- 25 Kasım 2011
- 1.445
- 12
- 158
- 36
Teşekkür ederim thalia490. saçlarımı açtırınca yıpranır diye korkuyorum.. Benim saçlarım hiç düzleştirmediğim halde bile sürekli yıpranıyo bu yüzden açtırmak istemiyorum..
Daha önce ne yorumda bulundum ya da ne renk istediniz de ben açın dedim inanın hatırlamıyorum. Alıntı ile de cevaplamamışsınız, bu yüzden kusuruma bakmayın inanın her soruyu yanıtlamaya çalışıyorum ve bazen unutabiliyorum.
Sanırım saçınızı açın demişim. Saçı açmak doğru bir şekilde yapıldığında az yıpratır ama siz ben yine de saçımı açtırmak istemiyorum diyorsanız artık PROFESYONEL kuaförler saçı AÇMIYOR. LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ saçı açmadan saçtan boya çıkartır ve yıpranma MİNİMUMDUR. Bu yüzden bunu kullanan bir kuaför bulursanız hiç düşünmeden gidin derim.
Bu arada bilmiyorum ama mutlaka saç kremi ve haftada EN AZ 1 kez saçınıza uygun SAÇ maskesi kullanın. Ve saçınızdaki ıslaklığı aldıktan sonra SADECE saç uçlarına uygulayacağınız SAÇ SERUMunu kullanın. Emin olun sanki saçınızı hiç boyatmamış gibi canlı ve daha sağlıklı olacaklardır.