Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Sanırım market boyası alacaksınız, önerilerim;
Loreal Recital preference 6.35 havana açık ambre
Loreal casting 6.34 bal kahve
Loreal excellence creme 7.3 Kumral dore
Loreal excellence creme 6.30 badem kahvesi

Kızıllık istemiyorsanız 6.35 i ya da 6.34 ü uygulamayın

merhaba, saçlarımın rengini açmak istiyorum saçlarım siyah ve hiç bir işlem yapılmadı şimdiye kadar
oksidasyonla açılabileceği söylenmişti ama nasıl yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum
yardımcı olabilir misiniz ?:26:

Kendi saç rengim koyu kumral.Uçları açıkk küllü kumraldı,şu aralar dore yansımalı görünüyor.
Daha önce hep şu şekilde boyadım - önce çok açık küllü sarı ile açıp birkaç gün sonra 7.1 açık küllü kumral boyuyordum. Bu sefer baya ara verdim,boya sadece uçlarında kaldı.
Bugün doğal saçıma yine Palette Deluxe 10.1 uygulayarak açtım. Sanırım biraz fazla turuncu oldu bu sefer. Ulaşmak istediğim renk Loreal Sublime Mousse çok açık kestane (sanırım kodu 70) ya da onun bir ton koyusu,ama dore yansımalı değil küllü olsun istiyorum.
Sizce şimdi ne uygulayayım 10.1 'in üstüne? Market ya da profesyonel boya farketmez. Alabilirim ikisini de.
Ayrıca şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Merhaba thalia cok sevindim yardımcı olacak birini bulduğuma.. =)
saçlarım dipten 5 cm gelmiş durumda..
saçlarımı en son syoss altın kahve boyamıştım. ancak uçlarda oryalden kalma sarılar günyüzüne cıkmış durumda yine.

Boyamak istediğim renk ise palette buğulu gece kod: 4.36
ancak istiyorum ki oryaller kesinlikle çıkmasın günyüzüne.

aslında doğal saçlarımı uzatmak istiyordum bundan 2 yıl öncesine kadar siyaha boyardım saçlarımı. koyu renk istiyorum yine.. o yüzden bu boyayı seçtim. yine de kararsızım ne önerirsin ? şimdiden emeğine sağlık thaliacım....

Anladığım kadarıyla saçınızın kendi rengi siyah (yani boyalı değil). Size sadece oksidanla açmayı öneremem sonrasında saçınızın kopma ihtimali var. Açtırmak istiyorsanız PROFESYONEL bir kuaföre gidin.

Paletteyi bilmiyorum ne yazık ki, o markanın numara sistemi farklı. Siize Koleston 4/3 öneririm. Daha da kalıcılık için 4/0 dan da yarım tüp katmanız.

Palette hiçbir zaman önermiyorum. saçınızın turunculaşmasının nedeni Palettedir. Siz 10.1 almışsınız sizin deyiminizle küllü bir renk ama ne yazuk ki Palettenin numara sistemi ve de üstünde yazan renk farklı. Yani aslında siz 10.3 yani açık dore sarı almışsınız.

Tahminimce akan boyanın olduğu yerler küllüleşirken dipleriniz doreleşti yani turunculaştı Evet ya da hayır derseniz ona göre bilgi vermeye devam edeceğim :)

sonuçta kolestonla boyandığı zaman sarılar ortaya çıkmayacak mı yani?? yani oryalli yerler..

Mutlaka çıkar ancak 4 ay sonra, sarının çıkmasının nedeni daha önceden sarı olan yerlerdeki saçların pigment eksiliğidir. Bunu evde yapamazsınız.

Mutlaka çıkar ancak 4 ay sonra, sarının çıkmasının nedeni daha önceden sarı olan yerlerdeki saçların pigment eksiliğidir. Bunu evde yapamazsınız.

pigmentasyon yapsam olmaz mı yani.. =( çok soru soruyorum ancak şöylleki saçlarımı daha öncesinde bir çok renge boyadım.. kahveden tutun karamele ancak hep aktı veilk günkü gibi sarılar ortada maşallah =) istesem durmaz böyle..

buraları kapatmak ancak kuaförle mi mümkün yani.. çok fazla da değil aslnda kendim yapabilsem keşke arkalarda falan hiç yok sadece ön yanlarda var..

Bence pigmentasyonu evde yapmayın onun süresi ve de içine konulan boya farklı. 4.3 ile 2. seferde minimuma indirmş olacaksınız.

Canım bir şey soracağım Garnier'in 9.13 rengi nasıl hiç kullandın mı? Açık küllü sarı diye geçiyor acaba bununla dip boyasam nasıl olur? (dipten gelen rengim koyu kumral) Bide cila hiç yapmadım bu sefer denemek istiyorum bu renkle cila yapsam tamamen küllü bir renk elde edebilir miyim? Saçlarım sarı zaten:)

9.13 demek açık küllü sarının dore yansımasıdır. Daha önceden boyamadım zaten yeni çıktı bu renk. Saçını en son ne renkle(numara olarak) boyadığını bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem :)

Yok saçımın her yeri aynı renk şu an. Çok uzamıştı dipleri.Uçlarındaki renk çok az kalmıştı yani.Zaten kestireceğim.
Saçım şu an bu renk gibi,ama tam da değil. :

( Foto alıntı)
Nasıl anlatsam bilemiyorum. Doreli kumral diyelim. turunculuk hafif ama var yani.

