Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyamayla ilgili sorularinizi yanitlayabilirim kizlar

gamzetann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
103
23
98
31
Merhaba kızlar öncelikle belirtmek isterim ki ben bir kuaför değilim.Amacım sadece benim de çoğu kez yaşadigim,kuaför facialarından sonra eve gidince"bu kafayla nasil dolaşıcam" diyip kendini kahreden hanimefendilere yardimci olabilmek

merhaba ben üniye geçtim bundan üç sene önce saçlarımı üç kere kumral tonlarında boyamıştı ablam ve çok güzel bir renk tutmuştu saçım iyice uzadıktan sonra ombre mi diyenler olmuştu hatta. Şimdi gelgelim şu anki başkasına küçük ama benim büyük derdime. Yılda bir kere göğüs hizasından bir tık yukarda kestirdiğim saçlarımı bu sene ikinci kere kestirdim birkaç gün önce gayet hoş oldu. Buraya kadar sorun yok. İşte bundan sonraki kısım önemli ombre yaptırmak istedim malum üniverrsite farklılık diye ama beğendiğim modeli annemin ısrarıyla onun arkadaşının kuaföründe yaptırdık e ben ilk kez kuaförde boyatıyorum arada açtı baktı gösterdi ama ne bileyim anneme güvendim az daha sarı diyerek ki ben karamelimsi açık kumralımsı bir şey bekliyordum bildiğin sapsarı oldu. Birde perçemimin yarısını da boyadı. Ama salak gibi ben kırık fön çekildiğinden üstüne hoşuma gitti güzel oldu dedim ama eve gelip yıkayıp kurulayınca bu ne ben bu saçı hep şekillendirecek miyim ayrıca çok yukardan boyadı yani hepsini sarı yapacakmış az kaldı. Şimdi kuaföre gitmek istemiyorum. Okuduğum kadarıyla küllü kumral yeşillendirirmiş şu an saçımı. Peki koyu kumral??? Nolur bana biri yardımcı olsun özelden saçımın fotoğrafını da atabilirim iki hafta sonra üniversiteye gidicem çok moralim bozuldu boyasam azıcık da olsa koyu bir kumrala dönse biraz da kestiririm diye düşündüm ama ne renk boyayacağım dipten boyarsam ne kadar bekletmem gerekir :(((( tecrübeli ablalarım olarak sizden yardım bekliyorum.

merhaba ben üniye geçtim bundan üç sene önce saçlarımı üç kere kumral tonlarında boyamıştı ablam ve çok güzel bir renk tutmuştu saçım iyice uzadıktan sonra ombre mi diyenler olmuştu hatta. Şimdi gelgelim şu anki başkasına küçük ama benim büyük derdime. Yılda bir kere göğüs hizasından bir tık yukarda kestirdiğim saçlarımı bu sene ikinci kere kestirdim birkaç gün önce gayet hoş oldu. Buraya kadar sorun yok. İşte bundan sonraki kısım önemli ombre yaptırmak istedim malum üniverrsite farklılık diye ama beğendiğim modeli annemin ısrarıyla onun arkadaşının kuaföründe yaptırdık e ben ilk kez kuaförde boyatıyorum arada açtı baktı gösterdi ama ne bileyim anneme güvendim az daha sarı diyerek ki ben karamelimsi açık kumralımsı bir şey bekliyordum bildiğin sapsarı oldu. Birde perçemimin yarısını da boyadı. Ama salak gibi ben kırık fön çekildiğinden üstüne hoşuma gitti güzel oldu dedim ama eve gelip yıkayıp kurulayınca bu ne ben bu saçı hep şekillendirecek miyim ayrıca çok yukardan boyadı yani hepsini sarı yapacakmış az kaldı. Şimdi kuaföre gitmek istemiyorum. Okuduğum kadarıyla küllü kumral yeşillendirirmiş şu an saçımı. Peki koyu kumral??? Nolur bana biri yardımcı olsun özelden saçımın fotoğrafını da atabilirim iki hafta sonra üniversiteye gidicem çok moralim bozuldu boyasam azıcık da olsa koyu bir kumrala dönse biraz da kestiririm diye düşündüm ama ne renk boyayacağım dipten boyarsam ne kadar bekletmem gerekir :KK43:((( tecrübeli ablalarım olarak sizden yardım bekliyorum.
Canim öncelikle merhaba,üzülme hallolur sorunun.saclarinin cok sari oldugunu düşünüyosan tamamen kapatmak yerine bi kac ton koyultmayi dene.evet küllü kumralin sarı saci yeşillendirme ihtimali var,o yuzden 7.1 yani küllü kumral yerine 7.0 boyayla boya,hafif dore bi yansima verecektir ama yeşillenmesinden iyidir fikrimce,bir de koyulastirdigin sarilarin,bi kac yikamaya rengini akitcak tatlim.malum zemin sari oldugu icin.seni cok rahatsiz ederse tekrar boyarsin.boyayi saclarinda bi 20 dakika filan beklet ki cok koyulasmasin.ve tavsiyem koleston yerine garnier çarpici renkleri kullan boya olarak.cunku koleston istenilen renkten hep daha koyu cikartir

