- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
Çok tşk ederim cevabınız için :) kendim hiç beceremem evde çünkü boyayla hiç uğraşmadım :) kuaföre yaptırırm diyorm ama hem fiyat konusunu bilmiyorum açıkcası hemde sürekli uğraştırırmı bilemedim. Peki boyattıktan snra beğenmezsem eğer kendi doğal saçıma nasıl döneblrm? Yani açıcı dediğiniz şey saçtan akıyomu?Merhaba:) saclarin siyah ise malesef ki acici ile actirmadan üzerine ne boyarsan boya tutmayacaktir malesefyani bi kac kere boyayayim belki tutar diye de düşünürsen elde edecegin sey yanliz hafif bi yansima olur ve kac kutu boyanin ettigi masrafta cabasi canim.cesaretin varsa palettenin acicisyla evde oncelikle cig yumurta sarisi renge kadar acip daha sonra uzerine en az iki defa bakır boyadan boyamalisin.aciciyla acilmis her sac zemin acik renk oldugu icin uzerindeki boyayi atacaktir.yani iki hafta degil belki ama hr dip boyami yaptiginda komple boyamak zorunda kalacaksin ki bu da saclarini yipratabilir.benim saclarim sariyken koyultmak istedigim sirada kuaforum aman cok akarda iste yazin kullanamazsin her taraf turuncu olur kiyafetlerin filan diyip bni vazgecirmisti ama keske bakira boyatsaydim diyorum simdidekaşlarin seyrek ve az ise sorun yok ama gür ve kalin ise malesef rengi kirdirmak lazim :/