ilgili bişey yazmıyor. Saç boyatan ya da boyatacak hamişler. Sizler ne diyorsunuz??

Hint kınası denesen canım . Hangi renk kullanıyorsun bilmiyorum ama teyzem öğretmen hamileyken siyah hint kınasına boyadık onun saçını

Hint kınası saçımı çok fena yapıyor. Saçım kahverengi, kuaför arkadaşım kahverengi far al, hafif ıslak, pamukla sur dedi. Öyle yapacağım sanırım

boyanın kokusu mafeder ben şu an bütün kokulara karşı hassasım ve kimyasal olduğu için çoğu doktor önermiyor bence sprey vs ile doğurana kadar idaret et canım benimde tam tepemde bir sürü beyaz var bende çalışıyorum yapacak bir şey yok

Organik doğal boyalar varmış ben boyamadığım için bilmiyorum ama . Dert etme çok kendine bi anne herzaman güzeldir :))

12. haftadan sonra boyatmıştım ben saçımı, organik boya ile boyamıştı kuaförüm. İlk 3 ay kesinlikle boyatmamalısınız. ama üçüncü aydan sonra organik boya ile boyatabilceğimi söylemişti doktor. Bir problem yaşamadık çok şükür normal boya kadar da ağır bi kokusu yok organiklerin

Merhaba arkadaşlar ,

Benim saçlarım röfleli baya da yıpratmışlardı , beğenmemiştim . 5 Aydır saçımı boyamıyorum ve artık ombre gibi duruyor saçım , bunun üstüne cila yapsam nolur?

Merhaba arkadaşlar ,

Benim saçlarım röfleli baya da yıpratmışlardı , beğenmemiştim . 5 Aydır saçımı boyamıyorum ve artık ombre gibi duruyor saçım , bunun üstüne cila yapsam nolur?

Benimde saçlarım röfleli, 3. aydan sonra röflemi yenilemiştim. Cila yapmanızın bi zararı olacağını düşünmüyorum ben yaptırıyorum çünkü ama içiniz rahat etmiyorsa önce doktorunuza danışabilirsiniz.

Ben hamilelikte boyatmadim. Tek tuk beyaz var rahatsiz etmiyor. Baska birsey icin Kuafore organik boyayi sordugumda . Hic bir boya tamamen organik degildir dedi. O yuzden boyatmadim. Dogal olsa zaten uc aydada yasak olmaz. En organiginin bile kokusu cok kotu rahatsiz ediyor nasil dogal olsun. Boyayi birak sampuanimida bebek sampuani kullaniyorum . Makyaj malzemesi krem derken. Bayagi kinyasallari azalttim. Ondan birsey olmaz bundan birsey olmaz diye diye birsuru kimyasal aliyoruz. İlk hamileligimde kimyasal sampuan kullanmadigim icin ve fon gibi islem yaptirmadigim icin sacim cok canliydi. Bundada canli sacim. Vitamin hapida kullaniyoruz. Ama cok beyazin varsa rahatsiz oluyorsan yine organik boyayla boyat. Bide gunde 3 adet ceviz ye mutlaka saca yarari var.

merhaba ,
bende 7 haftalık hamileyim.
gebeliğim tam saç diplerimin çıktığı periyoda geldiği için röfleli saçlarımda diplerim ve beyazlarım maalesef çok kötü duruyor

dün doktora sordum.12 haftaya kadar bebeğin organları geliştiği için önermiyoruz dedi. 12 haftadan sonra boyatırsın dedi

ben en dibe sürdürmeden boyatacağım günü beklemeye başladım

bayramdada boyleyim yani

Kızlar bende 7 aylık hamileyim saçlarımı boyamak istiyorum ne yapmalıyım sizce bilgisi olan

Kızlar bende 7 aylık hamileyim saçlarımı boyamak istiyorum ne yapmalıyım sizce bilgisi olan
Merhaba bende 11 haftalık hamileyim saçlarımda inanılmaz fazla beyaz var.16 yaşımda başladım beyazlamaya.Saçlarım şuan 4 renk siyah beyaz kahve ve sarı röflem olduğu için.Epey bi araştırdım netten boyatmanın kanıtlanmış bi zararı yok ilk üç ay önerilmiyo sadece.Ama yinede insanın içi rahat etmiyo.Doktorunuza sordunuz mu?

Hayır sormadım kararım sürekli değişiyor benimde psikolojim alt üst oldu bende değişim yapsam fena olmaz diye düşündüm o kadar

Hayır sormadım kararım sürekli değişiyor benimde psikolojim alt üst oldu bende değişim yapsam fena olmaz diye düşündüm o kadar

Ben 8. Haftadan sonra boyattım, tabi doktoruma danıştım. Kuaförde organik boya ile boyatıyorum, kokusuz. Tabi ki o da kimyasal içeriyor ama benim başımda %90 beyaz. Hamile kalmadan önce 3 haftada bir gidiyordum çünkü saçım çok hızlı uzuyor. Hamile kaldıktan sonra 4-5 haftata kadar sprey boya ile idare edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…