Merhaba ben ilk defa evde saçımı boyucam ama boya aldm acaba rengi nasl olur bi fikir verirmisiniz:)

Eklentiler

• 20160908_105326.webp
    20160908_105326.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 192
Daha önce sacini boyadin mi canim? Su an doğal rengi mi? Dogal rengiyse sacini bi kac ton acacaktir,acici uygulamadan biraz zor acikcasi.boyanin ustunde ki numara nedir bu arada?
Saçımın ucundakiler boya cnm kumral kendi doğal rengi açıcı kullanmadan boyasam nasıl olur ? 810 yazıyo cnm

Merhaba saçım şuan sarı bir renkte ve ben diple uğraşmamak için kendi rengime boyatmak istiyorum içinde kızıllık bulunmayan bir kahve istiyorum ve boyayınca da akma yapmayacak yeşillenmeyecek gibi hangi markayı ve tonu önerirsiniz acaba

Saçımın ucundakiler boya cnm kumral kendi doğal rengi açıcı kullanmadan boyasam nasıl olur ? 810 yazıyo cnm
Elinde ki boyayla ancak iki ton acilir o da seni pek tatmin etmez zannımca.bence 11.1 alip boyasan daha acik fakat siritmayan bi ton elde edersin.canım bu arada boyama yaparken öncelikle uclardan basla diplerine son 15 dakika da yedir boylelikle dipler acik uclar koyu kalmaz:)

Son düzenleme:
Merhaba saçım şuan sarı bir renkte ve ben diple uğraşmamak için kendi rengime boyatmak istiyorum içinde kızıllık bulunmayan bir kahve istiyorum ve boyayınca da akma yapmayacak yeşillenmeyecek gibi hangi markayı ve tonu önerirsiniz acaba
Canım kendi rengin acik mi koyu mu öncelikle,ve şu an ki saclarinin durumu nedir? Yani en son hangi boyayla boyadin? Ayrica malesef zeminin sarı oldugu icin iki uc boyama yapmazsan akacaktır koyu boya.kızıllık konusuna gelincede yesermemesi icin küllü boya kullanmamalisin,boylelikle sacim kızıllaşabilir fakat renk tam oturdugu vakit lorealin mor şampuaniyla kızıllıklari giderebilirsin:)

kendi rengim kahve yani orta renkli kahve saçımı hiç boyamadım açıcı peroksitle açtım yani %9 volümle açtım.istediğim tonun 1 numara koyusunu mu almam gerek ki rengi olsun akınca gitmesin diye rengi bu
1NLzPA.jpg

kendi rengim kahve yani orta renkli kahve saçımı hiç boyamadım açıcı peroksitle açtım yani %9 volümle açtım.istediğim tonun 1 numara koyusunu mu almam gerek ki rengi olsun akınca gitmesin diye rengi bu
1NLzPA.jpg
Canim bu rengi kapatmak icin 6.35 çikolta kahvesi kullanabilirsin bende platine yakın acik sari saclarimi bu renk boyayla kapatmistim yeşerme olmadi fakat biraz kızıllık kaldi tabiki.bunu da mor şampuanla çözebilirsin kendi diplerin gelene kadar.malesef akacaktir az da olsa,ama bi defa daha ayni renge boyarsan bi sorun kalmayacaktir

