meraba
boyaların yanındaki oksidanlar var ya onlar boyanın kıvamını ve rengi getirmek için kullanılıyor yanlış bilmiyorsam peki diyelim ki;bir tüp boyaya iki oksidan koysak boyanın vereceği rengin daha açığını mı elde ederiz:))
Eki Görüntüle 683298 saç rengim bu. anlattığım işlemler sonrası en son boya 9.1 di ama hala turunculuk var bense küllülük istiyorum yeşerme vs. birşey yok dediğin gibi dore boyarsam turunculuktan kurtulamam
çok teşekkür ederim bencede 2. yöntem çok daha makul :) sizce 901s mi yoksa 911 mi yoğun küllü olması daha iyi küllülüğü vermez mi* ve sizce kesin turunculuğu kapatır mı ilk boyamada? turunculuktan bıktım artık
ve de oksidan olarak kolestonun marketlerde satılan küçük tüp oksidanları tavsiye eder misin?
ve saçlarım sanırım yıpranmış olduğunda uçlar çok açılmıyo gibi 1-2 hafta bakım yapsam açılma olayı düzelir mi?
:) çok teşekkürler ama turunculuk her yerimdedoğal saçlarım koyu kahve olduğundan açtıkça turunculuk bollaşıyo
Eki Görüntüle 683318 Eki Görüntüle 683319 bunlara benzer bir renk ortaya çıkar o halde?
bir de şunu danışmak istiyorum boyama işleminden sıkıldığımda beren saatin rengiyle sonlandırmak istiyorum nasıl elde edebilirim? Eki Görüntüle 683320 Eki Görüntüle 683321 Eki Görüntüle 683322
efassor alabileceğim tek yerde fiyat 120 küsur onu alamam gibi :S boyada da aynı etki olmaz mı? yada palette açıcı kullansam?
saçlarım uzun ve kıbrıstayım burda kuaförler saç kesimini bile 40 tl ye yapıyor boyayı siz düşünün artık :) o yüzden kendim halletmek istiyorum ama tecrübelilere danışmadan da saçlarımla daha oynamayayım dedim 3 ayda 1 kere açıcı ve yaklaşık 7 boyama yaptım
koyu kahveyle başladım boyaya sarı , açıcı derken en son 9.1 boyadım ve açık küllü kumral istiyorum ben http://images5.fanpop.com/image/photos/29900000/Dakota-Rose-real-Barbie-barbie-29968032-400-600.jpg bu rengi istiyorum biraz daha koyusuda olabilir ama mutlaka küllü istiyorum
Eki Görüntüle 683389 saç rengim bugün itibariyle bu bakır değil dorelik var resimde farklı çıkmış
diplerim 1 cm kadar çıktı ulaşmak istediğim renk açık küllü kumral ve koyu kahveyle boyadım sonra sarıyla boyadım sonra tekrar sarıyla boyadım olmadı açıcıyla açtım sonra 7.1 boyadım ve son olarakta 9.1 boyadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?