Bencede acmisken koyultma sonra yine istersen koyultursun:)İnşallah oyle olur aslinda kahveye fln boyayip kapatirim ben bu saci ama acmisken koyultmak hic istemiyorum
Senin için bir daha baktım 901s kullanmak yerine LOréal Efassor Boya Silici LOréal Oksidan Krem 20 Vol. %6 lık okidan krem ile saçın alt zemini açabilirsin. Üstelik saçına zarar vermez. yalnız boya silici evde hiç denemedim.
Beren saatin saç rengine 6.1 dir. Bunu açmadan da rahatlıkla elde edebilirsin.
Yazımı yeniliyorum. İçindeki oksidan %12 . Loreal 12.1 adeta mucize bir boya. Piyasadaki en harika boya. Koyu kahve ama boyasız doğal saçımı ikinci boyamada hiç bir turunculuk olmadan sapsarı çok tatlı bir küllü renk yaptı. Saçınızda boya yoksa saçlarınız siyah bile olsa sarı olarak açıyor. Zaten boya kutusunda siyahtan koyu kahveye her tonu açtığı yazıyor. Sakın toz açıcılı boyaları kullanmayın . Loreal 12.1 bu konuda muhteşem bir boya . Diğer hiç bir boya bu kadar güzel ve küllü açmıyor.Arkadaşlar 12.1 loreal boya aldım . Saçlarım doğal koyu kahve. Saçımda boya yok. Toz açıcı kesinlikle kullanmayacağım . Bu boyanın içinde 10 volüm yani %3 lük oksidan kremi var. Saçımı açtı ama istediğim ölçüde değil . Ben kumral sarı bir ton istiyorum . Araştırmalarıma göre oksidasyon kremi oranı çok düşük. Bu boyayı %12 veya %9 oksidasyonla karıştırsam saçı daha çok açar mı ? Ama en önemlisi toz açıcı gibi saça zarar verir mi ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Koyu kumral 6 numara çok koyu bir renktir. Saçlarının rengi sarı tonlardaysa bu boya çok koyu yapar.Acik kullu kumral dip boya yerleri doreli sacimi kolestn koyu kumrala boyadim siyah oldu sacimnasil kumral yapicam bu kadar koyu olmasina şok oldum
7.3 le yesillik kalmaz.Ustler daha koyu alt biraz daha acik kalacaktir.ikinci boyanizda uyum saglnacaktir.Saçım şu an ombreli, ortasından uçlara doğru açık sarı. Ben kumral 7 tonlarına dönüş yapmak istiyorum çünkü hiç hoşuma gitmeyen bir sarı oldu. Fakat yeşillenmesi ya da grileşmesinden korkuyorum. Evde kendim Inoa ile boyamak istiyorum. Nasıl bir tona boyamam gerekir yeşillenmemesi için?
7 düz kumral mı, 7.3. doreli kumral mı, 7.07 açık çikolata kahve tonları mı ya da 6-7 tonlarını karıştırıp mı? Ne önerirsiniz? Kuaförler çok pahalı.
.Merhabalar, saçlarımda kına vardı iki defa açıcıyla açtım turuncu oldu malumunuz daha sonra palette deluxe 8.1 ve 8.0 boya bide biraz mavi boya kattım boyadım şimdi yeşilimsi turuncusu yer yer sarımsı iğrenç Bir renk oldu anlayacağınız. Şimdi 7.1e boyamayı düşünüyorum sizce nasıl olur asıl istediğim küllü güzel bir renkti napmalıyım? Lütfen yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?