Mrb canım sana bir sorum olacak saçlarımı boyayacağım yakın zamanda hatta boyalarımı da aldım
Palette deluxe 4.0 ve 3.0 numarayı karıştırıp boyamayı düşünüyorum.
saçlarım şuanda aşağıdaki renkte dipleri kendi rengim uçlarına 1 sene önce krepe balyaj attırmıştım tabi aktı düştü aşağı onun üzerine saçımı kestirdim filan şimdi ombre gibi doğal bir görünümü var ama ben sıkıldım değişiklik istiyorum gönlüm koyu renklere doğru kayıyor:) gözlerim yeşil beyaz tenliyim . koyu renk saçlara bayılıyorum bu aralar çiğ siyah değil de doğal siyaha yakın bir renk istiyrum yani peruk gibi kapkara durmasın
Point ss.webp

saçlarım bu şekilde ince telli uzun gür sayılmaz ama çabuk karışan bir yapıya sahip kuaförler bile çözemedi saç yapımı henüz. zaten öyle çok sık kuaföre giden biri de değilim. ama genelde bakımlı saça ship oldğmu söylüyorlar. her ne kadar öyle özel kürler yağlar uygulamasam da saçıma

saçımın aşağıdaki gibi bir renk olmasını istiyorum simsiyah zifiri bir yapaylığa sahip olmayan bir renk
bu rengi dediğim şekilde 3 ve 4 nuamrayı karşıtırarak elde edebilir miyim? renk farklılığı veya yeşillenme olur mu?
d34d8608-4508-4fc3-99af-6c987880797d.webp

bu arada saçlarımı aşağıdaki modelde kestirdim bugün bu arada ama çok az daha kısasını düşün aynı bu model oldu
uçlarındaki sarılıklar baya gitti, hareket geldi saçıma sevdim baya bi:)
wpid-picsart_1394620767416.webp

ve saçımı evde kendim boyayacağım fotoğraftaki haline bakarak saçımı nasıl boyarsam en iyi sonucu elde ederim uçtan dibe mi kaç dk bekletmem gerekiyor vs
tavsiyelerni bekliyorum canım teşekkürler şimdiden :)

Eklentiler

• wpid-picsart_1394620767416.webp
    wpid-picsart_1394620767416.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
Mrb canım sana bir sorum olacak saçlarımı boyayacağım yakın zamanda hatta boyalarımı da aldım
Palette deluxe 4.0 ve 3.0 numarayı karıştırıp boyamayı düşünüyorum.
saçlarım şuanda aşağıdaki renkte dipleri kendi rengim uçlarına 1 sene önce krepe balyaj attırmıştım tabi aktı düştü aşağı onun üzerine saçımı kestirdim filan şimdi ombre gibi doğal bir görünümü var ama ben sıkıldım değişiklik istiyorum gönlüm koyu renklere doğru kayıyor:) gözlerim yeşil beyaz tenliyim . koyu renk saçlara bayılıyorum bu aralar çiğ siyah değil de doğal siyaha yakın bir renk istiyrum yani peruk gibi kapkara durmasın
Eki Görüntüle 1883299
saçlarım bu şekilde ince telli uzun gür sayılmaz ama çabuk karışan bir yapıya sahip kuaförler bile çözemedi saç yapımı henüz. zaten öyle çok sık kuaföre giden biri de değilim. ama genelde bakımlı saça ship oldğmu söylüyorlar. her ne kadar öyle özel kürler yağlar uygulamasam da saçıma

saçımın aşağıdaki gibi bir renk olmasını istiyorum simsiyah zifiri bir yapaylığa sahip olmayan bir renk
bu rengi dediğim şekilde 3 ve 4 nuamrayı karşıtırarak elde edebilir miyim? renk farklılığı veya yeşillenme olur mu?
Eki Görüntüle 1883305
bu arada saçlarımı aşağıdaki modelde kestirdim bugün bu arada ama çok az daha kısasını düşün aynı bu model oldu
uçlarındaki sarılıklar baya gitti, hareket geldi saçıma sevdim baya bi:)
Eki Görüntüle 1883307
ve saçımı evde kendim boyayacağım fotoğraftaki haline bakarak saçımı nasıl boyarsam en iyi sonucu elde ederim uçtan dibe mi kaç dk bekletmem gerekiyor vs
tavsiyelerni bekliyorum canım teşekkürler şimdiden :)
Merhaba canım saçların cok güzelmis öncelikle masallah:) cok guzel anlatmissin saclarinla ilgili ozgecmişini;) saclarinin ucunda ki sarilardan kurtulmak hedefin o yuzden boyamaya sari kisimlardan başlamalisin.bunun nedeni de hem sariya boya daha fazla tutunur,hem de boya yapisi geregi dogal sac rengine cok kisa surede tutunur.renk farkliligi olmamasi acisindan uclardan basla.boya secimin cok iyi.yansimasiz sonu 0 ile biten boyalari kullanirsan saclarinda kızıllık yeşillik oluşmaz tabi bu senin saclarin icin gecerli.insallah cok iyi bi sonuc alirsin:) merakla bekliyorum

