saç boyanır mı?

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
53
merhabalar :KK24:
arkadaşlar direk konuya giriş yapayim,10gun sonra saçımı açık bir renge boyatacagim ama maalesef ki son regl tarihimi hatirlamiyorum muhtemelen o günlere denk gelecek.
adeti öne alma/geciktirme türlü türlü site ve ilaçlara baktım kk dahil,hormonlarin dengesiyle oynamak istemiyorum açıkçası.
regl olup boya yaptıran varmı arkadaşlar ,tecrubelerinizi merak ediyorum.dakikalarca net üzerinde araştırma yaptim kimisi tutar diyor kimisi açık renk tutmuyor diyor.kafam karıştı iyice.:KK61:

Son düzenleme:
merhabalar :KK24:
arkadaşlar direk konuya giriş yapayim,10gun sonra saçımı açık bir renge boyatacagim ama maalesef ki son regl tarihimi hatirlamiyorum muhtemelen o günlere denk gelecek.
adeti öne alma/geciktirme türlü türlü sitelere baktım kk dahil,hormonlarin dengesiyle oynamak istemiyorum açıkçası.
regl olup boya yaptıran varmı arkadaşlar ,tecrubelerinizi merak ediyorum.dakikalarca net üzerinde araştırma yaptim kimisi tutar diyor kimisi açık renk tutmuyor diyor.kafam karıştı iyice.:KK61:
Bildiyim kadariyle bir sorun olmaz bende kackez sari platine yakin renkler boyadim hic regl vaktimi bakmadim belkide regl oldugim halde boyamiwimdir aklima gelmiyor wu an

InsAllah tutar yahu bari son günlerine bari denk gelse.belli bir tarih var o vakitte boyamak zorundayim gibi bir sey.
saçım açılacak üstüne açık renk , koyu yapılacak olsa bu kadar dert etmezdim :hasta:

Başka tarihe erteleme şansınız yoksa boyayın deneyip görmüş olursunuz

Başka tarihe erteleme şansınız yoksa boyayın deneyip görmüş olursunuz

boyatmak zorundayim gibi bir sey o tarihte fakat tutmadığı zaman sıkıntı bir daha boyatma fırsatı elime kolay geçmeyecek çünkü hem maddi hemde bazı durumlar var

Ben gecen ay her zaman boyadigim boya ile boyadim tutmadi son gunu boyamistim birde. Ilk kez tecrube ettigim icin cok sasirmistim hatta.

İlk defa duyuyorum. Çok kez saç boyadım ama tutmadı gibi bir hatıram yok. Belki de hiç regle denk gelmemiştir. Ama bunun bilimsel bi açıklaması yoksa ciddiye alma. Mesela regl iken tüy de almayanlar var. Mantık?! o_O

Bunun batıl olduğunu düşünüyordum ben, gittim boyattım saçı açık bir tona bundan iki üç sene önce.
Kızılımsı gibi oldu yani küllü sarı olacaktı karamel gibi bir şey olmuştu. O günden beri bir daha reglken saç boyamadım batılsa batıl :D

Ben cok boyattim hep te regl dönemine gelirdi ne hikmetse :D yani birsey olmuyor fasa fiso onlar

İlk defa duyuyorum. Çok kez saç boyadım ama tutmadı gibi bir hatıram yok. Belki de hiç regle denk gelmemiştir. Ama bunun bilimsel bi açıklaması yoksa ciddiye alma. Mesela regl iken tüy de almayanlar var. Mantık?! o_O
Regl iken acı eşiği daha düşük olur
Bununla alakalı olabilir ağda vs için

Back
X