Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Akar ama geç akar. Zamanın olursa sarımsakları elinle ikiye bölüp saca sürmeye çalışsan oda akıtır fakat baya zaman lazim sayıda guclendiriyor
Bana cabucak cözüm lazim canim ya doğum yapacağım az kaldi. Sagolasın yinede. O zamana kadar hepten az az akıtarak daha kötü renge döndürmiyim zaten rezil bi halde saclar

Bana cabucak cözüm lazim canim ya doğum yapacağım az kaldi. Sagolasın yinede. O zamana kadar hepten az az akıtarak daha kötü renge döndürmiyim zaten rezil bi halde saclar
Yok canim soyle borkac ton aktiktan sonra a ikolmamak sarti ile koyuya boyaya bilirsin ama hamilesinde doguma az kalmissa biz boyama taraftari degiliz

Yok canim soyle borkac ton aktiktan sonra a ikolmamak sarti ile koyuya boyaya bilirsin ama hamilesinde doguma az kalmissa biz boyama taraftari degiliz
Organik boyalarla boyatirim bi nebze daha iyi sanki. Dogum sonrasi uzun süre boyatamicağim icin istiyorum. Kuafor musunuz?

Organik boyalarla boyatirim bi nebze daha iyi sanki. Dogum sonrasi uzun süre boyatamicağim icin istiyorum. Kuafor musunuz?
Evet kuaförüm ama ara verdim çocuklardan dolayı. Sizede Rabbim yardım etsin bebeğinizi hayırlı evlâd etsin. Siz bilirsiniz şuan hem şut kanallarınız çalışıyor ya boya süte karışır diye dedim

merhabalar :) saçım buzlu silver sarıydı zaman geçti doreleşti tekrar sarılarımı yoğunlaştırayım derken kuaförüm sağolsun pakette kaldılar .. aradan bir yıl geçti keratin bakımı hariç hiçbir işlem yaptırmadım .. sonra sıkılıp evde kahve bakıra boyadım .. aradan 2 ay geçti ve bugün saçlarımı palette renk açısıyla açtım .. platin rengi elde etmek istiyorum hangi boyayı kullanmamı önerirsiniz ? igora kullanmak istiyorum

Şuan hangi renk foto yollarsaniz

Palette deluxe 10.1 küllü açık kumral saç boyasını saçınıza uygulayın. 40 dakika bekleyin. Ve bol suyla yikayin Saçi diplerden değil uçlardan boyayarak başlayın. T tardispanya

Tekrar açma işlemi uygulamama gerek var mı sizce yoksa boyama işlemi yeterli olur mu ?
Gerek yok gibi görünüyor. Acıcı çok yıpratan bir işlem olduğu için. Siz ilk 10.1 ile boyayın 1 ay sonra tekrar boyayın istediğiniz renk oturmuş olur.

Merhaba, sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Şuan saçlarım mor, 5 ay kadar oluyor boyayalı. Kendi rengim koyu kestane ombreliydi. Şimdi ombre yerler çok çirkin oldu lila-gri gibi. Neyse oralar dert değil aslında kestiririm ama kendi rengim olan yerlerdeki morlar gitmez kestirince. Şuan bakır renge geçmek istiyorum. Kuaför bu renk akmaz uzatıp kestiriceksin tutmaz dedi. Sizden de fikir almak istiyorum. İstediğim renk bu:

sizce bu rengi nasıl elde edebilirim? saçımı kahveye boyayıp üstüne bunu mu boyamam gerekir yoksa moru kapatır mı? öyle patlıcan moru gibi koyu koyu değil bu arada.

Ekleme yapayım, kuaför saçımın bir kısmına açıcı sürüp bekletti ancak renk açılmadı.
Şuanki rengim böyle karışık:

Merhaba; saçımı yıllardır kuaförde boyatıyorum... bazen tam isabet , bazen hüsran olabiliyor sonuç şimdi tam uygun tonunu buldum bir kuaförde ancak fiyatı yüksek geliyor ve kendim boyamak istiyorum, saç rengimi bulmam ve aynı rengi devam edebilmem konusunda yardımınızı rica ediyorum.saç rengim sanırım açık bal köpüğü yardımcı olabilmeniz için resim mi gereklidir?kadınlar klübüne yeni katıldım, katılma sebebim de sizden yardım almak... boya markası ve renk karışımı numaraları içinilginizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler

kızlar strawberry blonde dedikleri renkten istiyorum ama daha sarıya dönük tam turuncumsu değil. ortada attığım resimdeki kız koleston 8.03 ve 8.04 karıştırmayı önermiş. aslında kuaföre gitmek lazımda renk tutturmada güvendiğim bi kuaför yok önerileriniz varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
açık bakırlar sarıyı veya palette altın toffeyi karıştırın karamelle tam tutar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba istediğiniz rengi yapabildiniz mi ? Yaptırtsanız nasıl boyadınız bende bu tonlarda istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…