çok teşekkür ederim canım ben de araştırdım dediğin gibi yansımasız boyaları tercih ettim ben de çok merak ediyorum cumartesi boyayacağım bakalım :)inşallah istediğim gibi olur... uçlarını dibini kaçar dakika bekletmem iyi olur sence sarı kısımları daha mı uzun bekleteyim ?

canım küllü kahveye azcık mavi siyah karıştırsam nasıl olur sence saçım şu an kahve,tam da siyah olsun istemiyorum hem de akınca da kahve kalsın istiyoruım.

çok teşekkür ederim canım ben de araştırdım dediğin gibi yansımasız boyaları tercih ettim ben de çok merak ediyorum cumartesi boyayacağım bakalım :)inşallah istediğim gibi olur... uçlarını dibini kaçar dakika bekletmem iyi olur sence sarı kısımları daha mı uzun bekleteyim ?
Canim önce sarı kısımlardan başlayacagin icin ister istemez daha fazla kalacak uclarda.toplamda 35-40 dakika yeterli olucaktir:)

canım küllü kahveye azcık mavi siyah karıştırsam nasıl olur sence saçım şu an kahve,tam da siyah olsun istemiyorum hem de akınca da kahve kalsın istiyoruım.
Canım tavsiyem mavi siyah boya karistirma.cunku mavi yansimali siyah boyayi kahve rengi boyaya eklemen mavi yansimali sacma bi renk olusturabilir onun yerine garnier carpici renkler 4.0 numara yada 3.0 numara ile boyayabilirsin.aktigi zaman kahveye dönecektir.garnier koyu renkler sactan daha cabuk akmaya meyilli canim:)

Merhaba kızlar öncelikle belirtmek isterim ki ben bir kuaför değilim.Amacım sadece benim de çoğu kez yaşadigim,kuaför facialarından sonra eve gidince"bu kafayla nasil dolaşıcam" diyip kendini kahreden hanimefendilere yardimci olabilmek
Merhaba :) konu açtım ama burayada yazmak istedim. Saçlarım doğal siyah önceden boyatmadım hiç. Tenimde beyaz. Bu aralar kızıl çok istiyorum. Tam ismi tarçın bakır sanırım. Fotoğraf yükleyemedim bilmediğim için. Elçin sangunun saçının biraz daha koyusu. Benim merak ettiğim her iki haftada bir boyamak zorundamı kalırım? Bide yakış yakışmayacagını bilmiyorum. Kaşlarım nasıl olcak oda kafamı karıştırıyo. Ama çokta istiyorum kızıl olmayı

Merhaba :) konu açtım ama burayada yazmak istedim. Saçlarım doğal siyah önceden boyatmadım hiç. Tenimde beyaz. Bu aralar kızıl çok istiyorum. Tam ismi tarçın bakır sanırım. Fotoğraf yükleyemedim bilmediğim için. Elçin sangunun saçının biraz daha koyusu. Benim merak ettiğim her iki haftada bir boyamak zorundamı kalırım? Bide yakış yakışmayacagını bilmiyorum. Kaşlarım nasıl olcak oda kafamı karıştırıyo. Ama çokta istiyorum kızıl olmayı
Merhaba:) saclarin siyah ise malesef ki acici ile actirmadan üzerine ne boyarsan boya tutmayacaktir malesef:( yani bi kac kere boyayayim belki tutar diye de düşünürsen elde edecegin sey yanliz hafif bi yansima olur ve kac kutu boyanin ettigi masrafta cabasi canim.cesaretin varsa palettenin acicisyla evde oncelikle cig yumurta sarisi renge kadar acip daha sonra uzerine en az iki defa bakır boyadan boyamalisin.aciciyla acilmis her sac zemin acik renk oldugu icin uzerindeki boyayi atacaktir.yani iki hafta degil belki ama hr dip boyami yaptiginda komple boyamak zorunda kalacaksin ki bu da saclarini yipratabilir.benim saclarim sariyken koyultmak istedigim sirada kuaforum aman cok akarda iste yazin kullanamazsin her taraf turuncu olur kiyafetlerin filan diyip bni vazgecirmisti ama keske bakira boyatsaydim diyorum simdidekaşlarin seyrek ve az ise sorun yok ama gür ve kalin ise malesef rengi kirdirmak lazim :/

Back
X