Saç Rengi ve Saç Boyama sac boyasi secimi ve kinali saca boya?

mihrinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
21
4
1
36
merhabalr. sacimda kina var fakat sacimi evde boyamak istiyorum. kinali saca boya tutarmi ve en iyi kalici ve saci yakmayan boya markasi nedir. garnier diye duydum cick ozluymus ama hic kullanan yok cevremde?sizce hangi markayi tercih etmeliyim?

Kına hangi tür ? Turu geçtim boya tutması imkansiza yakın kina akmasi zor iki uc kere acilmasi lazim galiba kuaforler sevmez pek sadece dip de kendi saçın tutar oda kötü görüntü oluşturur evde yaparsan en iyi boya bana göre kalici olan palette Deluxe serisidir sacim yanmadi sahsen eger doğal bi boya tarzı arıyorsan Neva color birde loreal marjirel güzel bi boya.

1 seneye yakin oldu kina yakali. hint kinasi kahve kullandim. norml kinada az cok tutuyo sanirim boya ama hint kinasiyle zor olucak sanirim. boya onerilerin icin teskkrederim bi kozmetik magazasina gidip syledigin urunlere bakicam. evde denicem olmadi kuafore giderim belki.sacim cok saglikli yansinda istemiorm belki zorlamam belki tkrr hint kinasi kullanrm. byle tatli haff kizil ama kahve bi ton istiodum. kizil kinayla kahve kinayi karistrrm blki. aman ya cnm degisiklik istio kafam karisti iyice

canım bence kesin boya yapmicak insanlar hint kınası yapmalı sonradan değişiklik isteyince dönüş zor cok saça zift gibi yapısıyor kına... açtırman lazım dedğin kahve bile siyahımsı duruyor kınada yanı normal bi boyada bile koyu cıkıyor kahve deyip aldanmamak lazım boya numaraları önemli ayrıca ben dediğin kızıl yansıma kahveyi açık çikolata boyama bakır kahve ilave ederek elde ettim cok memnunum kızıl yansıma tatlı bir kahve durumunda ne çok açık ne cok koyu :)

ay evet ya.sacima bakim olsun diye yaptirdim sonradan ofrendim ki megersem boya yaptrmak cok zormus artik.bende o tarz istiorm sac rengimi ama saclarm uzasin diye beklicem karar verdim.uzadkca kestircem buda yaklasik bi senemi alicak ama napim :/actirip yakmaktan iyidir.

evet canım açıcıya karsıyım saçın hint kınası üstüne birde açıcı görürse error verir vallahii :) şöyle tavsiyem var hint kınası bida yapma saça en büüyük kötülük ikincisi suanki saçınla barışık ol ve o istediğin renklere cok bakma saçın hazır olana kadar kendi saçının rengindeki modellere bak ve saçını sev inan bende işe yarıyo bu.. kendimi tutuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…