Bu renk gibi olsun istiyorum. Biraz küllü sarı ışıltılı. Bir iki ton daha açık ya da koyu olabilir farketmez.İlla bu olsun demiyorum. turunculukları olmasa şu andaki haliyle bile kalabilir aslında.Açılma güzel oldu. Turunculuğu halletmem lazım

Eki Görüntüle 684257 Eki Görüntüle 684258 Eki Görüntüle 684259

Son düzenleme:
Bence pigmentasyonu evde yapmayın onun süresi ve de içine konulan boya farklı. 4.3 ile 2. seferde minimuma indirmş olacaksınız.

merhabalar birşey sormak istiyorum saçımı natural marka açık karamele boyadım ilk boyadığımda koyu olmuştu daha önce sultan bakırına boyamıştım alttaki renk biraz açık olduğu için yıkadıkça renk açıldı biraz daha açık karamel olsun istiyorum sultan bakırıyla çikolata kahvesini karıştırsam karamellik elde edebilirmiyim kuaförde yaptırdım daha önce istediğim rengi oryalle açtıkları için mahvoldu saçlarım oryal sürdürtmek istemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba canım;

İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 0.22 TURUNCU AZALTICI diye bir şey var ben bu markanın İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 0.55 ALTIN boyasını alıp boyamıştım. Bu tür renk yoğunlaştırıcı ve nötralize edici boyaları, boyamak istediğim boyanın içine bir çay kaşığı kadar koyup boyamıştım. Şahsen altın rengini çok iyi elde etmiştim fakat turuncu azaltıcıyı hiç kullanmadım. Mutlaka turunculuğu azaltıyordur fakat kullanmadığım için yanlış bir bilgi vermek istemem

merhabalar benim kendi sac rengim siyah
4ay once cukulataya boyattim loreal casting numarasini hatirlamiyorum
sonuc bu yani fazla bi fark olmadi
bugun karamele boyadim loreal casting 630 numara yine fazla bi fark olusmadi
benim istedigim renk ise bunun gibi Eki Görüntüle 684545

sizce ne yapmaliyim? cvp verirseniz sevinirim :))

tesekkur ederim
saygilarimla

Merhabalar;

Yardımcı olmak çok isterim ama ben numara sistemi biliyorum. Daha doğrusu şöyle anlatayım natural açık karamel demişsiniz. Her boyanın açık karamelinin numarası farklıdır. Sonra sultan bakırı demişsiniz. Numarası kaç ? Sultan bakırı kimi yerde 8 ile başlarken kimi yerde 7 ile başlar. Ne yazık ki bunu bilmeden yardımcı olamam Bana numaralarını ve hangi marka ile boyadığınızı söyleyin.

Ayrıca markette satılan çikolata kahve rengi asıl çikolata kahve değildir. Bu yüzden karamellik elde edemezsiniz. Karamel tonun sarıya, turuncuya kaçan renkleri de mevcut. Bu yüzden Hangi ton karamel istediğinizi resim paylaşıp söyleyin.

Sizden istediklerim:
Boyamaya başlarken(açık karameli boyamadan önce) saçınızın rengi neydi?
Açık karamelin numarasını ve sultan bakırın hangi markaya ait olduğunu söyleyin ?
Hangi ton karamel istediğinizi bir resimle anlatın.

Bu şekilde daha NET bir bilgi verebilirim. Teşekkürler.

Merhabalar;

Ne yazık ki market boyalarının faciasını yaşıyor halk.. Mesela çikolata kahve aslında 7 ile başlar ama market boyasında 3 ile başlayan bile var. Siz karamel demişsiniz. Karamel de 8 ile başlar ama aldığınız ton 6 yani 2 ton koyusu ve aslında aldığınız renk karamel değil. Koyu kumral yoğun doredir. Malesef isimlere ve resimlere aldanış var.

Sizin istediğiniz renk Koleston perfect 8/41 +%9(30volume)luk oksidanla elde edilebilir. FAKAT saçınızı en son 6 numara ile yani 2 ton koyusuna boyadığınız için ne yazık ki saçınızda açma işlemi olmadan söylediğim boyayı tutturamazsınız Denerseniz sadece dipleri tutar.

Bu boya market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internet ortamından temin edebilirsiniz.

cnm bu söyledıklerına baktım kızıl olmasını ıstemedığımden 2 sını eledım dığerlerınıdıe çok açık buldum ben kahve tonu istıyorum çünkü onlar sarı geldi vee Eki Görüntüle 684550 bu renge karar verdım umarım kara kafa olmam bu arada market boyası demişsinde başka nereden alabılırız ynı ben hiç bilmyorumda başka bıyer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…