Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

İnşallah oyle olur aslinda kahveye fln boyayip kapatirim ben bu saci ama acmisken koyultmak hic istemiyorum
Bencede acmisken koyultma sonra yine istersen koyultursun:)
Ya bende baya bı açık renk kullandım eski koyu saçlarımı istiyordum koyu kahve 2.0 ile 6.0 ı kumrali karistirdim sadece 10 gün falan dayandı o sarılar çok inatçı valla

Merhabalarrr Banada öneride bulunabilir misiniz benim diplerimde beyazlarım var kendi sac rengime yakın olan 6.0 boyuyorum. Ama siyah gibi oluyor uclari dipler ise siyaha dönmüyor. Nasıl boyamaliyim? 6.1 de kullanabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba. Yıllardır saçımı röfle kullaniyorum. Önceden açma islemi yapmadan direk röfle kullaniyorum.beyaz tenli sarisina yakin acik kumralim. Artık saçımı tek renk ve evde kendim boyamak istiyorum. Röfle rengine en yakın sarıyı nasıl elde edebilirim. Turunculuk olmadan yapabileceğim bir boya önerir misiniz?

Arkadaşlar 12.1 loreal boya aldım . Saçlarım doğal koyu kahve. Saçımda boya yok. Toz açıcı kesinlikle kullanmayacağım . Bu boyanın içinde 10 volüm yani %3 lük oksidan kremi var. Saçımı açtı ama istediğim ölçüde değil . Ben kumral sarı bir ton istiyorum . Araştırmalarıma göre oksidasyon kremi oranı çok düşük. Bu boyayı %12 veya %9 oksidasyonla karıştırsam saçı daha çok açar mı ? Ama en önemlisi toz açıcı gibi saça zarar verir mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Yazımı yeniliyorum. İçindeki oksidan %12 . Loreal 12.1 adeta mucize bir boya. Piyasadaki en harika boya. Koyu kahve ama boyasız doğal saçımı ikinci boyamada hiç bir turunculuk olmadan sapsarı çok tatlı bir küllü renk yaptı. Saçınızda boya yoksa saçlarınız siyah bile olsa sarı olarak açıyor. Zaten boya kutusunda siyahtan koyu kahveye her tonu açtığı yazıyor. Sakın toz açıcılı boyaları kullanmayın . Loreal 12.1 bu konuda muhteşem bir boya . Diğer hiç bir boya bu kadar güzel ve küllü açmıyor.

Ben esmerim, saçlarım kıvırcık daha önce çilek kahvesi, koyu kumral renklerini denedim. Yüzümü iyice esmer gösterdiler. Bir türlü rengimi bulamadım. Önerilerinizi alabilir miyim?

Saçlarım çok açık bi renk platin 2 ton koyultmak istiyorum normal bi sarı olsun bu kadar açık sarı istemiyorum kaç numara boya alabilirim ne alabilirim ??

Acik kullu kumral dip boya yerleri doreli sacimi kolestn koyu kumrala boyadim siyah oldu sacim nasil kumral yapicam bu kadar koyu olmasina şok oldum

Benımde kendı sacıma kumral boyanmıstı cok guzeldı
Bugum baska bır kuafore aynı tengı yapaın dıye gttım koyu kumral yaptı nasıl acık kumral yapıcam tekrar lutfen yardım edın banada
1.cı resım ıken 2. Resım oldu saclarım napıcam tekrar kumral olması ıcın

Eklentiler

• 16890325-FEF0-49A4-B983-E63BCFCBE8A0.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 130
  • 13D89B5E-04D7-4BA9-8CCD-BBC8BA22A3FC.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba kendi sac rengim köyü kestane siyaha yakın lakin yıllardır röfle ve sarı sac kullandım en sonsikilip iki kere neva color tarcin bakir yaptım aktisarıya dönük bir hal aldı kızılcıklar vardı ben de hair plus sac acıcı ile açtım fakat fazla açılmadı eskiden de bakir yapmıştım o zaman açılmıştı şimdi alt taraf sarı üst taraf kızıl oldu üst tarafa neva color fildişi ile 11 numara ile boyadim değişlik olmadı pek şimdi sorum saçımı acıcı ile tekrar açmam mi gerek yoksa bekleyip boyayarak zamanla sarıya döner mi saçımda çok beyazlar olduğundan sarıya dönmek zorunda kaldım.her zaman neva color kullanıyorum başka boya kullanmadım kullu kumral yapayım diyorum ama yeşillenme ilur diye korkuyorum

Merhaba
Acil yorum yaparsanız çok sevinirim. .
Rofle sonrası saçımı 3 numara ile boyadim . Sonra 5..6 .. Ve 7.11 re boyadim. Uçlarda renk koyu diplerdeyim açık olunca açıcı ile arkadaim saçımı boyadı. .
Sonuç. . 3 renk dorelik ve bakir lik karma karışık bi şey oldu..
Garnier 7.3 aldım ana boaynaya cesaret edemedi. Hata mı ettim bilmiyorum ki..
Gölgede renk çok güzel .. saçımın arka tarafi niyese çok acildi . O rengi istiyorum .

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-12-02-16-28.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2020-01-12-02-16-24.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 136
Saç açılmış ve başka işlem görmemiş gibi cila atılmamış gibi duruyormus..
Kuaförler de ciddi rakam istiyorlar . Gidemem de..

Merhaba benim hayatımı kurtaran bilgiyi paylaşmak istiyoum, sclarımda ombre vardı. Dipleri ise kumral akıncı turuncuydu ben de küllü sarı ile hepsini aynı yapmak istedim ve tabii bir de igora 0-22 turuncu azaltıcı kattım(O da bildiğinz gece mavisi boya imiş). Ancak saclarım bildiğiniz yeşil oldu. Hemen arastırdım salcanın yeşillenmeyi aldıgını okudum. Tüm sacıma sürdüm poşet sardım 1 saat bekletip yıkadım salcayı ve bütün yeşillikler gitti :)

Saçım şu an ombreli, ortasından uçlara doğru açık sarı. Ben kumral 7 tonlarına dönüş yapmak istiyorum çünkü hiç hoşuma gitmeyen bir sarı oldu. Fakat yeşillenmesi ya da grileşmesinden korkuyorum. Evde kendim Inoa ile boyamak istiyorum. Nasıl bir tona boyamam gerekir yeşillenmemesi için?

7 düz kumral mı, 7.3. doreli kumral mı, 7.07 açık çikolata kahve tonları mı ya da 6-7 tonlarını karıştırıp mı? Ne önerirsiniz? Kuaförler çok pahalı.

Merhaba bende bişi sormak istiyorum koyu karamel çikolata kahve karıştırdığımız nasıl bi renk elde ederiz açaba

7.3 le yesillik kalmaz.Ustler daha koyu alt biraz daha acik kalacaktir.ikinci boyanizda uyum saglnacaktir.

Merhabalar, saçlarımda kına vardı iki defa açıcıyla açtım turuncu oldu malumunuz daha sonra palette deluxe 8.1 ve 8.0 boya bide biraz mavi boya kattım boyadım şimdi yeşilimsi turuncusu yer yer sarımsı iğrenç Bir renk oldu anlayacağınız. Şimdi 7.1e boyamayı düşünüyorum sizce nasıl olur asıl istediğim küllü güzel bir renkti napmalıyım? Lütfen yardımcı olsun

.
Küllü boya ve mavi boya kullanma. Yeşillik külden kaynaklı. Direk 7 boyardım ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…